Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3787
EURO
35,0430
IMKB
9,088
ALTIN
2.325,750
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 20 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"Millet İttifakı Olarak Kararlıyız"
 Millet İttifakı Olarak Kararlıyız
 
Kılıçdaroğlu: Millet İttifakı olarak kararlıyız, bu ülkeyi aydınlığa kavuşturacağız "Şimdi kavganın değil, birlikte olmanın zamanı; bazılarının inadına karşın kucaklaşacağız, ayrışmayacağız"
 
7.9.2022 - 12:04

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da katıldığı bir açılış töreninde altılı masaya vurgu yaptı. "Hiç kimsenin kimliğini, yaşam tarzını, inancını sorgulamadan bu ülkede herkesin 85 milyon insanın huzur içinde yaşayacağı bir Türkiye’yi inşa etmeye çalışıyoruz. Bunu yaparken millet ittifakı olarak yapıyoruz, altı partiyiz, altı lideriz orada ama hepimiz bu ülkede huzur istiyoruz, birlikte yaşamak, kucaklaşmak istiyoruz" diyen CHP lideri, "Bizi ayırmak isteyenler başkaları ama biz bölünmeyeceğiz, ayrışmayacağız. Bazılarının inadına karşın beraber olacağız, kucaklaşacağız" dedi. CHP lideri, "Millet İttifakı olarak kararlıyız, bu ülkeyi aydınlığa kavuşturacağız" diye ekledi.

CHP lideri, Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Balık Hali ve Başkent İlçeler Terminali açılış töreninde konuştu.

"Sözlerine Ankara’nın Türkiye’nin kalbi olduğunu ve Ankara’nın bir başkent olarak diğer illere örnek olması gerektiğini bilen ve bu doğrultuda çaba harcayan bir başkandır. Ankara sadece Ankara değildir aynı zamanda Orta Anadolu’dur. Başkentin dünyadaki bütün başkentlerle yarışabilir konumda olması lazım. 21. Yüzyılda metropollerin de birbiriyle yarışı vardır, o çerçevede bakmak ve değerlendirmek gerekiyor. Mansur Başkan sadece bu iki tesisi yapmadı aynı zamanda kırsal kalkınma konusunda Türkiye’ye örnek olacak pek çok projenin altına imza attı" diye başlayan Kılıçdaroğlu, sözlerinin devamında gençlere değindi. Kılıçdaroğlu, "Gençler bizim için çok kıymetli. Türkiye’nin nüfusunun yarısından fazlası gençlerden oluşuyor. Dolayısıyla gençleri ihmal eden bir yönetimi asla Türkiye kabul etmiyor. Biz bütün gençleri kucaklıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Türkiye’yi aydınlığa çıkaracağız"
Kılıçdaroğlu, ardından lafı birlik ve beraberliğe getirdi, altılı masaya vurgu yaptı:

"Bütün bunlar toplumun kucaklaşmasına ortam hazırlıyor. Kucaklaşıyoruz. Bütün bunlar aynı zamanda helalleşmemize ortam hazırlıyor, helalleşiyoruz. Hiç kimsenin kimliğini, yaşam tarzını, inancını sorgulamadan bu ülkede herkesin 85 milyon insanın huzur içinde yaşayacağı bir Türkiye’yi inşa etmeye çalışıyoruz. Bunu yaparken millet ittifakı olarak yapıyoruz, altı partiyiz, altı lideriz orada ama hepimiz bu ülkede huzur istiyoruz, birlikte yaşamak, kucaklaşmak istiyoruz. Bizi ayırmak isteyenler başkaları ama biz bölünmeyeceğiz, ayrışmayacağız. Bazılarının inadına karşın beraber olacağız, kucaklaşacağız. Türkiye’yi aydınlığa çıkaracağız. Allah aşkına kavgadan bıkmadık mı ya? Kardeş kardeşi sorgulamaya başladı. Yetmiyor mu! Niye kucaklaşmıyor, neden helalleşmiyoruz. İlla kavga mı edelim. Elin oğlu avucunu ovuştursun diye. Öyle mi olacak yani! Biz milli kurtuluş savaşını veren bir gelenekten geliyoruz değerli Ankaralılar. Şimdi kavganın zamanı değil, birlikte olmanın zamanı. Hiçbir grubu hiçbir kişiyi hiçbir yapıyı bayrağımıza ve vatanımıza bağlı kaldığı sürece herkesin başımızın üstünde yeri vardır. İki kırmızı çizgimiz vardır. Vatanımız ve bayrağımız. Vatanını ve bayrağını kim seviyorsa başımızın üstünde yeri vardır. Bu vatandaş beraber yaşayacağız, onurumuzla gururumuzla yaşayacağız."

Kılıçdaroğlu, "Biz Millet İttifakı olarak kararlıyız. Millet İttifakı olarak bu ülkeyi aydınlığa kavuşturacağız. Ekonomiyi düzelteceğiz, kavgayı biriktireceğiz, her sofraya bereketi getireceğiz. Beraberliği savunacağız" diye konuştu.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


"Zorunlu Trafik Sigortası Cep Yakıyor"

CHP Milletvekili Hakkında Suç Duyuruısu

Motorin Baş Döndürmeye Devam Ediyor
»  Davutoplu'na 'Alevi Aday' Sorusu
»  MHP Seçim İçin Tarih Verdi
»  Akaryakıta 2 Zam 1 İndirim Geldi!
»  Diyanet İşleri Başkanlığna Dev Bütçe
»  İcra Borçlarına Flaş Düzenleme
»  "HDP'nin Olduğu Masada Biz Olmayız"
»  "Altılı Masa Uzlaşırsa Ben Hazırırım"
»  Erdoğan'dan Gurbetçilere Mektup
»  Bakan Ersoy’un Oteline Teşvik Desteği
»  6'lı Masada İşler Karıştı
»  Bahçeli Seçim Startını Sivas'tan Verdi
»  Akşener Şanlıurfa'da 'Helallik' İstedi
»  HDP'li Güzel Kendini Nasıl Savundu!
»  Şentop'tan Kıyafet Tepkisi
»  Ünsal Ban Tutuklandı
»  Erdoğan: Sandıkları Patlatacağız
»  Ak Parti Genel Affa Mesafeli
»  6 Milyon Seçmene Özel Hazırlık
»  Akşener:Ülkeyi Kurtarmak Bizim Görevimiz
»  HDP'li Semra Güzel Kaçarken Yakalandı
»  Otomobil Satışlarında Sert Düşüş
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.