Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5305
EURO
34,7968
IMKB
9.711,000
ALTIN
2.425,910
 
Hava Durumu ANKARA
17 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"BREZİLYALILARIN ALDIKLARI HARAM OLSUN"
 BREZİLYALILARIN ALDIKLARI HARAM OLSUN
 
Galatasaray’ın önde gelen ve sevilen isimlerinden Abdürrahim Albayrak, ne pahasına olursa olsun teknik direktör Hagi ile yola devam edilmesi gerektiğini savundu. Galatasaray’ın önde gelen ve sevilen isimlerinden Abdürrahim Albayrak, ne pahasına olursa olsun teknik direktör Hagi ile yola devam edilmesi gerektiğini savundu.
 
15.12.2010 - 18:52

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Proğramı’na katılan Albayrak, “Benim gönlüm Hagi ile gelecek sezon da devam edilmesinden yanadır. Eğer, ara transfer döneminde transferler yapılır; Hagi de sezon sonunda ayrılırsa. Yeni gelecek teknik direktör, alınan futbolcuları beğenmeyip, başka oyuncular isteyebilir. Bu da kulübümüzü daha büyük bir mali yükün altına sokar. Ne pahasına olursa olsun Hagi ile yola devam edilmeli. Ben iyi işler yapacağına inanıyorum” dedi. 

BREZİLYALILARA ALDIKLARI PARA HARAM OLSUN

Elano özelinde Brezilyalı futbolculara tepki gösteren Abdürrahim Albayrak, “Önümüzdeki dönemlerdeki Galatasaray’da yönetiminde tekrar görev almayı düşünüyorum. Umarım görev alacağım, o zaman Brezilyalı futbolculara karşı tavrımı daha iyi göreceksiniz. Brezilyalılardan yana birisi değilim. Ülkelerine gidiyorlar. Geç dönüyorlar. Takıma kendilerini vermiyorlar. Brezilya Milli Takımı’nda çok iyi oynuyorlar. Burada yarısını bile oynamıyorlar. Elano örneği ortada. Aldıkları paraya yazık. O paralar bu futbolculara haram olsun. Elano, ne verdi Galatasaray’a. Yine Lincoln gol attı; bazı maçları tek başına aldı. Elano ne yaptı; hiç… Tabii Brezilyalılardan bahsederken Alex’i ayrı tutuyorum. O özel ve dürüst bir futbolcu” şeklinde konutu.

TRANSFER YERİNE ALTYAPIDAN OYUNCU ALINMALI

Galatasaray için bundan sonra yapılması gerekenin altyapıdan oyuncu kazanmak olduğunu belirten Albayrak, “Galatasaray, bu sezon artık altyapıya yönelmelidir. Şampiyonluk hedefi kalmadı; artık altyapıdan birkaç oyuncuyu kazanmanın yoluna bakmalıyız. Hem böylece transfer maliyetlerinden kurtuluruz. Geçen sezon, devre arasında  Jo geldi, Yeşilköy’de sabahlara kadar eğlence yaparak insanları rahatsız etti. Parası aldı, Galatasaray’a hiçbir şey vermedi. Böyle transferler yerine altyapıdan oyuncuları monte edersek hem geleceğe yatırım yaparız. Hem de gereksiz transfer maliyetlerinden kurtuluruz” dedi.

YÖNETİMDEN BİR KİŞİ FUTBOLCULARLA YAKINDAN İLGİLENMELİ

Futbolcuların sorunlarıyla yönetimden bir kişinin ilgilenmesi gerektiğini belirten Albayrak, “Futbolcuların sorunları ya da motive edilme konusuyla yönetimden bir kişi ilgilenmeli. Bizim dönemizdi bu iş böyle yürüyordu. Bu şekilde Hagi, kötü kişi olmaz. Kafası rahat olur. Kendi işine bakar” dedi. 

HAGI, FUTBOLCULARI SUÇLAMAMALI, SAHİPLENMELİ

Hagi’nin futbolcuları suçlayıcı ifadelerinden dolayı çok üzüldüğünü dile getiren Albayrak, “Hagi’nin futbolculara yönelik ifadeleri, futbolcu arkadaşlarımızı üzmüştür. Ümit Özat, Fenerbahçe maçından sonra, yönetim önce futbolcularımızın parasını versin, biz sonra da alsak olur diyor. Dolayısıyla Ankaragücülü futbolcu, topa kafasını da sokar, canını dişine katar. Lucescu, soğuk havada futbolcusuna kabanını vermişti. Bu hareket sadece bir ftbolcuyu değil, takımı sahiplendiğini gösterir. Futbolcu teknik direktörüne inanır.

Keşke Hagi, Gençlerbirliği maçından sonra futbolculara yönelik böyle bir açıklama yapmasaydı. Bir yönetici arkadaşımız bu konuda daha ılımlı bir tutum almasını sağlasaydı” diye konuştu



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


AZİZ YILDIRIM:"AGRESİF DEĞİL, KILIBIĞIM"

ANKARAGÜCÜ'NDE DEPREM!

GÖKÇEK: "ANKARAGÜCÜ HERHALDE KÜME DÜŞER"
»  ANKARAGÜCÜ KONGRESİ HAKKINDA ŞOK KARAR!
»  BÖYLE İLAN GÖRÜLMEDİ!
»  "FENER, KIZLARIMI AĞLATIYOR"
»  AZİZ YILDIRIM'IN ÇİLEDEN ÇIKTIĞI AN!
»  FENERBAHÇE, GEYİK OLDU!
»  BEŞİKTAŞ'TAN TRANFER BOMBASI!
»  İŞTE KAZIM'IN YENİ ADRESİ!
»  GUTİ GİDECEK Mİ?
»  G.SARAY TARAFTARI ÇILDIRDI!
»  ALİ SAMİ YEN'E YAKIŞMAYAN VEDA 0-2
»  KABABÜK, ANTALYA'YI RAHAT GEÇTİ 2-0
»  BEŞİKTAŞ'A HOLOSKO ŞOKU!
»  LİG TV'DEKİ GUTİ YORUMU BEŞİKTAŞ'LILARI KIZDIRDI
»  BEŞİKTAŞ'IN İŞİ ZOR!
»  ES ES, 30 YILLIK KARTAL HASRETİNE SON VERDİ 2-0
»  BURSASPOR, SERCAN İÇİN SERVET İSTEDİ!
»  İNÖNÜ'DEKİ KANLI PAZAR'A CEZA YAĞDI!
»  SERCAN VE VOLKAN, G.SARAY YOLCUSU MU?
»  HAKAN ŞÜKÜR'DEN VEKİL ADAYLIĞINA YEŞİL IŞIK!
»  TİMSAH'IN ALEKS HESABI TUTMADI!
»  AİLE HEKİMLERİNE ŞOK!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.