Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
42,8477
EURO
50,6658
IMKB
11.290,000
ALTIN
6.187,340
 
Hava Durumu ANKARA
4 / 10 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Teknoloji   Magazin   Polis Adliye 
 
"ERDOĞAN DİNDAR GÖRÜNÜMLÜ DİN TÜCCARI"
 ERDOĞAN DİNDAR GÖRÜNÜMLÜ DİN TÜCCARI
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, “dindar nesil” sözlerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Recep Tayyip Erdoğan bir bölücüdür. Recep Tayyip Erdoğan’ı dindar olarak görmek bütün dindarlara yapılmış en büyük hakarettir. Recep Tayyip Erdoğan dindar görünümlü bir din tüccarıdır” diye yanıt verdi.
 
7.2.2012 - 16:58

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eleştiri oklarını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yöneltti.

-“46 DAKİKA KONUŞTU, 45 DAKİKASI CHP VE KILIÇDAROĞLU”-

Başbakan Erdoğan’ın ilginç bir ruh hali olduğunu belirten CHP Genel Başkanı, “Geçen hafta genişletilmiş il başkanları toplantısında konuştu. Konuşma 46 dakika. 46 dakikanın 45 dakikası CHP ve Kılıçdaroğlu. Bu konuşmada 34 kez CHP, 12 kez de Kılıçdaroğlu’nu söylüyor. Yani her dakikada en az bir kez ya CHP ya Kılıçdaroğlu diyor. Niye CHP’ye bu kadar saldırıyorsun? CHP’den korkuyorsun. Korkacaksın Recep Tayyip Erdoğan. O kadar ki frenleri tutmuyor. 40 yıl önceki İnönü’ye gidiyor. İnönü’ye de saldırıyor. Yunan ordusunun bir generali vardı, Trikopis, Trikopis bile bu kadar İnönü ile uğraşmadı, pes yani. Bunlar postmodern diktatördür” dedi.

-“ERDOĞAN BİR BÖLÜCÜ”-

“Recep Tayyip Erdoğan bir bölücüdür. Toplumu böler” diye konuşan CHP Genel Başkanı, “Toplumun fay hatları varsa o fay hatlarına müdahale etmek, tetiklemek, deprem yaratmak.Bir yerde mezhepçilik mi var, onu mu yapmak gerekiyor, Recep Tayyip Erdoğan orada, mezhepçilik yapar. Bir yerde etnik olayı kaşımak mı lazım, Recep Tayyip Erdoğan orada, onu kaşır. Bununla oy toplamaya çalışır” şeklinde konuştu.

-“DİN TÜCCARI”-

Recep Tayyip Erdoğan’ı dindar olarak görmenin bütün dindarlara yapılmış en büyük hakaret olacağını savunan Kılıçdaroğlu, ”Recep Tayyip Erdoğan dindar görünümlü bir din tüccarıdır” dedi. Irak’ta 1.5 milyon insan katledilirken Başbakan’ın sesinin çıkmadığını ileri süren CHP Genel Başkanı, şunları söyledi:
"Şimdi dindarlık taslıyor bana. Senin dindarlığını senin din tüccarlığını ben bu millete öğreteceğim. Sen din tüccarısın. Ticaretin dindir senin. Dindar adam helal nedir, haram nedir bilir, dindar adam ahlaklı olur, yalan söylemez, iftira atmaz, fitnenin peşinde koşmaz dindar adam. Vatan sevgisi vardır, bölücülük olmaz, fitne olmaz dindar adamda.
Sen 40 yıl önce Allah’ın rahmetine kavuşmuş insanlarla oturmuşsun savaş ediyorsun. Bunların dindarlığı farklı bir dindarlık. AKP’lileri kastediyorum, hepsini değil yalnız Recep Tayyip Erdoğan ve onun yol arkadaşlarını.”

-DENİZ FENERİ BENZETMESİ-

Deniz Feneri davasını hatırlatan CHP Genel Başkanı, şöyle dedi:
“Deniz Feneri davasını biliyoruz. Yolsuzlukları biliyoruz. Ne adına yaptılar, dindarlık adına yaptılar.
Deniz Feneri’nde bağış, kurban paraları hangi yöntemle toplandıysa din tüccarlığı Recep Tayyip Erdoğan da şimdi oyları din tüccarlığı ile toplamak istiyor. İkisi de aynı.
Eğer bizim insanımızın güzelliğine inanıyorsak insanımız dindarlığı ile de güzel, ona da saygı duyacağız.
Her yurttaşın inancı bizim başımızın üstündedir.”

-“ERDOĞAN, ATATÜRK’ÜN GENÇLİĞE HİTABESİ’NDE HANGİ KELİMEDEN RAHATSIZSIN”-

“Bunlar din ticaretinden başka bir yola sapıyorlar” diyen Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:
“29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerini yasakladılar. Deprem oldu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında biz faşing mi yapıyoruz? Siz bunu yasakladınız. Deprem oldu dediniz aynı akşam koşa koşa düğünlere gittiniz. 19 Mayıs törenlerini de iptal ettiler. Andımızdan rahatsız oldular. Andımızın hangi cümlesi, hangi sözü senin psikolojisini bozuyor.Arkasından Atatürk’ün Gençliğe Hitabesine kafaya taktılar. Recep Tayyip Erdoğan çık Atatürk’ün Gençliğe Hitabesinden hangisinden, hangi kelimeden, hangi cümleden rahatsız oluyorsan çık, milletin önünde söyle.”

-“AÇIKÇA MEYDAN OKUYORUM”-

“Açıkça da meydan okuyorum” diyerek Başbakan’a seslenen Kılıçdaroğlu, “Recep Tayyip Erdoğan yüreğin varsa, becerebiliyorsan çık kaldır bakalım, nasıl kaldıracaksan.
Dikkat edin saldırılar bu ülkenin bağımsızlık sembollerine yapılıyor. Bu ülkenin Kurtuluş Savaşı sonrasında elde ettiği değerlere saldırı yapılıyor. Çok bilinçli saldırı. AKP’nin iki yüzünü anlatmalıyız. Bunlar batının egemen güçlerinin taşeronluğuna soyundular” şeklinde konuştu. “Bunlar postmodern diktatörler” diyen CHP Genel Başkanı, vatandaşlara şu soruyu sordu:
“Vatandaşlara soruyorum Kendinize iki soru sorun. Ben Recep Tayyip Erdoğan hakkında olumsuz bir şey yazarsam başıma bir şey gelir mi? İki; benim telefonlarım dinleniyor mu, hayır diyemiyorsanız bu ülkede sağlıklı bir demokrasi yok. Temel neden bu iki soru.”

-“PERVASIZLIĞA, DENSİZLİĞE BAKAR MISINIZ?”-

Başbakan’ın genişletilmiş il başkanları toplantısında, “Kılıçdaroğlu artık mercek altındasın, adım adım aldığın nefes bile ülkede takip ediliyor” dediğini ifade eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Pervasızlığa bakar mısın, densizliğe bakar mısınız, ahlaksızlığa bakar mısınız.Amaçları ne, Türkiye’ye korku salmak. Recep Tayyip Erdoğan benim senden korkum yok. Ama sana bir sorum var. Sende ahlak kalitesi kırıntısı var mı, yok mu” diye sordu.(ANKA)



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


BAHÇELİ: “CHP, AKP’NİN SERUMUDUR”

"DİNDAR NESİL SÖYLEMİ TEKÇİ ZİHNİYET"

“AKP, DAMAT FERİT’TEN FEYİZ ALIYOR"
»  ERDOĞAN'A JET YANIT!
»  WASHINGTON POST'A İÇİNİ DÖKTÜ!
»  KILIÇDAROĞLU'NA ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER!
»  ''ASLA İHALE TAKİPÇİSİ OLMAYACAĞIM''
»  MHP'YE GÖRE KÜRT MESELESİ SİYASİ!
»  ŞAMİL TAYYAR'DAN ŞOK BÜYÜKANIT İDDİASI!
»  "LAİKLİK TOPLUMSAL BARIŞIN SİGORTASI"
»  KAMER GENÇ, YARIŞMA SORUSU OLDU!
»  MUSTAFA KEMAL DARBECİ YAFTASI YİYEBİLİR
»  KILIÇDAROĞLU'NDAN TWETT'LER!
»  "MİLLİ İRADEYİ SUSTURMAYA ÇALIŞIYORLAR"
»  "BAŞBAKAN'IN SÖYLEDİKLERİ CİNAYETTİR"
»  DSP LİDERİNDEN ŞOK BÜYÜKANIT İDDİASI
»  CHP'DE SÜRPRİZ GİRİŞİM!
»  İBRETLİK BİR ADALET BAKANI
»  DEMİRTAŞ'TAN GENELKURMAY BAŞKANINA DAVA!
»  TAYYİBAN NESLİ Mİ YETİŞTİRMEK İSTİYORSUN
»  "ATATÜRK'ÜN GENÇLİĞE HİTABESİ AYET Mİ"?
»  İŞTE CHP'NİN KURULTAY GÜNDEMİ!
»  CHP'DEN, ERDOĞAN'IN KIZDIĞI YAZARA DAVET
»  BAYKAL'I DONDURAN DİYALOG!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.