Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
IMKB
9.693,000
ALTIN
2.496,860
 
Hava Durumu ANKARA
9 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Karadağlı’dan Nihal Yalçın Savunması
 Karadağlı’dan Nihal Yalçın Savunması
 
Antalya Altın Portakal'da 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Nihal Yalçın ile ödül vermek için sahneye çıktığı sırada yaşanan diyalog ve beraberindeki gerginlikle gündeme gelen Tamer Karadağlı, “Bütün yorumları okudum. Yalçın'ı çok beğenirim. Ödül sırasında ilk başta ödülü vermek için hamlede bulunuyorum. Ödül törenlerinde 30 ve 45 saniye konuşulur. 3,5 dakika boyunca ben arkada tuzluk gibi durdum. Merhaba yok, teşekkürler yok” dedi
 
11.10.2021 - 12:26

 

Öte yandan Karadağlı'nın, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun Nihal Yalçın'a destek çıkmasına vurgu yapması dikkati çekti. Karadağlı'nın Ahmet Mümtaz Taylan'ın konuya ilişkin, "Her başarılı kadının ensesinde vızıldayan bir erkek vardır" yorumu sorulması üzerine ifade ettiği, "Doğru bir saptamada bulunmuş Ahmet Mümtaz Taylan, herhalde Abdullah Öcalan fısıldıyor" sözleri de dikkati çekti.

TV 8'de yayınlanan 2. Sayfa programına bağlanan Karadağlı, hakkında yalnızca olumsuz değil olumlu yorumlar da yapılığını ifade etti. Karadağlı, "Evet orada şunu söylemek isterim. Ben Nihal Yalçın’ı beğenirim çok başarılı bir oyuncu olduğuna inanıyorum. Fakat bizim orada ne işimiz olduğunu ben anlamadım. Ödülü verecek olan bizlersek jüri konuşmayı yapıyor biz ödülü alıp kazanan sanatçıya veriyoruz. Burada izlerseniz ben bir hamlede bulunuyorum vermek için ilk başta. Her zaman nasıl yapılır? Sahneye çıkılır ödül alınır teşekkür edilir mikrofona geçilir konuşma yapılır. 3.5 dakika boyunca ben arkada tuzluk gibi durdum. Merhaba yok teşekkürler yok. Sanki ödülü ben almışım ya da ben sunucuymuşum gibi. Saçma bir durum değil mi!" diye konuştu.

Karadağlı, Nihal Yalçın'ın ödül konuşmasını uzun tutmasıyla ilgili de şunları kaydetti:

"Ben onu heyecanına veriyorum. Sonuçta onun gecesidir. Tabii ki ne kadar güzel o ödülü kazanmış. Benim onun gecesini çalmak gibi bir derdim yok ki. (Orada biraz daha tahammüllü olabilir miydiniz acaba?) Valla herhalde söylediği şeyler biraz tuhafıma gitti. Ben de oyuncu olduğum için mimiklerimi gizleyemedim. Kazandıktan sonra galiba bütün diğer gariplerim çok kötüymüş de en iyi benmişim. Seneye en iyi erkek dalında ödül alacağım deyince bir tuhafıma gitti benim. Çünkü biraz önce yine örnek verdiğimiz gibi Oscar’da çıkıp ödülü alan kişi rakiplerini aşağılamak yerine tam tersine yüceltir. Bu ödle bir sürü benim de çok sevgi saygı duyduğum insanlar da adaydı gibi konuşma yapardı. O konuşma bir tuhafıma gitti benim. Sizin de tuhafınıza gitmedi mi?"

Karadağlı, sosyal medyada oldukça eleştirilen mimikleri hakkında da, "Tuhafıma gitmiş demek ki benim. Öyle düşündüğüm için o mimikleri yapmışım" dedi.

Karadağlı, sözlerinin devamında, Nihal Yalçın'ın siyasi görüşleriyle ilgili bazı iddialarda bulunup şu fikirlerini beyan etti:

“Olay politize edildi. Sadece ödülü lafını kesip verdi kadın düşmanı bilmem ne şu bu. Ben hiçbir terbiyesizlik yapmadım. ‘Bana sus mu diyorsunuz’ Yo ödülünüzü alın ödülünüzle konuşun. Ben bu kadar ciddiye almadım zaten. Ondan sonra linç kampanyası başlayınca bir gün bekledim. Ohoo sonra aldı başını gitti. Pervin Buldan sahip çıktı. Demek ki başka şeyler var arkasında, sahip çıkanlar başka insanlar. Ben de böyle bir şeyin içinde olmam. Bir video çekmiş, ‘Son kez tweet atacak olsan ne yazarsın’, ‘Selahattin Demirtaş’a özgürlük.’ E Selahattin Demirtaş ne dedi? ‘Abdullah Öcalan’ın heykelini dikeceğiz’ dedi. Yani hanımefendi bunu mu savunuyor? Pervin Buldan ona sahip çıkıyor, Canan Kaftancıoğlu ona sahip çıkıyor. Burada bir linç girişimi var, benim duruşum da belli olan bir duruş. Ben Türk askerine silah doğrultan, ateş eden polisini öğretmenine ateş eden terörist örgütün tümüyle karşısındayım. Ben PKK’nın terör örgütü olduğuna inanan bir insanım. Şimdi gidip onlara sormak lazım. Siz PKK’nın terör örgütü olduğuna inanıyor musunuz? Öcalan'ın terörist başı olduğunu söyleyebiliyor musunuz?

Kendisinin bir arkadaşı ile konuştum. Burası zaten politik bir festivalmiş. Bu konuşmaları yapmak için geliyoruz demiş kendisi. Bana söylenen şey, festivalin sanatla alakalı olmadığı. Hanımefendi zaten HDP'yi Demirtaş'ı sahiplenen ve onların da sahiplendiği bir insan.”nihal yalçın tamer karadağlı



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Gökdeniz KaradenizRusya'da Cami Yaptırdı

Ünlü Şefler Erdoğan'la Buluştu

Lise Öğrencisi Koronavirüse Yenildi
»  Suudi Arabistan'dan Flaş Umre Kararı
»  Otoyol'da Seks Pahalıya Patladı
»  Öz Babasını Sokak Ortasında Bıçakladı
»  Pandemi 'Endemi'ye Dönüşür Endişesi
»  Mete Gazoz’u Yıkan Haber
»  Kağıthane'de Zabıta Şiddeti
»  Corona Geçirenleri Korkutan Açıklama
»  İşkur'dan acil Eleman İlanı
»  Maskeler Çıktı, Grip Patladı
»  Memura 3600 Ek Gösterge Piyangosu
»  Fransa’da Kilisenin Utanç Raporu
»  Telegram’a Rekor Katılım
»  Müge Anlı'ya Damga Vuran Aşk Mektubu
»  Facebook Hisseleri Fena Çakıldı!
»  Sosyal Medya Kesintisinde Şok Eden İddia
»  Cep Telefonu Arama Ücretlerine Zam!
»  WhatsApp,Instagram ve Facebook Çöktü!
»  Trabzon'u Sel Vurdu
»  MasterChef'te Duygusal Veda
»  Konya'da Dehşet!
»  MasterChef'in Ünlü Şefi Boşanıyor!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.