Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3295
EURO
35,0712
IMKB
8,990
ALTIN
2.300,300
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"Sokağa Dökülseniz Ne Yazar"
 Sokağa Dökülseniz Ne Yazar
 
MHP lideri Devlet Bahçeli, MHP Siyaset Okulu Sertifika Töreni'nde yaptığı konuşmada CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu sokağa dökülmeyeceğiz diyor. Bırak bu beylik lafları. Sokağa dökülseniz ne yazar, dökülmeseniz ne çıkar" dedi.
 
8.1.2022 - 13:48

Bahçeli, "Atalarımız ne güzel de söylemiş yerden havaya toz kalkar, havadan yere rahmet iner, hep kap kendisine sızar, kısaca söylersek testinin içinde ne varsa dışına sızan da odur. Çalışmamızdan gocunanlar fazladır. Hiç kimse de bizim sabrımızı yanlış yorumlamamalıdır" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 15 Temmuz açıklamasının ardından başlayan 'sokak' tartışmasına ilişkin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ifadelerini hedef alan Bahçeli, "Kılıçdaroğlu sokağa dökülmeyeceğiz diyor. Bırak bu beylik lafları. Sokağa dökülseniz ne yazar, dökülmeseniz ne çıkar" dedi.

Bahçeli'nin satırbaşları şöyle oldu:

Ekonomik sorunları büyütüp enflasyon mühimmatıyla ülkemizi yaylım ateşine tutan sorumsuzlar aslında ne insanımızı tanrılar ne rızkı bilirler ne tarihimizi okurlar ne de ekonomiden anlarlar. Bizim sadece ekonomi hayatımız yoktur bir toplum, bir inanç, akıp giden sosyal ve milli bir hayatımız vardır. Ve sınıflandırılması tarihi haklarımıza, kimliğimize, varlığımıza gasp etmektir.

Siyaset yapma şeklimizden ticari ilişkilere kadar madde ile mana dengesini kuran kavrayış becerimize toplumsal esenlik ve enginliğimize varıncaya kadar dış dünyanın menfi tesirlerine daha doğrusu baskılarına muhatap kaldık. Şiddetli sallantılara sahne olan nice kayıp dolu senelerden sonra cihanşumul bir imparatorluğumuzdan mahrum kaldık. Bir zamanlar Batı'ya ihtiyacımız yoktu fakat bir süre sonra Batı'sız bir şey düşünemez hale geldik. Yozlaşmış bir demokrasi algısı insandan yoksun bir özgürlük anlayışı, ruh kökümüzden kopuk bir ekonomik sistem anarşisi milli dokumuza milli doğamızla ters düşmüş, modernizm ve modernizm akımları on yıllar boyunca yerimizde patinaj yaptırdı. Türk milleti uzun çalışma ve sabır yılları neticesinde kocasından çıkmayı başardı. Osmanlı'ya hasta adam muamelesi yapan, Türkiye'yi de hastalandırmak için kriz darbe nifak ve kutuplaşma üretimini biteviye sürdüren küresel emperyalizm için hamdolsun deniz bitmiştir. İhtiyaç duyulan akli zihni siyasi ve milli demlenme süreci tamamlanmıştır. Türk irfanı Türk iradesi cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile doğrulmuş Cumhur İttifakı ile ayağa kalkmıştır.

'Demirtaş teröristtir'

Siyaset yapıyor olmanın bir ahlakı vardır. Demokrasiyi dillerinden düşürmeyen lekeli yüzlere bakınız, milletin iradesine karşı hazımsız ve saygısızlardır. 70'ine merdiven dayamış bir akademisyen çıkmış, hükümeti erken seçime zorlamanın yollarını anlatıyor. Sokak diline başvuruyor. Milletimizin seçimi ve tercihini alçakça karalıyor. Barışçıl protesto telkini ile neyin hazırlığı yapılıyor? Barışçıl protesto ile kastedilen nedir? PKK'ya kulak verirseniz barış diyor, HDP barış diyor, CHP barış sakızı çiğniyor. Be hey densizler barışın sizin lügatınızdaki karşılığını biz söyleyin de bilelim? Adalet diyorsunuz, hukuk ahkamı kesiyorsunuz, milletin iradesine karşı çıkmak hukuksuzluk, kanunsuzluk, ahlaksızlık değil midir?

Demirtaş teröristtir. CHP Genel Başkanı ısrarla neden cezaevinde tutulduğunu soruyor. Hain olduğu için. Türkiye'den bir Kazakistan çıkarmayı mı düşünüyorsunuz? Kazakistan'daki olayları izleyince bitiniz mi kanlandı?

Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: Milliyetçiliğe girmekten kaçınmalısın

Kılıçdaroğlu herkesi kendi gibi sanıyor yine çuvallıyor yine faka basıyor. Kılıçdaroğlu korkusundan Türk Lirası diyemiyor bir de pervasızca milliyetçilik taslıyor.

Kılıçdaroğlu, safi rüzgarsın. Uyarmadı deme bilmediğin, tanımadığın, tecrübe etmediğin sularda yüzersen dibi boylarsın. Kimse sana el uzatmaz, can simidi bile atamazlar. Milliyetçiliğin alanına fazla girmekten kaçınmalısın. Sonra terörist Demirtaş'tan ikazname, HDP’den ihtarname, PKK ve FETÖ’den ihbarname almaktan kaçamazsın, kurtulamaz.

Türk Lirasını bir bayrak gibi savunmaya devam edeceğiz. Ama sen bunu anlayamazsın. Şerefi 1 dolar olan şerefsizlerle aynı gemidesin.

'Sokağa dökülseniz ne yazar dökülmeseniz ne yazar'

Kılıçdaroğlu sokağa dökülmeyeceğiz diyor. Bırak bu beylik lafları. Sokağa dökülseniz ne yazar dökülmeseniz ne yazar. Seçim bekliyorsanız 2023'ü bekleyeceksiniz. Sokakta gelecek planlayanlar buna pişman olacaklar. Siyaset kültürümüzü provoke etmeye çalışanlara feda edilecek bir vatanımız, israf edilecek tek bir insanımız olmadığını herkes kafasına sokmalıdır.

'Kazakistan'ın her zaman yanındayız'

Türk Devletleri Teşkilatı'nın Kazakistan açıklamasını çok yerinde buluyoruz. Kazakistan'ın her zaman yanındayız. Biriz, beraberiz, kardeşiz. Aynı milletin evlatlarıyız. Kazakistan petrol ve gaz ihracatı ile bölgenin en önemli ekonomik güçlerindendir. Sadece yapılan zamlardan sokak laylarının yaşandığını söylemek yetersizdir. Tuzak üzerine tuzak kurarak Türk birliğini kırmaya çalışıyorlar. Allah'ın izni ile başaramayacaklar. Bir kere yükselen bayrak bir daha inmeyecektir. İhtiyacımız olan şey denge, ölçü ve soğukkanlılıktır. Bugünü derinlemesine yorumlamalıyız. Bütün yalanların maskesini yırtacağız, doğruda uzlaşacağız. Tefekkürü hayatımızdan eksik etmemeliyiz.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Erdoğan TTB'ye Yükendi

FETÖ Soruşturmasında 73 Gözaltı Kararı

MHP Kabineye Giriyor İddiası!
»  Plan Bütçe'de Yeni Ekonomi Mesaisi
»  Karamollaoğlu’ndan Zam Tepkisi: El insaf
»  Erdoğan'dan Hayvan Barınağına Ziyaret
»  Bakan Yardımcısı Görevden Alındı
»  Almanya’da Yeni Covid-19 Önlemleri
»  Boğaziçili Öğrenciler Serbest
»  Emekli Vekillerin Maaşı Zamlanacak mı?
»  KKTC'de Covid 19 Alarmı
»  Akşener'den Kazakistan Açıklaması
»  Kılıçdaroğlu'nun 4 maddelik Stratejisi
»  Bakan Özer'den Yüz Yüze Eğitim Kararı!
»  Kılıdaroğlu'ndan Emeklilere Çağrı
»  İmamoğlu'ndan İddianame Yanıtı
»  Motorine Zam İddiası
»  Bahçeli Turkovac Aşısı Oldu
»  Altın'a FED Darbesi
»  Antalya Limanını Katar'lılar İşletecek
»  JPMorgan'dan Türkiye Tahmini
»  Selçuk Özdağ'dan Siyasi Rüşvet İddiası
»  Türk Vatandaşlığana Kabulde Değişiklik
»  Kazakistan Alev Alev
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.