Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,4540
EURO
47,7806
IMKB
10.592,000
ALTIN
4.410,440
 
Hava Durumu ANKARA
20 / 35 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"O EMNİYET MÜDÜRÜ İŞGÜZARLIK YAPTI"
 O EMNİYET MÜDÜRÜ İŞGÜZARLIK YAPTI
 
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç toplantının gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Arınç, Akdeniz'de düşürülen Türk uçağına ait 9 kritik parçanın denizden çıkarıldığını bildirdi. Arınç Hatay Dörtyol'da polislerin sırayla dizilerek teşhis edilmesiyle ilgili olarak şöyle konuştu:
 
31.7.2012 - 00:11

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Başbakanlık Merkez Bina'da toplanan Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi.

Yaklaşık 4.5 saat süren Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantının ardından Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç toplantının gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Arınç, Akdeniz'de düşürülen Türk uçağına ait 9 kritik parçanın denizden çıkarıldığını bildirdi.
Arınç Hatay Dörtyol'da polislerin sırayla dizilerek teşhis edilmesiyle ilgili olarak şöyle konuştu:

Konu Bakanlar Kurulu'na gelmese de ben ilgili bakan arkadaşlarımla konuştum. Yayımlanan görüntüler üzüntü verici ve şık değil. Bu tür adli olaylarda meselenin çok yönü vardı. Savcı darp olayı karşısında emniyetten suçluların teşhisini istemiş olabilir. Kolluk kuvvetleri bunu yerine getirmiştir. Emniyet müdürü bu şahsa kimler vurdu diye bir tespit yapmak isterse bunun da usülü gösterilmiştir. Bizim gördüğümüz zaman nefret ettiğimiz fotoğraf nedir, emniyet mensupları sıra sıra dizilmişler.

ÇOK KÜÇÜLTÜCÜ BİR DAVRANIŞ!

Bir tanesi oradakine sen rütbeni çıkar diyor. Bu çok küçültücü ve aşağılayıcı bir davranış. Bunu kabul etmek mümkün değil. Milletvekilimizin bu konuda ne kadar dahli var bilmiyoruz. Emniyet müdürü işgüzarlık yapmış olabilir mi, evet olabilir. Neden bir teşhis bir yüzleşme yapılacaksa bunun şartalır bellidir. İnsanlar bir düzenlemeyle karşı karşıya gelebilir, ama siz orada olmazsınız, onlarla yüzyüze gelmeyecek şekilde bir yüzleşme yapılabilir. Polis memurlarını bir suçlu gibi dizerek 'Bunlardan hangisiydi?' demek doğru değildir, yanlıştır, aşağılayıcı bir davranıştır.

EMNİYET MÜDÜRÜ İŞGÜZARLIK YAPTI

Ben siyasi hayatım boyunca polislerin yanında oldum. Onlardan bir zarar görmediğimden değil. Onlar ne kadar başarılı olursa ülkenin iç güvenliği huzurlu olur. Burada emniyet müdürünün yaptığı işgüzarlıktır, yakışıksızdır, beceriksizliktir. Milletvekilinin oğlunun oraya gitmesi de doğru değildir. Savcı bir yüzleşme talep ettiyse emniyet müdürlüğü bunu yapacaktır, ama nasıl yapacaktır. Tartışma konusu budur. Orada milletvekilinin oğlunun talimatıyla oraya gelmek doğru değildir. Yarın MYK toplantısı var, sayın Başbakanımız bu konunun ilgilenmesiyle ilgili bir talimat vereceğini söylemiştir. Bu durumu affetmemiz mümkün değildir, olay incelenecektir ve gereği yapılacaktır.

İŞKENCECİ MÜDÜR İDDİASI

İstanbul Terörle Mücadele Müdürlüğü'ne atanan emniyet müdürü ile bir mahkumiyet söz konusu değil.

MALATYA'DAKİ GERGİNLİK

Alevi vatandaşımızın Ramazan davulcusuyla tartışması büyütüldüğü kadar vahim bir olay değildir.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


O POLİSLERİ YENİDEN DİZDİLER!

BARZANİ'DEN BAĞIMSIZLIK ARAYIŞI İMASI!

BU ÜRÜNLERİ SAKIN KULLANMAYIN!
»  SÜRÜLEN POLİSİN EŞİ KONUŞTU!
»  FLAŞ.. ÇİN DONANMASI AKDENİZ'DE!
»  ALEVİLER EYLEM TAKVİMİ AÇIKLAYACAK
»  AKP'Lİ VEKİL:TÜRKİYE,SURİYE'YE GİRSİN
»  DEMİREL ESAD'I DEVİRME PAZARLIĞI YAPMIŞ!
»  22 PAŞAYI EMEKLİ EDECEKLER!
»  "CUMHURBAŞKANI YENİDEN ADAY OLABİLİR"
»  TEŞHİS SIRASI POLİSTE!
»  KILIÇDAROĞLU'NUN VİLLASINA TALİP ÇIKTI
»  TERİM'İN GÖZDESİ F.BAHÇE YOLUNDA
»  "BARZANİ: BU BİR SAVAŞ İLANIDIR
»  HAKKARİ'DE ÇATIŞMA, 1 ŞEHİT 3 YARALI
»  "HANİ GÖZ BEBEĞİNİZDİ?"
»  MALATYA'DA TEHLİKELİ GERGİNLİK!
»  ŞAHİN'DEN SIRALI POLİS AÇIKLAMASI!
»  DARBE KOMİSYONUNUN LİSTESİ KABARIK!!
»  BÖLGEDEKİ İLLER KAN AĞLIYOR!
»  O FOTOĞRAFA VALİLİKTEN AÇIKLAMA
»  O POLİS KONUŞTU!
»  BAKANDAN ŞOK EDEN DAMACANA AÇIKLAMASI!
»  BARZANİ'DEN TÜRKİYE'YE TEHDİT!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.