Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4163
EURO
34,8062
IMKB
10.209,000
ALTIN
2.402,670
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 15 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
''BUDA SİZE KAPAK OLSUN''
 BUDA SİZE KAPAK OLSUN
 
Yorumcu Erman Toroğlu, Sabah gazetesinde yayımlanan yazısında, İzlanda bozgunu nedeniyle A Milli Takım teknik heyeti ve oyunculara ağır eleştiriler yöneltti.
 
10.9.2014 - 09:29


Toroğlu’nun yazısı şöyle:


İzlanda yan toplarda başarılı olabilecek bir takım. Defansımızın arka ortasında oynayan iki adamımız araya atılan tek toplarda zayıf, bütün dörtlü oyundan düşüyor. Yediğimiz iki gol aynen böyle. Biz müneccim miyiz? Hayır. Mantıkla bakıyorsun, görüyorsun. Yorumluyorsun.

Bizim futbolcular Türkiye'deki hakemler sayesinde fazlaca oyunda kalıyorlar. Çoğunun yaptıkları hareketlerden dolayı atılması lazım. Ama bizim eyyamcı hakemler birçoğunu atamıyorlar. Ama bizim takım gördüğünüz gibi bir kişi eksilebiliyor.


“NERESİNDEN BAKSAN HİKAYE
İzlanda'nın nüfusu 363 bin. Türkiye'nin nüfusu 75 milyon. 80 olduk. Adamların nüfusu 363 bin 172. Yani Kastamonu ilimiz kadar. Kusura bakmayın beyler, bana rüzgardan filan bahsetmeyin. Rüzgar İzlanda'dan da esse 360 bin, Kastamonu'dan da esse 360 bin. Yani sağından bakıyorum hikaye, solundan bakıyorum hikaye.

Arkadaşlar İzlanda'da dün oynanan maçta hava kaç derece? Sahaya çıkan takımda Arda'nın Emre'nin elinde eldivenler var. Hava o kadar soğuk ki bu çocukların elleri donarsa oynayamazlar. Ama haklılar. Emre İtalya'da oynadı, çok sıcaktı. Arda da İspanya'da oynuyor çok sıcak. Ama bizim takımda eldiven giyen iki oyuncu olmasına rağmen kısa formayla oynayan futbolcular var. Demek ki Fatih hocam daha başından bazı şeyleri kaçırıyor veya görmek istemiyor.

“İZLANDA’NIN HOCASI NE ALIYOR?
Arkadaşlar bana bu sonucu kimse anlatmasın. Türk Milli Takımı'nın İzlanda'ya 3-0 yenilmeye hakkı yok. Fatih Terim'in aldığı ücretler belli. Gözümüz de yok. Acaba İzlanda hocası ne kadar alıyor? Kusura bakmayın ben işlere biraz tersten bakarım.

Milli Takım bir turnuvaya başladı. Hedef de 2016 Avrupa Şampiyonası. Bu şampiyonaya eğer katılırsak bizim futbolcularımız ne kadar prim alacaklar? Eğer katılırlarsa bizim futbolcularımız tek tek maçlarda ne alacaklar? Turnuva başlamadan şunu bir açıklasaydınız da bilseydik birader. Kulüp takımları olsa beni ilgilendirmiyor. Ama ben hangi resmi işlem yapmaya kalksam TC vatandaşlık numarası istiyorlar benden. Eğer bu vatandaşlık numarasını benden istiyorlarsa ben de bu primlerin ne olduğunu öğrenmek istiyorum bir vatandaş olarak...

Arkadaşlar, sevgili okuyucular. Bakınız maçı yazmıyorum. Çünkü futbol seyircisi aldatılıyor. Aziz Yıldırım ne yapmış, Ünal Aysal ne cevap vermiş. Melo akşam evde ip atlamış mı, Emre takla mı atmış? Onlardan bahsediyoruz. Ve milleti uyutuyoruz. Bundan dört yıl evvel Digiturk Genel Müdürü ile Aziz Yıldırım beraberce marka değerini yükselteceklerdi. Dün gece marka değerini gördünüz. Alın bu da sizlere kapak olsun.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


İZLANDA'DA KABUS GECESİ 3-0

12 DEV ADAM DÜNYA KUPASINA VEDA ETTİ

MELO,AZİZ YILDIRIM'DAN ÖZÜR DİLEDİ
»  12 DEV ADAM ÇEYREK FİNALDE
»  BEŞİKTAŞ'TA BÜYÜK KRİZ!
»  SABRİ'YE BÜYÜK VEFASIZLIK
»  AZİZ BAŞKAN,EMRE'YE 'FUTBOLU BIRAK' DEDİ
»  12 DEV ADAM DOMİNİK'İ EZDİ GEÇTİ
»  EBOE'NİN FLORYA'YA GİRİŞİNE YASAK GELDİ
»  12 DEV ADAM'DAN SÜPER GERİ DÖNÜŞ!
»  SABRİ'DE MUTLU SON!
»  ''SENİ DE KOVUYORUM ABDULLAH''!
»  G.SARAY'DA PRANDELLİ'Yİ ÇILDIRTAN KRİZ
»  KUYT SAKATLANDI, EŞİ ÇILDIRDI!
»  FIRTINA SESSİZ BAŞLADI 0-0
»  G.SARAY'DAN 3 TRANSFER BİRDEN!
»  VOLKAN DEMİREL'DEN KONUŞMAMA KARARI!
»  BEŞİKTAŞ 10 NUMARASINI BULDU
»  KADIKÖY'DE DUYGUSAL VEDA
»  ŞAMPİYON, KALDIĞI YERDEN DEVAM 3-2
»  VOLKAN DEMİREL'E MİLLİ ŞOK!
»  KARTAL, TARLADAN 3 PUAN ÇIKARDI 1-0
»  MİLYON DOLARLIK TARLA, MERSİN ARENA!
»  CİMBOM, GALİBİYETLE BAŞLADI 2-0
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.