Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
IMKB
9.916,000
ALTIN
2.441,870
 
Hava Durumu ANKARA
15 / 23 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
"Şöhret için değil para için oynuyorum"
 Şöhret için değil para için oynuyorum
 
50 yıla çok hayat sığdırdığını dile getiren ünlü oyuncu Tamer Karadağlı “Her şeyin bir zamanı vardır ya. Yedik, gezdik, güldük eğlendik. Yaşının ağırlığı ile yakışanı yapmak gerek.Kızımla daha çok vakit geçirmek istiyorum. 50 yaşına kadar kendi istediğim hayatı yaşadım, şimdi kızım için...” dedi.
 
19.3.2017 - 01:27

Çocuklar Duymasın'ın 'taş fırın erkeği Haluk' olarak hazfızalara kazınan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı yaşadığı hayatı ve kızı Zeyno'yu, Kübra Şafak'a anlattı.

YAŞINIZ İLERLEDİKÇE HAYAT STANDARDINIZI DA YÜKSELTİYOR MUSUNUZ?

Yükseltmek değil de arada değiştirmek gerekli. Mesela kızım için 50. yaş günümde sigarayı bırakıyorum. Ben 50 yıla çok hayat sığdırdım. Her şeyin bir zamanı vardır ya. Yedik, gezdik. İnsanın biraz şerefiyle yaşlanması lazım. Yaşının ağırlığı ile yakışanı yapmak gerek. Eskiden fazla takmıyordum, 'Alın yazımız neyse o. Yarın ne olacağımızı bilemeyiz, o kadar da önemli değil' diye düşünüyordum. İnsanın çocuğu olduktan sonra değişiyor bu dünya da. Kızımla daha çok vakit geçirmek istiyorum. Daha çok dikkat etmeye karar verdim. 50 yaşına kadar kendi istediğim hayatı yaşadım, şimdi kızım için...

ŞU ANDA YAŞINIZI GÖSTERMİYORSUNUZ.

Ya bırak, gösteriyorum. Bir de benim genç gözükmek gibi bir derdim yok. 40 yaşında mı gözükeceğim? 40 yaşında oldum. Sevmediğim bir şey genç gözükmeye çalışmak. Bazı arkadaşlarım var benim, böyle sabahtan akşama kadar sporda, genç gözükeceğim diye uğraşıyor.

TAMER KARADAĞLI'NIN HAYATI NASIL GEÇİYOR?

Günlerim sakin geçiyor. İki haftada bir Ankara'ya kızımın yanına gidiyorum. Kızım Ankara Devlet Konservatuvarında piyano bölümünde okuyor. Annesi ile birlikte orada yaşıyor. Gayet sıradan ve sıkıcı hayatım var. Görüşmelerim ve toplantılarım varsa onları yapıyorum. Genelde çok röportaj yapmıyorum. Akşamüstü arkadaşlarımla buluşuyorum. Evden çok çıkmıyorum, işim olmadıkça evcimen biriyim.

"SESLENDİRMEDEN HARÇLIĞIMI ÇIKARDIM"

SESLENDİRME SANATINA NASIL BAŞLADINIZ? ZORLANDIĞINIZ NOKTALAR OLDU MU?

Tiyatro bölümünde öğrenciyken her tiyatro öğrencisi yapar. Harçlığımı çıkarmak için başladım. Keyifliydi. Arzu ile stüdyoda tanıştım. Çok iyi seslendirme sanatçısıdır. Çocuğumuz oldu. Güzel şeylerin başlangıcıdır. Sanat olarak görmüyorum seslendirmeyi, teknik bir şey.SERT DURUŞUNUZ VAR. SİNİRLENDİĞİNİZDE NASIL TEPKİLER VERİRSİNİZ?

Olaya bağlı. Çok yumuşak light bir adam değilim. Taş fırın erkeği Halûk kadar da köşeli değilim. Eskiden olduğu kadar çabuk parlamıyorum. Şimdi daha sakinim. Bu demek değil ki içimde hâlâ öyle biri yok.

YAŞ GEÇTİKÇE TAHAMMÜL EDEMEDİĞİNİZ ŞEYLERE ALIŞIYOR MUYUZ?

Savaşarak geçmez. Hayat zaten bir mücadele içeriyor. Yenilerini eklememek gerek. Ne kadar yaşarsan yaşa hayat çok kısa.

"ŞÖHRET İÇİN DEĞİL PARA İÇİN OYNUYORUM"

PARA KAZANMAK İÇİN Mİ, İSMİNİZİN KALICI OLMASI İÇİN Mİ OYNUYORSUNUZ?

Para kazanmak için tabii ki. Mezarlıklar vazgeçilmezlerle dolu. Kimse kalıcı değil, belli bir zaman sonra unutuluyor. Sizi hatırlayan son insan ölene kadar isminiz yaşıyor. Ben bir şey yapıyorum insanların gönlüne dokunabiliyorsa ne mutlu. Kendimi şanslı görüyorum. Keyif aldığım işten para kazanıyorum. Geçinmem gerekli benim de. Televizyon, ticari bir şeydir zaten.

BAŞARILI BULDUĞUNUZ TEKLİF GELSE BEN DE OYNARDIM DEDİĞİNİZ BİR İŞ VAR MI?

Hayır, ben herkesin kendi kısmetinin onu beklediğine inanırım. Birileri de belki Haluk için aynı şeyi düşündü ama benim kısmetimmiş. İşlerin arkadaşında, ağlamamak gerek. Herkes kendi rızkını yer.

KÖTÜ HIRSLAR SAÇMA BENCE. TABİİ OLMASI DA GEREK…

Başarılı olmak ve çok çalışmak için hırsı doğru yönlendirmen gerekiyor. Çok çalışmadan başarı olmuyor. Çaba göstermen gerekiyor. Başarının merdivenleri ellerin cebinde çıkılmıyor. Kendini disipline etmen gerekiyor. Öyle tesadüfen gel seni artist yapalım demezler. Ben gerçekten çok çalıştım.

ŞÖHRET BASAMAKLARINI ÖYLE Mİ ÇIKTINIZ?

Şöhret değil, ben başarıdan bahsediyorum. Nasıl şöhret olduğunuz da önemli. Şöhret tek başına bir meslek değildir. Yaptığınız iş sizi şöhretli kılıyorsa ne âlâ. Bu her şey için gerekli. Bizim avatantajımız kamera karşısında olduğumuz için daha net gözüküyor. Ben şöhret olmak için uğraşmadım, yaptığım iş başarılı olduğu için şöhretli oldum.

ŞÖHRET SİZE NELER HİSSETTİRDİ?

İlk başta herkesin hoşuna gidiyor. Sonra sıkılıyorsunuz. Sonra da kabulleniyorsun. Herkesin sizden bahsetmesi hoş geliyor. Negatif tarafları da var, özel hayatın kalmıyor. Kız kardeşimle bile yazıldım. İlk başta savaşıyorsunuz öyle değil diye. Şimdi ciddiye almıyorum. Bakmıyorum bile.

ŞUAN GERÇEKLEŞSE MUTLU OLACAĞINIZ BİR ŞEY VAR MI?

Şuan zaten mutluyum. Çok büyük beklentilerin içinde olmamak gerek. Hayatın getirdiklerine şükür etmek gerek. Beklentiler gerçekleşmezse mutsuzluk başlıyor. Ben çok mutlu bir hayat yaşadım. Elimde olan şeylerle yetinmeyi öğreniyorum. Melek gibi bir kızım var onunla çok mutluyum. Kurduğum hayallerin çoğunu gerçekleştirdiğim için şanslıyım.GÜNAYDIN



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


İçerde Dizisine Operasyon!

Tatlıses’ten Emeklilik Açıklaması!

Tatlıses'e 1600 TL Maaş Bağlanacak
»  Ünlü Oyuncunun Kardeş Acısı
»  Cem Özer 5'inci kez evlendi
»  Gökçe Bahadır'dan cesur sahneler!
»  Esra Erol'un eski Adayından Şok Sözler
»  Barış Arduç Ayda 320 Bin Lira Kazanacak!
»  Survivor 2017'e kim veda etti?
»  Kalbimdeki Deniz'e Flaş Transfer!
»  Oyuncu Çağlar Çorumlu’nun baba acısı
»  Survivor'da Ünlüler Eriyor!
»  Devlet Tiyatrolarında Flaş Gelişme
»  Emre Saltık Yaşamını Yitirdi
»  Emrah Karaduman'a Bıçaklı Saldırı
»  Fahriye Evcen de oIsan Çeyrek Takıyorlar
»  İvana Sert,İşte Benim Stilim'den Kovuldu
»  Ünlü Damat Adayı Ölümden Döndü
»  ​Fahriye İle Burak Almanya'da Nişanlandı
»  "Kedim Yoğun Bakımda Dua Edin"
»  Tarık Mengüç Survivor'a Veda etti
»  Zuhal Olcay'ın Acı Günü!
»  Fatma Girik Setlere Dönüyor
»  Yolanthe Hollanda'nın ‘Müge Anlı’sı Oldu
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.