Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5797
EURO
34,9041
IMKB
9.645,000
ALTIN
2.437,290
 
Hava Durumu ANKARA
17 / 29 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"CHP VE MHP LİDERLERİ İSTİFA ETMELİ"
 CHP VE MHP LİDERLERİ İSTİFA ETMELİ
 
Başbakan Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuşan Erdoğan, seçimlerden çıkan sonuca göre CHP ve MHP liderlerinin istifa gerektiğini söyledi
 
18.4.2014 - 14:30

İşte konuşmasından satır başları:

Cumhuriyet tarihinin en zorlu seçimlerinden birini geride bıraktık.

Kamuoyu yoklamaları, anketler, araştırmalar, raporlar 30 Mart’ta Ak Parti’nin üstünlük sağlayacağını gösteriyor. AK Parti’nin zaferle çıkacağını anlayan çevreler ittifak yaparak engellemeye çalıştılar.

Bu işi iftira kampanyaları ile yürütmek bunların en önemli meziyeti oldu. Bizler de bilimsel çerçevede, kamuoyu çalışmalarından en ince teferruatlarına kadar adeta şehirlerimizin röntgenini çektik. Seçime girerken 30 Mart’ın neticesini görür gibiydik.TV programlarında hep söyledik. 45-50 bandında bir yere otururuz dedik. 45,5 buçukla seçimi neticelendirmiş olduk.

GÖZLERİ DÖNMÜŞ BİR ŞEKİLDE SALDIRI BAŞLATTILAR

İşi şansa bırakmak istemediler. Gözleri dönmüş bir şekilde saldırı başlattılar. AK Parti’yi yüzde 30’un altına nasıl düşürürüz diye. Her yönden taarruz ettiler. Sınır, ilke tanımadılar, insani, ahlaki değerleri, onur haysiyeti şerefi kaale almadılar.

ALLAH DÜŞMANIN BİLE ŞEREFLİSİNİ VERSİN

Anadolu’da bir söz vardır. Allah düşmanın bile şereflisini versin.Öyle düşmanlarla mücadele ettik ki maalesef şeref yoksunuydu. Savaşta bile yapılamayacak şeyler vardır.

İnsanların ırzlarına, namuslarına, iffetlerine dokunulmaz. İnsanların mahremlerine girilmez.Savunmasız insanlara saldırı yapılmaz.

Mert olan rakibi ile eşit şartlar altında yarışır. Namert olan ise rakibi ile yüzleşecek, er meydanında rakibinin karşısına çıkacak cesarete sahip değildir. Harp hiledir ama hile namertlik değildir. Strateji, çeviklik, akıl ve zekadır.

Şantajlar yapıldı. 30 Mart akşamı da bizden balkon konuşması yapalım, olanları unutalım istediler.Biz hesaplaşma değil hellaleşme yapalım dedik ancak olmadı.

Adana'da nöbetçi mahkeme ayarlanıyor, o askerleri serbest bırakıyor. Sonra eleştirince de çıkıp bizi de hedef alan açıklamalar yapıyor. Yargı mensubu sokağa çıkıp konuşmaz, yargı mensubu kararlarıyla konuşur. Bunların önce haddini bilmesi lazım.Yasama, yürütme, yargı erkelerin eşitliği diyeceksin. Sonra da kendisini yasamanın üstünde varsa yoksa benim diyeceksin.

Yargı mensupları içinde kaç kişi ceza aldı derseniz parmak sayısını geçmez. Ama yasama ve yürütme mensupları öyle değil. Onlara gelen vuruyor giden vuruyor. Biz kefenlerimizle yola çıktık dedik. Onlar da kararlarıyla konuşuluyor. Adil olanlardan bahsediyorum. Bir yerlerden talimat alanlardan bahsediyorum ki onlar paralel yapı.

BOZKURT İŞARETİ HAFIZALARDAN SİLİNMEZ

Ankara caddelerinde CHP'nin genel müdürünün yaptığı bozkurt işareti hafızalardan silinmez. Ses kayıtları ve mpntajların CHP tarafıundan nasıl hukuksuzça kullandığı unutulmaz. Dışişleri Bakanlığı'ndan devletin en gizli görüşmesi dinlendikten sonra götürüldü CHP genel müdürüne dinlettirildi. Bu ihanet girişimine CHP genel müdürünü de ortak ettiler. Pensilvanya'daki örgütle nasıl işbirliği yaptıklarını açıklasınlar. Nasıl senaryo yazdıklarını açıklasınlar.Devlete yapılan suç var. Niye bunu lanetleyemiyorsun? MHP kasetlerin mağduru olmasına rağmen. O da kaset siyasetine sarıldı. MHP Genel Başkanı Başbakan kaçacak diyordu, Malezya'ya, Sudan'a gidecek dedi. Dün akşam Malezya Başbakan'ı buradaydı. Bunlar istikameti kaçırmışlar. Bunlar ne yapacaklarının farkında değildir. Bu ülkeden kaçması gereken CHP ve MHP'nin genel başkanlarıdır ama bunu yapmazlar. Bir taraftan MHP'nin Genel Başkanı'na millet defol diyor.

Şu anda oturdukları koltukları bırakması gerekenler CHP ve MHP Genel Başkanları'dır.

SEN KİMSİN ONLARI KURTARACAKSIN

3 milyar dolara yakın Suriyelilere yardım yaptık. Çok üzüldüm geçen bir akşam televizyon programında diyor ki Başbakan'ın İslam dünyasına karşı ilgisini takdirle karşılıyorum ama Uygur Türklerini unuttu diyor. Oradaki MHP'li zat da evet biz kurtardık onları diyor. Sen kimsin onları kurtaracaksın, haddini bil.

Bu MHP'liler oralara kaç kere gitti.Ey doktora yapan genç, ey aldatılan gençlerim bu oyunlara gelmeyin. Binlerce Uygur Türküne vatandaşlık vererek idamdan kurtardık.

SADECE TUNCELİ'DE YÜZDE 5'İN ALTINDA KALDIK

Biz hiç bir ilde yüzde 5'in altına düşmedik. Sadece bir ilde yüzde 5'in altındayız. O da Tunceli. Ama muhalefet partileri bir çok ilde yüzde 5'i bile aşamadı. Bu muhalefet için bir hezimettir. 30 Mart seçim sonuçları kaset siyasetinin çöküş tablosudur.

Cumhurbaşkanı halkın oyları ile seçilecek. Türkiye’de cumhurbaşkanlığı seçimlerinin hemen hepsi sancılı olmuştur.
Türkiye’de belirsizlik oluşturan bu seçimleri Meclis’teki vekillerden alarak asillere devrettik. Ağustos ayındaki seçimlerin nezih bir ortamda gerçekleşmesi için üzerimize düşeni hakkıyla yerine getireceğiz.Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda partimizle karara varmış değiliz. İstişareleri başlattık. İlk istişareyi 30 Mart’ta milletimizle yaptık. Önceki gün vekillerle bu salonda bir araya geldik.

CUMHURBAŞKANIMIZLA DA KONUŞACAĞIZ

İlgili her kesimin görüşlerini alacağız. Cumhurbaşkanımızla da bu konuyu ayrıntılı konuşacağız.İstişareler neticesinde Türkiye için en doğru adımı atacağız.

UZUN SOLUKLU DAVANIN HİZMETKARIYIZ

Bizler uzun soluklu davanın hizmetkarlarıyız. Gündüz gece gideceğiz. Bunun sınırı ölümdür. O ana kadar yürüyeceğiz.
Bu dava isimlerle değil hedef ve ilkeleriyle var olan bir davadır.Bu dava millete hizmet, ülkeye hizmet davasıdır. Birilerine değil. Bizim Allahımız var. Sadece ona kuluz.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


SEÇIM SISTEMINDE FLAŞ DEĞİŞİKLİK

FLAŞ...GÜL: SIYASET PLANIM YOK

BAŞBAKAN FIRÇALADI, GÖREVDEN ALINDI!
»  FLAŞ.. PUTİN'E SAVAŞ UÇAKLARIYLA CEVAP!
»  FLAŞ.... ASKERİ BİRLİKTE PATLAMA
»  KAMER GENÇ'İ BÖYLE PROTESTO ETTİLER!
»  FLAŞ...İŞTE MİT'İN YENİ GÖREVLERİ
»  FLAŞ.. MİT MECLİS DENETİMİNE AÇILIYOR
»  9 VEKİLİN DOKUNULMAZLIĞI DÜŞÜYOR!
»  BAYKAL CHP YÖNETIMİNİ TOPA TUTTU
»  MUHARREM İNCE'DEN CHP'YE ELEŞTİRİ!
»  MECLİS BAHÇESİNDE BASIN YOPLANTISI!
»  BİZİM YANLIŞLARIMIZI ÇOCUKLAR DÜZELTECEK
»  KILIÇDAROĞLU, YUMRUK ANINI ANLATTI
»  KILIÇDAROĞLU SALDIRISI PLANLI ÇIKTI!
»  ''YENİ BİR KENAN EVREN'E İHTİYAÇ YOK''
»  POLİSİN 'YOK' DEDİĞİ GÖRÜNTÜLER BULUNDU
»  ERDOĞAN: ''BENDEN SONRA TUFAN OLMAZ''
»  BDP'DE FİDAN ÇATLAĞI!
»  BAHÇELİ TWİTTER'DEN BOMBALADI
»  MİT MÜSTEŞARLARINA ÖZEL YARGILAMA!
»  ERDOĞAN:'EĞER KÖŞK'E ÇIKARSAM...'
»  ''HAKAN FİDAN VE EKİBİNİ KUTLUYORUM''
»  AK PARTİ TOPLANTISINDA NELER KONUŞULDU?
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.