Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
IMKB
9.916,000
ALTIN
2.441,870
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 26 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
''Tunceli'ye Gitti Ama...''
 Tunceli ye Gitti Ama...
 
Davutoğlu "Bahçeli CHP'den izin alarak Tunceli'ye gitti ama al bayrağı hakkıyla dalgalandıramadı"
 
29.11.2014 - 14:55

Başbakan Ahmet Davutoğlu Erzurum’da partisinin kongresinde konuştu. Davutoğlu’nun hedefinde MHP lideri Devlet Bahçeli vardı.
KONUŞMADAN SATIRBAŞLARI
”Tunceli’de yaptığım konuşma sonrasında bir muhalefet lideri, Sayın Bahçeli bizi ihanetle suçladı. İhanet sözünü Ankara‘da ağızlara almak kolay. Dedik ki hadi gidin Tunceli’ye ve söylediklerinizi orada söyleyin. Sözümüzü dinledi, gitti. Bu güzel bir işaret. Demek ki Ankara dışına çıkmaya karar verdiler. Sözümüzü ve tavsiyemizi dinledikleri için teşekkür ediyorum. Ama ne yaptı? Gitti Tunceli’de valiliğinin önünde konuştu. Bir tek Tunceliliyle kucaklaştı mı? Esnafı ziyaret edeceğim dedi, edebildi mi? Cemevine gideceğim dedi, gidebildi mi? Peki bu nasıl vatanın birliğini ve beraberliğini savunmak? Bakınız biz AK Parti kadroları olarak Türkiye’nin her yerinde varız ve al bayrağı AK Parti bayrağıyla dalgalandırıyoruz?’
“Bir de gençlik yıllarını hatırladı bir slogan sarf etti Bahçeli, ‘Yufka yürekliler ile çetin yollar aşılmaz’ diye. 70′li yılların bir sloganı bu. Sayın Bahçeli, yufka yürekliler ile çetin yollar aşılmaz ama katı yüreklilerle gönüller kazanılmaz. Gönlünü bu vatanın evlatlarının bir kısmına kapatmış olanlar, gönülleriyle kimseyi kazanamazlar. Bizim yüreğimizin ne anlama geldiğini gidin bir sabah vakti Kerkük’e indiğimizde kucaklaştığımız Türkmenlere sorun. Yüreğimizi, eğer cesaretimizi ölçecekseniz, gidin bunu bombalar altında kucaklaştığımız Gazzelilere sorun.”
(Bahçeli’nin Tunceli ziyareti) Biz de Tunceli’ye gittik. Ne yaptık? Halkımızla kucaklaştık, Sünni, Alevi ayrımı yapmadan, herkesi bağrımıza bastık. Hak Muhammed Ali diyerek cem evinde misafir edildik. Sonra, Tunceli AK Parti merkez ilçe kongresini yaptık, herkesle kucaklaştık. Peki Bahçeli ne yaptı? ‘Ankara‘da söylediklerimi söyleyeceğim’ inadıyla geldi, Tunceli’de valiliğin önünde kendisiyle birlikte gelen kendi partililerine hitap etti. Şimdi, Bahçeli’ye çağrıda bulunuyorum, güzel bir başlangıç yaptınız, devam edin, Hakkari’de de bekliyoruz sizi, Van’da da bekliyoruz, Bitlis’te de, Bingöl’de de bekliyoruz. Vatanın her bir köşesinde bekliyoruz.”
”Devlet Bahçeli’nin yanıldığı husus şu; o devleti koruyacağım diye devleti kullanarak, halka zulmeden tek parti dönemine sahip çıkıyor. Beni hayretler içinde bırakıyor. Nasıl tek parti dönemine sahip çıkabilir bir Milliyetçi Hareket Partisi lideri ve bunu milliyetçilik adına nasıl yapabilir?”
”Nasıl Kılıçdaroğlu, HDP’den, vaktinde BDP’den izin alarak Hakkari’ye gitmişti ama bir tek bayrak dalgalandıramamıştı, şimdi de Sayın Bahçeli CHP’den izin alarak Tunceli’ye gitti ama al bayrağı hakkıyla dalgalandıramadı. Biz ise ondan önceki hafta Tunceli’deydik. Al bayrağı da, AK Parti bayrağını da dalgalandırdık, dalgalandırmaya devam edeceğiz.”



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Papa,CamideDua etti!

Papa'nın Şaşırtan Makam Aracı!

Kılıçdaroğlu Diyarbakır'da
»  Güneydoğu Gazisine Protez Bacak Şoku!
»  Servetlerine Servet Katmışlar!
»  Gökçek'ten CHP'ye: Bunlar Sahte Yeşilci
»  Flaş.. Diyarbakır'da Polise Saldırı!
»  Karayılan Tehdit Etti!
»  Ağaç Katliamı, İnce'yi de isyan ettirdi
»  Mehmet Ali Şahin'in Göz Yaşları
»  Papa Franciscus Türkiye'de
»  AK Parti'de Keskin Düşüş
»  'Kızlı-Erkekli Apart'a sıkı Takip!
»  Bahçeli, Tunceli'de Umduğunu Bulamadı!
»  Gülen Ailesine Acı Haber
»  Erdoğan İçin Seyyar X-Ray Cihazı
»  ''Baykal Cumhurbaşkanı Olacaktı''!
»  Mehmet Ali Şahin'in Acı Günü!
»  Flaş.. Yaş Kararları Açıklandı!
»  Ankara'da Kentsel Dönüşüm Rantına İsyan!
»  "Herkes, İstediği Yere Gidebilir"
»  HDP Yolsuzluk Komisyonundan Çekildi!
»  Haşim Kılıç: 'Hukuk Güvenliği' Yoksa...
»  Seçim Sonrası Ortalık Karışabilir!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.