Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5123
EURO
34,9530
IMKB
9.789,000
ALTIN
2.433,940
 
Hava Durumu ANKARA
18 / 27 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Özdağ'dan Bakan Soylu Hakkında eni İddia
Özdağ dan Bakan Soylu Hakkında eni İddia
 
Ümit Özdağ’dan, Bakan Soylu'ya: Yeni parti kurmak için çalışmalarını sürdürüyorsun, bunu biliyoruz Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yeni parti hazırlıklarında olduğunu iddia
 
17.9.2022 - 09:42

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yeni parti hazırlıklarında olduğunu iddia etti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bakan Soylu'ya seslenen Özdağ, "Yeni bir parti kurma çalışmaları için Ankara ve İstanbul’da hala iki büro çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyorsun, bunu biliyoruz" dedi.

Özdağ, Twitter hesabı üzerinden "Süleyman Soylu dün bir basın açıklamasında, benim Amerikan aparatı olduğumu ve bundan dolayı bana operasyon çocuğu dediğini ifade etti. Süleyman, bu konuda elinde ne bilgi ve belge varsa bunlar hemen savcılığa ilet. Sana bir hafta süre veriyorum. Bu arada sana bir sorum var" notuyla paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

Süleyman Soylu dün basına yapmış olduğu bir açıklamada benim Amerikan aparatı olduğumu ve bundan dolayı bana operasyon çocuğu dediğini ifade etti. Bir İçişleri Bakanı böyle bir ifade kullanıyorsa elinde kontrespiyonaj bilgileri olması lazım. Buradan Süleyman Soylu'ya sesleniyorum. Süleyman; bu açıklamanı yapmanı gerektiren, elinde ne belge, bilgi varsa; benim Amerika Birleşik Devletleri'nde doğrudan veya dolaylı irtibatım olduğunu gösteren, bunları hemen Cumhuriyet Başsavcısı'na ilet çünkü iddian, çok vahim bir iddia. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin bir üyesini ve bir siyasi partinin genel başkanını sen Amerikan aparatı ve Amerika Birleşik Devletleri adına operasyon yapan bir kişi olarak suçluyorsan bunun kanıtları olması lazım. Bir hafta sana süre. Bir hafta bekleyeceğim mahkemeye başvurman için. "Yeni bir parti kurma çalışmaları için Ankara ve İstanbul’da hala iki büro çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyorsun"
Ama bu arada ben de sana bir şey sormak istiyorum; yeni bir parti kurma çalışmaları için Ankara ve İstanbul’da hala iki büro çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyorsun, bunu biliyoruz. Ve bazı eksiklerin olduğunu da görüyorsun. Bunlardan bir tanesinin ABD, Avrupa Birliği ülkeleri, özellikle İngiltere ve Almanya ilişkilerinde eksiklik, diğerinde de Milli İstihbarat Teşkilatı ile olumlu temasta eksiklik olduğunu görüyorsun. Özellikle ABD ile ilişkilerdeki eksikliği gidermek ve senin promosyonunu yapması için bir emniyet genel müdür yardımcısını, ABD Büyükelçiliği ile ikili ilişki kurması ve senin promosyonunu yapmasıyla görevlendirmişsin. Tabii bu temaslar devletin istihbarat örgütleri tarafından haber alınmış ve Erdoğan’a bildirilmiş. Emniyet Genel Müdürü, Erdoğan’dan aldığı talimatla ABD Büyükelçiliği ile ikili ilişkilere girilmesini yasaklayan bir talimat yazmış.

Evet Süleyman, bugün bu kadar. Devamı gelmeyecek zannetme. Ben bir hafta süre verdim sana. Git benle ilgili elinde ne belge bilgi varsa, Amerikan devletiyle temasım konusunda, Cumhuriyet Başsavcısı'na başvur." 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


CHP'nin Acı Günü:

"Avrupa'da Eğitim Görene Bile Vize Yok"

Demirtaş'tan Ortak Aday Mektubu
»  İmamoğlu'na Kamu Zararı Davası
»  Rusya’dan Doğalgaz Kararı
»  Pelosi Bu Kez de Ermenistan'a Gidiyor!
»  Erdoğan ŞİÖ Zirvesinde Aile Fotoğrafında
»  Yanıltıcı Ankete Hapis Cezası Geliyor
»   ‘Keşke Esed Özbekistan’a Gelseydi'
»  Erdoğan Liderlerle Bir Araya Geldi!
»  Bakan Soylu: Bunun Adı Devrimdir
»  Azerbaycan: 400 Ermeni Askeri Öldürüldü
»  Başakşehir Fiorentina'yı Rahat Geçti 3-0
»  Bakandan Asgari Ücretle Ev Alma Formulü!
»  En Çok Ruslar Konut Satın Aldı!
»  Mehmet Şimşek Bakanı Tekinine Ne dedi?
»  AK Parti'de Mansur Yavaş Tedirginiği
»  Vize Krizine Çözüm Hamlesi
»  Akşener’in Adayı Kılıçdaroğlu İddiası
»  17 Üniversiteye Yeni Rektör Atandı
»  İmamoğlu'ndan Halk Ekmek Talimatı
»  Erdoğan ABD’ye Gidiyor
»  Erdoğan Tunç Soyer'i Hedef Aldı
»  Sosyal Konut Hamlesine Rekor Başvuru
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.