Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
39,6802
EURO
45,7286
IMKB
9.157,000
ALTIN
4.281,640
 
Hava Durumu ANKARA
17 / 31 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"HELAL SÜT EMMİŞLERİ CHP ÇATISI ALTINA BEKLİYORUM"
 HELAL SÜT EMMİŞLERİ CHP ÇATISI ALTINA BEKLİYORUM
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yurt gezileri kapsamında Tokat’a geldi. İl girişinde adeta Kılıçdaroğlu izdihamı yaşandı.Kılıçdaroğlu Tokatlılara "Helal süt emmiş bütün yurttaşları CHP çatışı altına bekliyorum" diye seslendi.
 
13.6.2010 - 03:38

CHP’de Genel Başkanlık görevine seçildikten sonra yurt gezilerine ağırlık veren Kemal Kılıçdaroğlu bu kapsamda Tokat’a geldi. Turhal İlçesi yakınlarındaki Albayrak köyü girişinde karşılama programı yapıldı. Kılıçdaroğlu’nun otobüsü beklenen süreden yaklaşık 1.5 saat gecikmeli geldi.

Partililer Tokat-Amasya karayolunu trafiğe kapatarak parti otobüsüne koştu. Kılıçdaroğlu ile tokalaşmak için kadın-erkek partililer birbirleri ile yarıştı. Zaman zaman parti otobüsünün içerisinden halkı selamlayan Kılıçdaroğlu, camdan kendisine uzatılan ellere karşılık verdi. Kılıçdaroğılu otobüse uzatılan çocukları da kucağına alarak sevdi. Karşılama için alana getirilen kurban da Kemal Kılıçdaroğlu’nun isteği ile kesilmedi.

2 BİN ARAÇLIK KONVOY

Yoğun ilgi nedeni ile parti otobüsü uzun süre hareket etmekte zorlandı. Partililerin yoğun çabası sonucu otobüs hareket edebildi. Karayolunda Kılıçdaroğlu’nu taşılan otobüse Turhal İlçesi’ne gelinceye kadar 2 bin araçlık konvoy eşlik etti.

İlk olarak Turhal İlçe merkezine gelen Kılıçdaroğlu, ilçe meydanında toplanan kalabalığa yönelik olarak bir konuşma yapmak istedi. Ancak Kılıçdaroğlu selamlama konuşması için çıktığı otobüste ses sistemindeki arıza nedeni ile sorun yaşadı. Sıcak havada toplanan kalabalığa seslenen Kılıçdaroğlu, “AKP iktidarı Tokat'ı, Turhal'ı ne hale getirdi siz benden daha iyi biliyorsunuz. Hedefimiz halkın iktidarını kurmak. Recep Bey'in ezberi bozuluyor. Çitçimizin sorunu var, hayvancılıkla uğraşan yurttaşımızın sorunu var. Yani her türlü düzen var ama bu düzen halktan yana değil, AKP ve yandaşlarının zengin olma düzenidir. Onun için bu düzeni bozacağız. Sizin desteğiniz olduğu sürece hırsızlar gece rahat uyuyamayacak” diye konuştu.

"HELAL SÜT EMMİŞLERİ CHP ÇATISI ALTINA BEKLİYORUM"

Geçmiş dönemlerde CHP'ye kızıp oy vermeyenlere seslenen Kılıçdaroğlu, iktidara gelmek için partili olan olmayan herkesin oyunu beklediklerini söyledi. “Helal süt emmiş bütün yurttaşları CHP çatısı altına bekliyorum” diyen Kılıçdaroğlu, “Bu Kemal sizin Kemaliniz, halkın Kemalidir. Halkın çıkarları için mücadele edecektir” dedi.

"CHP'Yİ İKTİDARA TAŞIYIN"

Kılıçdaroğlu, Tokat'a gelişi sırasında Çorum'un Mecitözü ilçesinde de kendisini bekleyen vatandaşlara parti otobüsünden hitap etti. Türkiye'de halkın iktidarını kurmak için çalıştıklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, “Biz millete hükmetmek için değil, hizmet vermek için yollardayız. Yırtık ayakkabıyla siyasete girenler bugün İstanbul'da boğazda villalarda oturuyorlar. CHP iktidarında hiç kimse siyasetten zenginleşmeyecek. Recep Bey bunu duymuştur. Duymuşsa ezberi bozulmuştur. Bu düzeni de Recep Bey'in düzenini de değiştireceğiz” diye konuştu. Toplumun her kesiminden oy istediklerini belirten Kılıçdaroğlu, “Süleyman sizsiniz, mühür sizin elinizde. O mühürü adaletten, halktan yana kullanın, CHP'yi iktidara taşıyın” dedi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


GAY KARAKTERİ CANLANDIRDI, İŞİNDEN OLDU!

FLAŞ.. OSMAN BAYDEMİR'E 36.5YIL HAPİS İSTEMİ

DEPREM HASARLI EVİNİ VER TOKİ'DEN YENİSİNİ AL!
»  "HAYATTA 3 KİŞİNİN ELİNİ ÖPECEKSİN"
»  ŞEMDİNLİ'DE AMANSIZ TAKİP!
»  BAKAN AKDAĞ'DAN OLAY YARATACAK SÖZLER!
»  "YA DÜZELT,YA DA GİT"
»  "BU ÜLKEDE BAZI KARANLIK KULAKLAR VAR"
»  "SEÇİM BARAJI ADALETLİ OLMALI"
»  "DARBE OLURSA TANKIN ÖNÜNE İLK BEN ÇIKARIM"
»  EN ACI TAZİYE, GAZETE MANŞETLERİNDE
»  İSRAİL GAZETESİ'NDEN 9 KİŞİNİN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ ŞOK İDDİA
»  MESUT YILMAZ'A GÖRE AKP'NİN İŞİ BİTTİ!
»  GÜRSEL TEKİN'İN YERİNE BERHAN ŞİMŞEK!
»  "BEN DAHİL, KİMSE VAZGECİLMEZ DEĞİLDİR"
»  KAMER GENÇ, SEVENLERİNE SELAM SÖYLEDİ
»  "YA NETANYAHU, YA BİZ GİDERİZ!"
»  HUKUKSUZLUK YOLUNU GÖSTEREN HUKUKÇU
»  CEZASI ARTIRILSIN TALEBİ GELDİ
»  "BABAM BİLE CHP DİYOR!"
»  '657' DEĞİŞİKLİĞİNE TEPKİ
»  FLAŞ..! FLAŞ..! KAMER GENÇ BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ
»  YARGITAY'DAN SÜRPRİZ KARAR
»  GENELKURMAY'DAN ŞEHİT PINAR İÇİN AĞLATAN AÇIKLAMA
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.