Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
46,8744
EURO
53,6675
IMKB
14.189,960
ALTIN
6.152,554
 
Hava Durumu ANKARA
17 / 30 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Teknoloji   Magazin   Polis Adliye 
 
Piyasalar Altüst Oldu
 Piyasalar Altüst Oldu
 
ABD ve İran arasında tırmanan gerilim petrolü uçururken, altın fiyatlarını düşürdü! Enflasyon ve Fed’in faiz artış beklentileriyle son bir haftanın dip seviyesine gerileyen altın piyasasında dengeler altüst oldu. Petrol fiyatları ise yükselişe geçti.
 
9.7.2026 - 08:12

Altın, ABD Başkanı Donald Trump’ın İran ile savaşı sona erdirmeye yönelik geçici anlaşmanın “sona erdiğini” açıklamasının ardından yükselen enflasyon ve faiz endişelerinin yeniden gündeme gelmesiyle sert düşerken, petrol fiyatları yükseldi.

Ons altın, dün akşam seansında 4 bin 20 dolara geriledi. Bugün sabah seansında 07.55'te ons altın 4 bin 63 dolar seviyesinde hareketleniyor.

Gram altında da aşağı yönlü eğilimlerin olduğu görülüyor. Gram altın dün akşam seansında 6 bin 58 liraya geriledi. Gram altın bugün sabah seansında 07.55'te 6 bin 139 lirada bulunuyor.

Kapalıçarşı ile resmi rakamlar arasındaki fark devam ediyor. Kapalıçarşı'da gram altın 6 bin 172 liradan çeyrek altın ise 10 bin 95 liradan satılıyor.

Petrol fiyatlarında yükselişlerin olduğu görülüyor. Brent petrol dün 80.55 dolara yükseldi. Bugün sabah seansında 07.55'te 78,92 dolarda bulunuyor.

ORTA DOĞU GERİLDİ
ABD ordusu, Trump’ın çatışmayı sona erdirmek amacıyla imzalanan mutabakatın “sona erdiğini” söylemesinden saatler sonra, Hürmüz Boğazı’nı deniz trafiğine açık tutmayı hedefleyen yeni saldırılar başlattığını açıkladı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Akaryakıta Üçüncü Zam Geliyor

Zamlı Emekli Maaşları Ne Zaman Ödenecek?

Akaryakıta Zam Şaşırttı'!
»  İran Gerilimi Altını da Vurdu
»  İran Gerilimi Petrolü Uçurdu
»  Motorin Bu Gece Zamlanıyor
»  Dolar 47 Liraya Merdiven Dayadı!
»  Çaya 3 Ayda Üçüncü Zam
»  Altın Yine Düşüşe Geçti
»  Motorine Zam Geliyor!
»   Bedelli Askerlik Ücreti de Zamlandı.
»  Eşel Mobil Ekim'de Bitiyor
»  5 Milyon Emeklinin Gözü Mecliste
»  Kira Zam Oranı Yüzde 32,03 Oldu
»  Akaryakıt ve Sigarada ÖTV Artışı Yok
»  Memur ve Emekli Zammı Belli Oldu
»  Otogaz'da 80 Kuruş İndirim
»  Altın Yüzde 5 Yükseldi
»  YUrt DIşı Telefonlar İçin Yeni Karar
»  İmar Yönetmeliği'nde Kapsamlı Değişiklik
»  Kazaklar Turkish Bank'ı Satın Aldı
»  Altın Güne Yükselişle Başladı
»  Altında Düşüş Sürüyor!
»  Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETECI ACI SOYLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.