Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
IMKB
9.916,000
ALTIN
2.441,870
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 26 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
'BİZİM NE HASEDİMİZ NE KASEDİMİZ VAR''
 BİZİM NE HASEDİMİZ NE KASEDİMİZ VAR
 
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, mevcut iktidarın hem içeride hem dışarıda bataklığa saplandığını söyledi. Hatay'da partililerle bir araya gelen Kamalak, "Ne haset ne de kasetimiz var. Alnımız aktır" dedi.
 
10.3.2014 - 00:48

Türkiye'nin bugün her yönden kısır kavgaların ve içi boş polemiklerin seviyesiz tartışmaların esiri edildiğini dile getiren Kamalak "Türkiye'nin tutarlı bir siyasete ihtiyacı var. Bu siyasetin adresi hiç şüphesiz ki Saadet Partisidir. Saadet Partisi kadim gelenekleriyle kerim geleceğe yürüyen inançlı kadroların partidir. Saadet Partisi mevkiinin, makamın, şan ve şöhretin değil hakkın ve hakikatin temsilcisi olan bir partidir" ifadelerini kullandı.

"BELEDİYECİLİK MİLLİ GÖRÜŞ'ÜN İŞİDİR"

Kendilerinin alınlarının ak olduğununanlatan Kamalak şöyle konuştu "Bizim ne hasetimiz var ne de kasetimiz var elhamdülillah. Alnımız ak yüzümüz paktır. Tertemiz bir partiyiz. Bu yüzden kimse bizi bu ülkenin insanlarına kumpas kurmakla, tuzak kurmakla suçlayamaz. Her seçim önemlidir. Ancak bu seçim çok daha çok önemlidir. Bu seçim tarihi bir seçimdir. Asıl yarış şimdi başlıyor. Belediyecilik Milli Görüşün işidir".

"İKTİDAR HEM İÇERİDE HEM DIŞARI DA BATAKLIĞA SAPLANMIŞTIR"

Gerçekleştirilecek seçimlerin büyük bir önem arzettiğini kaydeden Kamalak "Sadece bu seçimde belediye başkanlarını seçmeyeceksiniz. Verdiğiniz her bir oyla Türkiye'nin yönünü belirleyeceksiniz. Bir bütün olarak Türkiye'nin geleceğine karar vereceksiniz. Soru şudur; Türkiye İslam ülkelerine öncümü olmalı yoksa Batıya uşak mı kalmalıdır? İşte 30 Mart'ta bu soruya cevap vereceksiniz. Diğer soru Türkiye İslam Birliğini mi kurmalı yoksa Avrupa Birliği'nin kapısında bir uşak gibi hazır olda mı durmalı? Mevcut iktidar hem içeride hemde dışarıda bir bataklığa saplanmıştır. Mevcut iktidar ülkeyi tam bir çıkmaza sürüklemiştir. Ülkemizde sosyal barış bozulmuştur. Şimdi avazları çıktığı kadar yeni bir istiklal mücadelesinden kurtuluş savaşından bahsediyorlar. Biz size soruyoruz "Kime karşı mücadele, kiminle savaş? Düşmanımız kim? Kiminle savaşacağız? 55 yıldır bu aziz milleti hazırolda beklettiğiniz kapısında uşak gibi dikili tuttuğunuz girmek için yalvardığınız Avrupa Birliği ile mi savaştıracaksınız? Buna gücünüz yetmez. Yoksa şehitlerin torunlarını birbirine mi kırdıracaksınız?" şeklinde konuştu.

"HER TARAFTA KAN VE GÖZYAŞI VAR"

Hükümetin dış politikasını "facia" olarak değerlendiren Kamalak "Sayın Başbakan'ın kanallarının methiyeler yazdığına gerçekten İslam ülkeleri tarihte hiç olmadığı kadar perperişandır bugün. Her tarafta gözyaşı her tarafta kan. Unutmayın sahipsiz ülkenin batması haktır. Siz sahip olursanız bu vatan batmayacaktır. Saadet Partisi iktidara gelmeden yolsuzluğun usulsüzlüğün rüşvetin yalanın talanın kavganın zulmün önlenmesi mümkün değildir. Çünkü bu düzen, sistem, tezgah bozuktur. Biz bu tezgahta taşeron olmak değil yepyeni adil bir düzen kurmaya geliyoruz inşallah" şeklinde konuştu.

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


'YAZIKLAR OLSUN SANA BÜLENT ARINÇ'

' ÖZLEM GİTSİN, CHP KURTULSUN'

ISPARTA'DA MHP'YE ALEVİ DESTEĞİ
»  KILIÇDAROĞLU: UFUKTA ERKEN SEÇİM VAR
»  CHP'DE TOPLU İSTİFA!
»  SARIGÜL'DEN YUMRUK AÇIKLAMASI!
»  KILIÇDAROĞLU MAL VARLIĞINI AÇIKLADI
»  ÇANKAYA YOKUŞUNU ÇIKAMAZSIN!
»  İŞTE CHP'NİN SEÇİM ŞARKISI
»  BAHÇELİ: BİR OYUN VEBALİ VAR!
»  GÜLEN'İN KÖYÜ HANGİ PARTİYE OY VERECEK?
»  BAHÇELİ DOMBRA İLE KÜRSÜYE ÇIKTI!
»  "AKP, YÜZDE 40 BANDININ ALTINDA"
»  BDP'DE ADAYLIK KRİZİ!
»  CHP'DE BEŞİKTAŞ ŞOKU!
»  AK PARTİ'DEN SEÇİM KLAVUZU!
»  BAHÇELİ'DEN 'SOKAK' UYARISI!
»  AYTAÇ DURAK, BAĞIMSIZ ADAY OLDU!
»  ''EVİNİN ÖNÜNE ANDIMIZ'I ASACAĞIZ''
»  KOCAOĞLU, 'İZMİRYÜZDE 60 CHP' DEDİ
»  ''BAŞBAKAN NEFSİNİN KURBANI OLMUŞ''
»  CHP'DE ADAY BELİRLEMEYE DEVAM!
»  "PARTİ KURMAYA CESARET EDEMEZLER"
»  KILIÇDAROĞLU'NDAN FLAŞ AÇIKLAMALAR
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.