Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,7635
EURO
43,1897
IMKB
9.671,000
ALTIN
4.015,810
 
Hava Durumu ANKARA
9 / 20 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"BAŞBAKAN HESAP VERME GÜNÜ SENDROMU YAŞIYOR"
 BAŞBAKAN HESAP VERME GÜNÜ SENDROMU YAŞIYOR
 
MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Başbakan, Suçluların telaşı içindeki bir hezeyanla hesap verme günü sendromu yaşamaktadır” dedi.
 
12.1.2007 - 17:05

Bahçeli, yazılı açıklamasında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün bir televizyon kanalına verdiği mülakata dikkat çekerek, “Bugüne kadar siyasi literatüre kazandırdığı yakışıksız ve argo sözlerle üslup kirliliği konusunda zirveye ulaşan Başbakan'ın siyasi hayatımızda nezaket ve zarafeti temsil etmediği bir gerçektir” görüşünü dile getirdi.“Erdoğan'ın psikolojisinin ruhunda yarattığı çöküntünün üslubuna yansıdığını, bu alanda da giderek seviye ve irtifa kaybettiğini” savunan Bahçeli, şöyle dedi:“Bunun yanı sıra Başbakan Erdoğan'ın dalgalı siyasi çizgisi ve geçmişi, rüzgarın estiği yöne göre değişen ve şekil alan anonim siyasi kimliği, feyz aldığı siyasi kültür, dünü ve bugünüyle siyasi sicili, ilkeli, temiz, dürüst ve seviyeli siyasetten dem vurmasına manidir.Böyle bir sicilin ve hüviyetin sahibi olan Başbakan'ın slogan dili ve derinlik tartışmasına girmesi, kendisi açısından büyük bir talihsizlik olmuştur.”Başbakan Erdoğan'ın “fikri, ahlaki ve vicdani derinlik kavramlarına ne kadar yabancı olduğunun ortada olduğu” görüşünü de savunan Bahçeli, şöyle devam etti:“Bu durum karşısında Başbakan Erdoğan'ın bu kavramlardan bahsetmesi abesle iştigaldir. Kendisinin hangi alanlarda derin bir tecrübeye sahip olduğu çok iyi bilinmektedir. Böyle bir zihniyetin sadece milliyetçilik konusunda değil, siyasi ve ahlaki bakımlardan da bizim muhatabımız olması esasen mümkün değildir. Bizim kendisine tavsiyemiz, milliyetçi harekete dil uzatma cüretini göstermeden önce çok iyi düşünmesi ve altından kalkamayacağı hezeyanlarda bulunarak haddini aşmamasıdır.”

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


'ERDOĞAN MEVSİMLİK MİLLİYETÇİ'

METRESE ŞİDDET UYGULAMAYA YASAL BİR ENGEL YOK

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI GÜLER'DEN MÜJDE
»  "YUNANLILAR DA BİZE BİR BANKA VERSE YA"
»  "TOPRAK SATIŞINDAN BENİ YÜCE DİVAN'A GÖNDERSİNLER"
»  BAHÇELİ: "AKP, SİYASİ CEMAAT ANLAYIŞI HAKİM PARTİ"
»  ANAVATAN'LI VEKİL'DEN BARAJ 7'YE DÜŞSÜN TEKLİFİ
»  ANAVATAN'DAN BAKAN GÜL HAKKINDA GENSORU
»  'ORDU İLE KAVGALI BAŞKOMUTAN OLUR MU?'
»  AĞAR'DAN DOKUNULMAZLIK GARANTİSİ
»  TMSF'DAN UZAN'A 7 MİLYON YTL'LİK DARBE
»  CHP'DEN, 'NÜFUS CÜZDANLARI ÜCRETSİZ DEĞİŞTİRİLSİN"TEKLİFİ
»  ''TÜRKİYE, İKTİDARSIZ BİR İKTİDARLA KARŞI KARŞIYADIR''
»  BAYKAL,' 'ERDOĞAN İLE AŞIK ATMAM MÜMKÜN DEĞİL'DEDİ
»  MECLİS TV'YE CHP ÖFKESİ
»  ERDOĞAN'DAN ABD'YE KERKÜK MESAJI
»  AĞAR, ARINÇ'TAN TÜRKİYE MİLLERVEKİLLİĞİ İSTEDİ
»  "KOORDİNATÖRLÜKTEN VAZ GEÇİLMEYECEK"
»  AĞAR HÜKÜMETE AĞIR YÜKLENDİ
»  İŞTE BAKAN NİMET ÇUBUKÇU'NUN ÇOK MERAK EDİLEN EŞİ
»  AĞAR:'' DYP'NİN VARLIĞI, TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNİN SİGORTASI''
»  BABACAN: "2007 HEDEFLERİ ULAŞILABİLİR"
»  'ERDOĞAN BEKAR DA OLSA CUMHURBAŞKANI OLMAMALI'
»  OLCAY HANIMA AKP DESTEĞİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.