Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
IMKB
9.916,000
ALTIN
2.441,870
 
Hava Durumu ANKARA
15 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
AK PARTİ YÖNETİMİNDE FLAŞ DEĞİŞİKLİK!
AK PARTİ YÖNETİMİNDE FLAŞ DEĞİŞİKLİK!
 
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sona erdi. MKYK toplantısında alınan kararla AK Parti yönetiminde sürpriz değişiklikler yapıldı. Beşir Atalay, AK Parti Sözcülüğü ile Tanıtım ve Medya BaşkanıSorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirildi.. Hüseyin Çelik ve Salih Kapusuz yeni yönetimde yer almayacak.
 
29.8.2014 - 20:57

Ak Parti Genel Merkezi'nde, ilk kez Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında yapılan toplantı, yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Toplantıda alınan kararlara göre; AK Parti Sözcülüğü ile Tanıtım ve Medya Başkanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay, Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Malatya Milletvekili Öznur Çalık getirildi. Hüseyin Çelik ve Salih Kapusuz yeni yönetimde yer almayacak.

Atalay'ın açıklamalarından satır başları;
“Yine kendisiyle aynı çatı altında Hüseyin Çelik beyle birlikte olacağız. Ben kendisine teşekkür ediyorum. Uzun yıllar bu görevi yürüttü. Yeni görevinde de kendisine başarılar diliyorum.”

“Bundan sonra Basın Sözcüsü ve Parti İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak hükümetimiz adına açıklamaları ben yapacağım. Bu MYK’da pazartesi 18.00’de ilk toplantısını yapacak.  Şu günlerin şu ayların Türkiye için büyük değişimlere sahne olduğunu biliyoruz. İlk defa halkın seçtiği bir cumhurbaşkanı göreve başladı. Göreve gelen ve görevden alınan arkadaşlarımızın birbirlerine karşı tutumları Türkiye’de dikkate değer görüntüler. Önümüzdeki hafta yoğun bir hafta olacak. Özellikle pazartesi günü 62. Hükümet 5. Ak Parti Hükümeti ilk bakanlar kurulunu yapacak. Ayrıca yine pazartesi günü 12.30’da Meclis’te grup toplantımız yapılacak. Saat 14.00’te de TBMM Genel Kurul’u toplanacak ve hükümet programı okunacak. “

“Hükümet programı 1 Eylül’de Meclis’te okunacak, 48 saat sonra program üzerinde görüşme yapılacak ve 6 Eylül’de program üzerinde oylama yapılacak. İlk genel kurulda milletvekili olmayan bakan arkadaşımız Numan Kurtulmuş yemin edecek. 6 Eylül’de güven oylamasından sonra 7,8,9 Eylül’de de yarım kalan torba yasa görüşmeleri devam edecek ve Meclis tatile girecek.  1 Ekim’de de Meclis normal açılışını yapacak. Birinci olağanüstü kongremiz iyi düzenlenmiş, oradaki sıcak atmosfer dışında kimsenin şikayetinin olmadığı, oylamaya çok yüksek katılımın olduğu bir kongreydi. MKYK üyelerimiz önemli değerlendirmeler yaptılar. Sizlerle iletişimde tanıtımla ilgili birimimiz bundan sonra da sık bilgilendirmeler içinde olacak. İletişimimiz gayet iyi olacak. Ben her zaman şeffaflığı savundum. Partimizle ilgili verebileceğimiz bilgileri sizlere en kısa şekilde vereceğiz. Sizlerle iyi bir iletişim içinde olacağımıza inanıyorum.”

“Bizim paralel yapıyla ilgili kararlılığımızı hepiniz biliyorsunuz. O konunun geçmişini en iyi bilenlerden birisiyim ben, eski içişleri bakanı olarak. Benim için bugünkü bu görev sürpriz oldu. Bakanlığı, başbakan yardımcılığını devrederken böyle bir görevi bilmiyordum.”



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


VATANDAŞ GÜL'ÜN SİVİL YAŞAMDAKİ İLK GÜNÜ

UZUNGÖL'DE SKANDAL CUMA NAMAZI!

'ÖNCEDEN VERİLMİŞ SÖZÜM VAR,GİTMİYORUM'
»  KABİNENİN TEK VAZGEÇİLMEZİ
»  BAHÇELİ:GÜL'E RESMEN SAYGISIZLIK YAPILDI
»  ÇİÇEK'TEN CHP'YE KURULTAY GOLÜ!
»  KABİNE DIŞI BIRAKTI,GÖNLÜNÜ ALDI!
»  ARINÇ VE BABACAN KALDI, İŞTE YENİ KABİNE
»  FLAŞ.. YENİ BAKANLAR KURULU AÇIKLANDI!
»  SİYASETÇİ ALKIŞLAYAN GAZETECİYE TEPKİ
»  ERDOĞAN'IN YENİ UÇAĞI GELDİ!
»  ONUN DA ADI MARKA OLUYOR!
»  ÖCALAN'IN GÖRÜNTÜLÜ MESAJI İ İPTAL!
»  ''MİT'LE ANLAŞTIK, ÖZERKLİK OLACAK''
»  EGE'DE KORKUTAN DEPREM!
»  YENİ HÜKÜMET 11.30'DA AÇIKLANIYOR!
»  GÜL, TWİTTER TAKİPÇİLERİNE DE VEDA ETTİ
»  DAVUTOĞLU'NA HÜKÜMETİ KURMA YETKİSİ!
»   KURAL TANIMAYAN GAZETECİYE TEPKİ
»  KARDEŞTEN KARDEŞE DEVİR TESLİM!
»  BİLAL ERDOĞAN, CHP'YE YUHH ÇEKTİ
»  DEMİRTAŞ'A AYAKTA ALKIŞ TEPKİSİ!
»  ERDOĞAN ANITKABİR'DE...
»  DAVUTOĞLU RESMEN BAŞBAKAN VEKİLİ!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.