Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
IMKB
9.916,000
ALTIN
2.441,870
 
Hava Durumu ANKARA
14 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"Ölmüş Anama Küfretti" Kavgası!
 Ölmüş Anama Küfretti  Kavgası!
 
Alanyaspor-Trabzonspor mücadelesinde birbirine giren Ahmet Ağaoğlu ve Hasan Çavuşoğlu arasındaki gerilim saha dışına da yansıdı. Maç sonrası iki başkan verdikleri demeçlerle gündeme oturdu.
 
24.6.2020 - 08:41

Çavuşoğlu, Ahmet Ağaoğlu'nun alkollü olduğunu ve ölmüş annesine küfür ettiği iddia etti. Bu iddiaları yalanlayan Ağaoğlu, alkol testine gireceğini açıkladı, kendilerine küfür eden kişinin Çavuşoğlu'nun abisi olduğunu belirtti.

Süper Lig'in 28. haftasında oynanan Aytemiz Alanyaspor- Trabzonspor karşılaşması sonunda protokol tribününde arbede yaşandı. Aytemiz Alanyaspor'da Bakasetas'ın uzatma dakikalarında beraberliği getiren golün ardından büyük sevinç yaşandı. Maçı protokol tribününde izleyen Trabzonspor yönetimi ise gol sonrası Alanyaspor kulüp çalışanlarına tepki gösterdi.

Jandarma ekipleri araya girdi
Tepkinin büyümesi üzerine protokol tribününde Ahmet Ağaoğlu ile Hasan Çavuşoğlu arasında arbede yaşandı. Jandarma Komutanlığı ekipleri araya girerek tarafları sakinleştirmeye çalıştı.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu da sahaya inerek Alanyaspor Kulübü çalışanlarına vurmaya kalkıştı. Jandarma ekipleri ve bazı yöneticilerin araya girmesiyle sakinleştirilen Ağaoğlu, sahadan uzaklaştırıldı. Maç sonu ise iki başkanın açıklamaları ise gündeme oturdu.

"Ahmet Ağaoğlu en büyük ağabeyime ana avrat küfür etti"
"Ahmet Ağaoğlu, maçtan sonra önüne gelen herkese tekme tokat giriyordu." diyen Çavuşoğlu, ''42 yıldır futbolun içindeyim, hayatımda böyle bir rezalet görmedim. Ahmet Ağaoğlu, benim en büyük ağabeyime ana avrat küfretti. Bana da küfretti, yumruk atmaya kalkıştı. Ahmet Ağaoğlu ölmüş anneme küfretti. Kendisinden şikayetçi oldum. Bağıra bağıra herkese saldırdı." dedi.

"Ahmet Ağaoğlu alkollüydü"
Hüseyin Çimşir'in de yöneticilere küfür ettiğini iddia eden Çavuşoğlu, ''Trabzonspor'un teknik direktörü de bizim yöneticimize küfretti. Bunu yukarıdan duydum. Biz Alanyaspor olarak her zaman beyefendiliğimizi, kendimize yakışanı yaptık. Finalde gider maçımızı oynarız. Yenersek mutlu oluruz, yenemezsek tebrik ederiz. Ahmet Ağaoğlu alkollüydü. İçki kokusundan midem bulandı." diye konuştu.

Ahmet Ağaoğlu: Ölmüş anneme küfretti, ben de ona cevap verdim
Çavuşoğlu'na jet hızıyla cevap veren Ağaoğlu, bu iddiların iftira olduğunu dile getirdi ve ''Şu an alkol muayenesine giriyorum. Hayatım boyunca alkol almadım, hepsi iftira. Ölmüş anneme arkadan onun ağabeyi küfretti. Ben de ona cevap verdim, o yüzden ortalık karıştı. Konuşmanızın bitmesini bekliyorum." dedi.

Alkol muayenesine gireceğini açıklayan Ağaoğlu, "Uçağı bekletiyoruz. Karakoldan ekip talep ettik, alkol muayenesine gireceğim. Anasından doğduğundan beri alkol almamış birinden kaç promil alkol çıkacak göreceğiz. Bizim bulunduğumuz tarafa küfürler ederek gelen insan, ağabeyiymiş. Bizim bulunduğumuz bölüme kadar gelip ağza alınmayacak küfür etmesini gerektirecek ne vardı?" ifadelerini kullandı.

"Saha içinden küfredildi"
Küfürlere maruz kaldıklarının altını çizen Ağaoğlu, ''Kimse bize küfretmedi, bize sataşmadı, hakaret etmedi. Biz de köyün delisiyiz. Yetmedi bana saha içinden küfredildi. Bu neyin savaşıdır, neyin kavgasıdır, neyin gerginliğidir? Bizim tribünden bağırmışlar maç boyu. Siz hiç mi bağırmadınız? Bizden kimse kalkıp, arkadan dolaşıp, onların tribüne gidip hakarette bulunmadı." diye konuştu



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Fenerbahçe’de Obradovic Dönemi Bitti

Alanya'da Maç Bitti Saha Karıştı

Trabzon'a Alanya Çelmesi 2-2
»  "Kimse Türk Futbolu Temiz Demesin"
»  Sivas'a Konya'da Büyük Şok 2-2
»  Fetih Terim Maç Sonu İsyan Etti
»  Galatasaray'a Gaziantep Çelmesi 3-3
»  Kasımpaşa 8 Yıl Sonra Fener'i Yendi 2-0
»  Malatya 12 Maç Sonra Kazandı 2-1
»  Akhisarspor'da Corona Şoku
»  Fenerbahçe’de Ödeme Krizi
»  Okan Buruk: Şampiyon Olmak İstiyoruz
»  Başakşehir Dolu Dizgin 2-1
»  Kupada İkinci Finalist Belli Oldu
»  PFDK Ali Koç'a Büyük Ceza
»  Sergen Yalçın Kimlerin Fişini Çekti?
»  Nihat Özdemir Fenerbahçe'den İstifa Etti
»  Trabzon'da Coşkulu Final Kutlaması
»  Trabzonspor'dan Çıldırtan Paylaşım
»  Kadıköy'de Karadeniz Fırtınası 3-1
»  Emre'ye Yedek Kulübesinde Kırmızı Kart
»  Ali Koç'tan Muslera'ya Hastanede Ziyaret
»  Muslera Ameliyat Odu!
»  Ali Koç'tan Muslera Yorumu
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.