Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3768
EURO
35,0120
IMKB
9,080
ALTIN
2.324,140
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 20 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
AĞRI'LILARDAN HAYAT DEVAM EDİYOR'A TEPKİ
AĞRI LILARDAN HAYAT DEVAM EDİYOR A TEPKİ
 
Ağrı’da bazı dernek ve topluluklar Mahsun Kırmızıgül’ün "Hayat Devam Ediyor" dizisinde “04” plaka kullanmasına tepki gösterdi. Bir süredir yayınlanan “Hayat Devam Ediyor” adlı dizi Ağrı’da büyük tepki toplamaya devam ediyor. Ortaçağdan kalma çocuk yaşta evliliklerin yarattığı sorunların anlatıldığı dizide kullanılan 04 plaka ile yaşananların Ağrı’da yaşanmış gibi gösterildiğini iddia eden vatandaşlar bu durumu sivil toplum örgütlerine iletince Ağrı’daki STK’lar bir araya gelerek basın açıklaması yaptı.
 
10.12.2011 - 17:56

-“AĞRI PLAKASI KULLANILMASI MANİDAR”-

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya gelen sivil toplum örgütü temsilcileri adına açıklamayı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erat yaptı. Diziyi sert bir dille eleştiren Başkan Mehmet Erat, yaşananları kınadığını açıkladı. Ağrı halkının tümünün 04 plaka kullanılmasını kabullenemediğini iddia eden Başkan Mehmet Erat “Geçtiğimiz günlerde Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan ve ilçe belediye başkanlarımız bu olayı gündeme getirdiler. Ancak Mahsun bey tenezzül bile etmeyerek asistanına açıklama yaptırdı ve diziye aynı plaka ile devam edeceklerini açıkladı. Mahsun Kırmızıgül neden bu diziye kendi memleketinin plakasını değil de Ağrı’nın plakasını bırakmıştır. Madem dizi başka ilde çekiliyor o ilin plakası kullanılsın. Ağrı’da çekilmeyen ve hiçbir alakası olmayan ilimizin plakasının kullanılması manidardır. Sayın Kırmızıgül’e sesleniyoruz. Bu hatadan dön ve plakamızı kullanma” dedi.

-“ÜSLUBUMUZ AĞIRLAŞIR”-

Diziyle ilgili gelişmeleri yakından takip edeceklerini ve peşini bırakmayacaklarını dile getiren Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erat, dizinin bu şekilde devam etmesi halinde “üsluplarının ağırlaşacağını” söyledi. Bugün kapalı ortamda yaptıkları basın açıklamasının 04 plakası devam etmesi halinde alanlara taşacağını belirten Başkan Erat “Halkımız çok büyük öfke içerisinde. Bizler Ağrı’da sivil toplum örgütleri olarak Sayın Kırmızıgül’den biran önce Ağrı halkının taleplerine kulak vermesini ve bunu bir reklam aracı olarak kullanmamasını istiyoruz. Ağrı ile uzaktan yakından ilgisi olmayan Mahsun Kırmızıgül lütfen plakamızı kullanmasın. Aksi takdirde tepkilerimiz artarak devam edecektir. Bu durumun peşini bırakmayacağız.”
ATSO Başkanı Mehmet Erat, geçtiğimiz yıllarda yayınlanan ve sunuculuğunu Gazeteci Savaş Ay’ın yaptığı bir programda Mahsun Kırmızıgül’ün canlı yayına katılarak yardım sözü verdiğini ve bunu yapmadığını iddia etti. Kırmızıgül’den Ağrılılardan uzak durmasını ve kullanmamasını isteyen Erat “Daha önceden eğitim için yapılan canlı yayında Mahsun Kırmızıgül bir konser vereceğini ve gelirin Ağrı’da okul yapılması için eğitim çalışmalarına harcanacağı sözünü vermişti. Aradan yıllar geçti ve Sayın Kırmızıgül ne Ağrı’ya geldi ne de böyle bir konser oldu. Tam bunu unutmuşken Sayın Kırmızıgül Ağrı halkını yine kullanma derdine girişti. Ağrı halkı artık kullanılmak istemiyor. Yakamızdan elinizi çekin” şeklinde konuştu.
Açıklamada, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Esnaf ve Sanatkarla Odaları Birliği, Ağrı Gazeteciler Cemiyeti, Ağrı Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Kadının Sosyal Hayatını İnceleme Derneği (KASİAD) Güneşin Kadınları Derneği, Damızlık Sağır Yetiştiricileri Birliği, Yetiştirme Yurdundan Ayrılanlar Derneği (YURT-AY), Ağrı Şoförler ve Otomobilciler Derneği, Ağrı Fırıncılar Derneği, Ağrı Genç İşadamları Derneği, Eğitim Hak-Sen Ağrı Şubesi, Ağrı İnsani Hareket Yardımlaşma Dayanışma Derneği, Hak-Sen Ağrı Şubesi imzaları bulunuyor. (ANKA)



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


HÜLYA AVŞAR, GÖĞÜSLERİNİ ELLETTİ!

"KADDAFİ AİLESİNİN DANSÖZÜYDÜM"

CİNSEL TACİZİ İLTİFAT OLARAK ALGILARDIK!
»  15 KIZLA KAÇAMAK YAPTI!
»  HİLAL CEBECİ, NEDEN SOYUNDUĞUNU AÇIKLADI
»  HAZAL KAYA'NIN BOY SIKINTISI!
»  HALO DAYI KALP KRİZİ GEÇİRDİ!
»  HALUK LEVENT SERBEST BIRAKILDI
»  NİLÜFER'İN GÖĞSÜNE PROTEZ TAKILDI!
»  EN SIRA DIŞI DANSÇI!
»  POLİS CİCİŞLERLE POZ VERDİ BAŞINI YAKTI
»  DAMAT ADAYI SANAL ALEMİ SALLADI
»  "GÖĞÜSLERİM SATILIK DEĞİL"
»  GÜZELLERİN FRİKİKLİ HAMAM KEYFİ!
»  73 YAŞINDA AMA GENÇ KIZ GİBİ!
»  BU GİDİŞLE KIVANÇ'I BİLE SOLLAR!
»  NİHAT DOĞAN, AĞLAYARAK STÜDYOYU TERKETTİ
»  BERGÜZAR'IN YENİ KABUSU
»  BİKİNİSİ BİRDEN AÇILINCA!
»  PİRELLİ TAKVİMİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
»  AĞLAYARAK 7 KİLO VERDİ!
»  ÜNLÜ OYUNCUYA BÜYÜK ŞOK!
»  "ALLAHIN VARLIĞINA BİR KEZ DAHA İNANDIM"
»  'HAZİRAN'DAN BERİ SEVİŞMİYORUM'
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.