Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,2425
EURO
46,9498
IMKB
10.122,000
ALTIN
4.332,520
 
Hava Durumu ANKARA
18 / 35 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Fatih Altaylı 'ya Sponsor Şoku
 Fatih Altaylı  ya Sponsor Şoku
 
 
16.7.2025 - 09:39

Cezaevinde tutuklu bulunan gazeteci Fatih Altaylı, YouTube programındaki sponsorluklarının da hedef alındıYatsan Fatih Altaylı sponsorluğunu bitirdiğını açıkladı. Altaylı, iki yıllık Yatsan sponsorluğunun patronaj baskısıyla sona erdiğini duyurdu.

Gazeteci Fatih Altaylı'nın cezaevinden yürüttüğü YouTube programında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Altaylı, programın sponsoru Yatsan’la yolların, şirket yönetiminin aldığı karar doğrultusunda ayrıldığını açıkladı. Altaylı, bu kararın “patronaj etkisiyle” alındığını vurguladı.

Fatih Altaylı, “Fatih Altaylı YORUMLAYAMIYOR” adlı YouTube programında yaptığı açıklamada, Yatsan ile yaklaşık iki yıl süren sponsorluklarının sona erdiğini duyurdu.

Başlangıçta üç aylık olarak planlanan işbirliğinin, karşılıklı memnuniyetle uzadığını belirten Altaylı, sponsorluğun patronaj kararıyla sonlandığını ifade etti.

Yatsan İngiltere ve ABD merkezli Janus Henderson Grubu'na ait ve CEO’su Türk. Altaylı, CEO Gökalp Bahçeli'ye bugüne kadar sağlanan destekten ötürü teşekkür etti. Kararın şirketin üst yönetiminden geldiğini aktaran Altaylı, CEO Gökalp Bahçeli'nin de sponsorluk ilişkisinin sona ermesinden üzüntü duyduğunu dile getirdi.


İşte Fatih Altaylı'nın sözleri:

Sponsorlarımızdan Yatsan'ın sponsorluğunun sona ermesi izleyicilerimizin ilgisini çekmiş ve tepki göstermişler durumu anlatayım.

Yatsan yaklaşık 2 yıldır sponsorlarımız arasındaydı ve 3 ay diye başladığımız yolculuk karşılıklı memnuniyet ve markaya olumlu katkımız nedeniyle 2 yıllık bir döneme uzadı.

Yatsan'ın CEO'su Gökalp Bey'le dostluğumuz çok değerlidir. Bu bir patronaj kararıdır ve Yatsan'ın CEO'su Gökalp dostumuza bugüne kadarki destekleri için teşekkür ederiz. Gökalp Bey'in bu işbirliğinin sona ermesinden gerçekten üzüntü duyduğunu biliyorum.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Gazetecilere Yeşil Pasaport Bilmecesi!

Mahiroğlu: Halk TV Satılamaz...

Hürriyet Yazarı Dar Gelirliyi Hatırladı'
»  RTÜK'den Verilen Cezalara Savunma!
»  FatihAltaylı'dan Fahrettin Altun İddiası
»  Zahid Sobacı Yeniden TRT Genel Müdürü
»  Kanal 7'de Flaş Ayrılık
»  SÖZCÜ TV'ye Mahkemeden Ret
»  Ekran Karartma Tüm Dünyada Haber Oldu
»  İşte TRT ve AA için Konuşulan İsimler
»  İletişim Başkanı Değişti mi?
»  Görütülü Mesajı AA ve TRT Servis Etmedi
»  Ebubekir Şahin: RTÜK Kararları Şeffaftır
»  Sözcü TV'ye Tarihi Sansür
»  Habertürk TV'ye Yeni Ankara Temsilcisi
»  Yiğit Bulut'a Ziyaretçi Yasağı
»  Timur Soykan Serbest Sırakıldı
»  Timur Soykan'ın Gözaltındaki İfadesi
»  Gazeteci Nihat Genç Hayatını Kaybetti
»  SÖZCÜ TV 10 Gün Karartılıyor.
»  Acun Ilıcalı İlk Kez Hakim Karşısında
»  Leman Dergisine Büyük Protesto
»  Flaş TV Satıldı mı?
»  Azerbaycan'da Sputnik'e Operasyon!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.