Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4155
EURO
34,7769
IMKB
10.046,000
ALTIN
2.422,250
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 18 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"Fetö Eniği Şeytan..."
 Fetö Eniği Şeytan...
 
AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un basın toplantısına cevap vermek için düzenlediği toplantıda çok ağır hakaretlerde bulundu. İşte Çamlı’nın Meclis’te yaptığı o konuşma:
 
4.3.2020 - 16:26

“Gündemimiz çok yoğun, bir manada savaştayız. Suriye rejimi ve arkasındaki güçlere karşı TC tarihinin en önemli sınavlarından birini veriyoruz. Tam birlik ve beraberliğimizin sonsuz derecede önemli olduğu, sağcı-solcu, Alevi, Türk-Kürt, bu topraklardan yaşayan Ermeni, Rum çocuğu kim varsa hepsinin birlik içinde olmaya mahkum olduğu bir ortamda, TBMM’de hiç de hoş olmayan şeyler yaşıyoruz.

FETÖ ENİĞİ, ŞEYTAN KENDİSİ: Bir tane Fetö eniği, eniği. Çok üzgünüm, bu sözleri burada kullanmaktan en başta milletimizden özür diliyorum. Ama bunları ifade etmem lazım. Bir kaset olayından sonra göreve gelen ekipten birisi, Meclis’teki ayaklarından birisi, şeytan kendisi. TC devletinin seçilmiş cumhurbaşkanımıza, tüm Müslüman alemi hatta gayri Müslüman aleminde bile ‘bizde de bir Erdoğan olsa da kalkınsaydık’ diye imrenilen Erdoğan kalkıp Meclis kürsüsünde bu kadar galiz, aşağılık bir şekilde sövmesi kabul edilir bir şey değil. Bunu yürekler almaz.

HAPLANMIŞ, DAMARDAN ALMIŞ, SARHOŞ:  Bu adam her halde haplanmış. Bunu sulu da kesmez, her halde kurulanmış, belki de damardan almış. İstanbul Beyoğlu çocuğuyum, bu tip şeyleri duyduk, çevremizde çok olmuştur. Kafayı yemiş, sarhoş olmuş her halde. Affedersiniz bu Fetö eniği, bu Fetö iti. Bunları hiç konuşmak istemezdim. Herkesten özür diliyorum, bu sözleri kameraların karşısında kullanmaktan dolayı kendimden bile özür diliyorum.

ŞEREFSİZ, ONURSUZ, ADİ: Çok affedersiniz, Baykal’ı internette donlu gördükten sonra göreve gelen adamlar. Dondan düşen bu şerefsiz, bu adi, Cumhurbaşkanına öyle galiz şeyler söylemiş ki, bunları göstermek çok şeyim değil ama milletimiz bir duysun, (Engin Özkoç’un ‘Şereften yoksunsun, haysiyetten yoksunsun, onursuzsun ve şeytansın, senden korkacağız mı, gerekirse yanacağız ama ülkemizin yanmasına asla izin vermeyeceğiz’ sözlerini dinletti) Bu adam CHP grup başkanvekili. Bu onursuz, Fetö eniği, Amerikan kanlı terör örgütünün maşası, onun maşası bunlar. Bu onursuz, duygularımın zirveye geldiği bu anda daha ileri gitmek istemiyorum. Bunu lanetliyorum, kınıyorum.

GEREĞİ NEYSE YAPILMALI: Bu karaktersiz, haysiyetsizle ilgili bütün oturumlarda, TBMM’deki oturumların hepsinde yalan söyleyen bu Fetö eniği ile gereği neyse yapılmalıdır. Hukuk, içtüzük, dıştüzük neyse yapılmalı. Bu arkadaş böyle konuşamamalı. O sözlerini aynaya bakarak söylemiş, kameralar o aynayı çekememiş, ben manen gördüm o aynayı. Kameralar aynayı görememiş, ben kalp gözüyle bakmaya çalıştım.

BU ARKADAŞ BEDELİNİ ÖDEMELİ: Bunu biz yutmayacağız, bu arkadaş bedelini mutlaka ödemeli. Nassı ödemeli, nasılsa öyle ödemeli. Burası hukuk devletidir, nizam düzen vardır. Hakaretlerinin, yalancı, provokatör, fikri soyu soysuz, anasına babasına dil uzatmaya hakkım yok. Bunun o zihni, beyni üçüncü sınıf meyhanenin o leş gibi lavabosundaki süngere dönmüş, bu pislik, gerekli cevabı almalı.”



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Atina'dan Akılalmaz Türkiye İftirası

CHP'li Engin Özkoç Hakkında Soruşturma

Mecliste Yumruklu Kavga
»  Erdoğan,Tartışılan Videoyu İzledi Ve...
»  MSB Acı Haberi Duyurdu,2 Şehit 6 Yaralı
»  Rusya'dan Gerilimi ArttıracaK Açıklama!
»  5 İlde Operasyon,Çok Sayıda Gözaltı
»  İblid'den Acı Haber 1 Asker Şehit
»  İşte İki Yüzlü AB'nin Mülteci Adaleti!
»  "Putin Dörtlü Görüşmeyi Reddetti"
»  Kılıçdaroğlu'nden El Şıkışmama Yorumu
»  Hafter ve Esad'ın Kirli Ortaklığı
»  Yunan Başbakanı’ndan Skandal Açıklama
»  "Görev Düşsün Koşa Koşa Giderim"
»  Kılıçdaroğlu: İblid vatan Toprağı mı?
»  Flaş... Rejime Ait Savaş Uçağı Vuruldu
»  Bakan Koca'dan Koronavirüs Paylaşımı
»  "İdlib’den Çekilirsek Hatay’dan Oluruz"
»  "Sen Hala Eğleniyor Musun Sayın Erdoğan"
»  İBB'ye 220 Kişi Alınacak
»  Aylin Cesur'dan Cenazede Fotoğraf Şov
»  İblid'de Bir Askerimiz Şehit Oldu
»  Türkiye'den 3’lü Zirveye Ret!
»  Erdoğan: Bu sadece Bir Başlangıç
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.