Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3768
EURO
35,0120
IMKB
9,080
ALTIN
2.324,140
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 20 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
'Depremde Can Kaybı' Yok Açıklaması
 Depremde Can Kaybı  Yok Açıklaması
 
Düzce'nin Gölyaka ilçesinde saat 04.08'de İstanbul ve Ankara'da da hissedilen 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem başta İstanbul olmak üzere Bolu, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Bursa, Kocaeli, Edirne, Çankırı, Zonguldak, Sakarya illeri ve ilçelerinde hissedildi. Depremin ardından 106 adet artçı deprem meydana geldi. AFAD, Gölyaka'daki depremde Düzce'de 37, İstanbul’da 1, Zonguldak'ta 6, Sakarya'da 1 ve Bolu'da 1 olmak üzere 46 kişinin yaralandığını açıkladı.
 
23.11.2022 - 08:53

Son Dakika deprem haberleri ve bilgilerini resmi verilerle paylaşan AFAD, saat 04.08'de merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde deprem kaydedildiğini açıkladı.

DEPREM BİRÇOK İLDE HİSSEDİLDİ

Gölyaka ilçesindeki depremin 6,81 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. Deprem, İstanbul, Bolu, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Bursa, Kocaeli, Edirne, Çankırı, Zonguldak, Sakarya illeri ve ilçelerinde hissedildi.

ART ARDA ARTÇI DEPREMLER

Saat 04.08’de 5.9 büyüklüğünde meydana gelen depremden sonra büyüklüğü büyüklükleri 0.9 ile 4.3 arasında değişen 106 adet artçı deprem meydana geldi.

İşte Düzce'deki 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından saat saat yaşanan gelişmeler...

09:36 106 ARTÇI DEPREM MEYDANA GELDİ

AFAD'dan yapılan açıklamada, "Bugün sabaha karşı 04:08'de Gölyaka'da (Düzce) meydana gelen Mw 5.9 büyüklüğündeki depremden sonra saat 09:30 itibarıyla büyüklükleri 0.9 ile 4.3 arasında değişen 106 adet artçı deprem meydana gelmiştir. Deprem bölgesindeki hasarlı yapılara girilmemesi önemle rica olunur." denildi.

08:55 AFAD: CAN KAYBI YOK, 5 KENTTE TOPLAM 46 YARALI

AFAD, Gölyaka'daki depremde Düzce'de 37, İstanbul’da 1, Zonguldak'ta 6, Sakarya'da 1 ve Bolu'da 1 olmak üzere 46 kişinin yaralandığını açıkladı.

08:17 BAKAN YANIK: 10 PSİKOSOSYAL DESTEK EKİBİ GÖREVLENDİRDİK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Düzce Gölyaka’da meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin etkilerini azaltmak amacıyla 5 araç 20 meslek elemanından oluşan 10 Psikososyal Destek Ekibi görevlendirdik. Ekiplerimiz KYK yurtları ve toplanma alanlarında vatandaşlarımıza destek verecek" mesajını paylaştı.

07:20 BAKAN SOYLU: 70'İN ÜZERİNDE ARTÇI DEPREM OLDU

Deprem bölgesine giden Bakan Soylu burada yaptığı açıklamada "Hasarlı binalarda durmamak lazım ama bize şu ana kadar ağır hasarlı bir binayla ilgili bilgi gelmedi. Yaklaşık 30'un üzerinde yaralı söz konusu. Hem 04:30 hem sonraki süreçte Sayın Cumhurbaşkanımız Valililerle görüştü. Mahalle mahalle yavaş yavaş kontrollü şekilde elektrik veriliyor. Elektrikle ilgili herhangi bir kesinti söz konusu olmayacak. Tedbire yönelik belli bir periyotta kesinti söz konusu. 70'in üzerinde artçı sarsıntı oldu. Vatandaşlarımıza ekipler battaniye olsun, kendilerinin dışarıdaki imkanlarını sağlamak için desteklerini sağlıyor. AFAD ve Kızılay ekiplerimiz bölgeye intikal ediyor. Köylerdeki taramalarımız devam ediyor, intikal etmiş olumsuz bir durum yok. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi ifade etmek istiyorum" dedi.


07:13 BAKAN KOCA: YARALI SAYISI 35

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Düzce Gölyaka merkezli, birçok ilimizde hissedilen 5,9 büyüklüğündeki depremde; Düzce’de 1’i ağır 32, İstanbul’da 1, Bolu’da 1, Zonguldak’ta 1 kişi olmak üzere şu anki bilgilere göre yaralı sayısı 35’tir. Sağlık kurumlarımızdaki yaralıların tedavileri devam ediyor" mesajını paylaştı.


05:22 BAKAN SOYLU: CAN KAYBI YOK

CNN Türk canlı yayınında depreme ilişkin açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Hepimize geçmiş olsun. Şu an AFAD Başkanlığı'ndaydız. Bölgelerle kurduğumuz irtibatlarda can kaybı yok. Birkaç yüksekten atlama dışında yaralanma bilgisi de yok.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Düzce Belediye Başkanı'ndan İlk Açıklama

Flaş Düzce ve Çevresinde Deprem

Dışişleri'nden Dikkat Çeken Paylaşım
»  Kılıçdaroğlu: 3 Aralık’ı Bekleyin
»  Hainler Yine Saldırdı
»  Belediye Başkanlarına Adaylık Şoku
»  Erdoğan'dan Kara Harekatı Mesajı
»  Bahçeli'den Erdoğan'a Sisi Desteği
»  Terör Operasyonu ABD'yi Rahatsıuz Etti
»  "HDP,TBMM'ye Sızmış Düşman Bakiyesidir"
»  Kılıçdaroğlu’nun Korumasına Terfi Şoku
»  Çok Sayıda İlde Fetö Operasyonu
»  ABD ve Rusya’dan Operasyon Paniği
»  Yunanistan'da Türkiye Alarmı
»  Benzin ve Motorine İndirim Geliyor
»  Türkiye'den İsveç'e Kınama
»  Akşener Erdoğan’a:Senin Yanındakiler Kim
»  Gaziantep'ten Yürek Yakan Haber
»  Erdoğan'dan Kara Harekatı Sinyali
»  Hainlerden Karkamış’a Roketli Saldırı
»  Cinsel Suçlara 'Özel Savcı’ Genelgesi!
»  Erdoğan RUS TV Kanalına Konuştu
»  PKK'nın Üst Düzey İsmi Teslim Oldu
»  Kulisleri Hareketlendiren Nikah
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.