Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,2189
EURO
44,6465
IMKB
9.487,000
ALTIN
4.192,650
 
Hava Durumu ANKARA
15 / 30 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"EĞER KONUŞURSAM..."!!
 EĞER KONUŞURSAM... !!
 
AKP'den istifa ederek ANAP'a geçen İzmir Milletvekili Serpil Yıldız, kendisini vefasızlıkla suçlayıp, "AKP gömleği ona bol geldi'' diyen AKP İzmir Milletvekili İsmail Katmerci için zehir zemberek açıklamalar yaptı.
 
7.4.2005 - 13:03
Yıldız, "Bu gömlek bana bol değil, dar geldi. Milli görüş mü, başka birşey mi ne olduğunu da anlayamadığım bu gömlek beni çok sıktı'' dedi.

AKP İzmir Milletvekili İsmail Katmerci, kendisinin partiye davet edip Karşıyaka İlçe Saşkanı ardından da milletvekili yaptığını söylediği Serpil Yıldız'ın partisinden den istifa edip, ANAP'a geçmeden önce kendisine haber vermemesine tepki gösterdi.

Katmerci, Yıldız için, "Beni hayal kırıklığına uğrattı. AKP gömleği ona bol geldi. Bir sonraki seçimi düşünerek parti değiştirdi ama seçilemez'' dedi.

Yıldız, Katmerci'nin bu sözleri üzerine `AKP gömleğinin' kendisine bol değil, aksine dar geldiğini belirterek, gelecek seçimde seçilme kaygısı taşımadığını, bu kaygıyı taşıması halinde baraj altında kalan bir parti yerine daha revaçta olan partiyi tercih etmesi gerektiğini öne süren Yıldız, şunları söyledi: "Bir dahaki seçimlerde kimin seçilip seçilmeyeceğine Katmerci değil, Türk halkı karar verir. İsmail Katmerci gibi seçilme kaygısı taşısam, tüm antidemokratik uygulamalara sessiz kalır, Başbakan Erdoğan ve ekibine kayıtsız şartsız biat ederdim. Beni kendisinin milletvekili seçtirdiğini söylemiş. Karşıyaka ilçe başkanı olmam için bana yalvardığı günleri unuttu. Milletvekili adaylığıma geline, ben çok başarılı bir ilçe başkanıydım. Teşkilat içinde yapılan eğilim yoklamasında barajı geçemedim. Çünkü o yoklamanın nasıl yapıldığını anlatırsam, çok zor durumda kalırlar. Katmerci değil aday gösterilmem için bana destek olmak kendisine bile zor yer buldu. Patiden ayrılırken aramam gereken arkadaşlarımı aradım.''(Milliyet)



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


"DAVA ETMESİN, ÇIKSIN TELEVİZYON'DA SÖYLESİN"!

MİLLETVEKİLİ İSTİFASINI ÖNLEMEK İÇİN YENİ FORMÜL!!!

CHP'DEN "EMEKLİLİK" TEKLİFİ...
»  TALAT'TAN BAYKAL ZİYARETİNE TEPKİ!!!
»  MUMCU'DAN "SEN Mİ SÖYLEYECEKSİN BEN Mİ?" AÇIKLAMASI...
»  ARINÇ'TAN KAYMAKAMLARA :" MİLLETİ AŞAĞILAYIP, HOR GÖRMEYİN" !
»  ZANA AF İSTEDİ!!
»  281 MİLYAR LİRALIK HUZUR!!!
»  AKP'DE VERGİ KAÇIRAN MİLLETVEKİLİ!!
»  ARITMAN PES ETMİYOR
»  "SEÇİM YASASI'NI DEĞİŞTİRELİM"...
»  PİRİNÇ SAVAŞI, PİLAV SEVENLERE YARADI!!
»  "KAMU PERSONELİ SÖZLÜ SINAV'A DA TABİ OLMASIN TEKLİFİ
»  "VEBALİ BENDEN GİTTİ"!!
»  AKP'DE SHÇEK KAVGASI!!
»  "ERKAN MUMCU'NUN ÖNÜNÜ BİZ AÇTIK"
»  "İNCİRLİK İLE İLGİLİ BİLGİ VERİN"
»  BAYKAL'DAN ERDOĞAN VE MUMCU'YA: "İKİNİZ DE SÖYLEYİN"
»  "TOKİ PARASINI HANGİ ÖZEL FİNANS KURUMUNA YATIRIYOR"
»  BAYKAL'A GRUPTA PROTESTO ŞOKU!!
»  "AKP'DE 100 MİLLETVEKİLİ RAHATSIZ"!!
»  "AK PARTİ'Yİ YIPRATMAK İSTEYENLER BAŞARAMAZLAR"!!
»  VECDİ GÖNÜL'ÜN 'ASKERLİK SÜRESİ' ÇELİŞKİSİ!!!
»  "YENİ TCK'YI MAYIS'TA TBMM'YE GÖNDERMELİYİZ"
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.