Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5761
EURO
34,9512
IMKB
9.717,000
ALTIN
2.444,780
 
Hava Durumu ANKARA
15 / 26 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
AK Parti Ankara'dan Evet Startını Verdi
AK Parti Ankara dan Evet Startını Verdi
 
AK Parti'nin referandum kampanyası bugün Başbakan Yıldırım ve partililerin katılımıyla Arena Spor Salonu'nda başladı. Katılımcılar Türk bayrağı dışında başka herhangi bir flama ve bayrak taşımıyor.
 
25.2.2017 - 12:53

Bu kapsamda, dün saat 23.00'ten itibaren Kazım Karabekir, Hipodrum ve Cumhuriyet caddeleri ile Talatpaşa Bulvarı'nın salona çıkan noktaları iş makineleri de kullanılarak trafiğe kapatıldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve Başbakan Yıldırım'ın posterinin yanı sıra Türk bayrağı ve AK Parti bayrağı asıldı. Ancak katılımcılar sadece Türk bayraklağı taşıyorlar.

Salonda ayrıca 15 Temmuz darbe girişimi esnasından şehit olan AK Parti'nin seçim kampanyalarının yaratıcısı Erol Olçok ile oğlunun portresi yer aldı.AK Parti startı verdi

AK Parti'nin halk oylaması kampanya tanıtım toplantısı öncesi salon dışındaki partililere seslenen Başbakan Binali Yıldırım, "Buradan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a selamlarımızı gönderiyoruz. "Bugün Türkiye'nin aydınlık yarınlara kapılarını aralayacak 16 Nisan halk oylaması için kampanyamızı resmen başlatmış oluyoruz" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım ve eşi, daha sonra Ankara Arena Spor Salonu'na girdi.

Yıldırım ve eşi, birlikte salonu dolaşarak katılımcıları selamladı. Yıldırım çifti, partilere çiçek verdi. Başbakan Yıldırım ve eşi, protokolde bulunanlar ile tek tek tokalaştı.

KÜRSÜYE TORUNUYLA GELDİ, NECİP FAZIL VE NAZIM HİKMET İLE BAŞLADI

Başbakan Yıldırım, konuşma yapacağı kürsüye torunu Ecemsu ile birlikte çıktı.

İşte Başbakan Yıldırım'ın konuşmasının satır başları:

Siz hayatsınız, siz umutsunuz. Sizler beklediğimiz baharın müjdesiniz. Bu baharın muştusunu siz taşıyorsunuz çocuklar. Ey çocuklar... Ne güzle söylemiş üstat Necip Fazıl, "Annesi gül koklasa ağzı gül kokacak çocuk" Ne güzel demiş Nazım Hikmet... "Dünyayı verelim çocuklara hiç değilse bir günlüğüne..." Sevgili Ecemsu... İşte şu muhteşem kadro yarınları inşa edecek.

ÜZERİMDE BİR SELAM EMANET VAR!

Üzerimde bir selam var, emanet var. Ezilenlerin gür sesi, suskun dünyanın hür insanı, göründüğü gibi olan, adam gibi adam kurucu genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan... Size selamlarını getirdim. Recep Tayyip Erdoğan’ın emanetine sahip çıkıyor muyuz?

BİR EKSİKLİĞİ HİSSEDİYORUZ

Bir eksikliği hissediyoruz. Bütün etkinliklerimizi gerçekleştiren şehit Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip’i anmak istiyorum. Mekanları cennet olsun. Bütün şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum, mekanları cennet olsun.

 

BİSMİLLAH DİYORUZ

Bugün yeniden kutlu bir yolculuğa çıkıyoruz. Yeni bir başlangıç için Bismillah diyoruz. Yarının güçlü Türkiyesini kurmak için ilk adım atıyoruz. Allah yolumuzu, bahtımızı açık eylesin.

KORKAKLAR ZAFER ANITI DİKEMEZ!

Heyecanımızı yeniledik, coşkumuzu yeniledik. Asla 'Yeter artık' demedik. Ne dedik? Bu aziz millet her şeyin en yenisini hak ediyor. Onun için yeniliğin daima peşinden koştuk. Yenilik zordur ancak zor diye yeniliğe direnenler, tarih sahnesinden yok olup giderler. Unutmayalım, korkaklar asla zafer anıtı dikemezler. Değişime, gelişime 'Hayır' diyenler ortaya hiçbir eser koyamazlar.

ATATÜRK'E DE HAYIR DEDİLER

Fatih Sultan Mehmet, İstanbul'u fethederken ona da 'Hayır' diyenler oldu. Gazi Mustafa Kemal'i düşünün... Samsun'a giderken ona da 'Hayır' diyenler oldu. Mütareke basını hep bir ağızdan 'Hayır' diyordu. Gazi Mustafa Kemal bunlara aldırış etmedi.

HER SEFERİNDE 'EVET' DEDİK

'Recep Tayyip Erdoğan milletvekili olamaz, muhtar bile olamaz' dediler. Millet 'Evet olacak' dedi. Recep Tayyip Erdoğan'ı milletvekili de yaptı, Başbakan da yaptı. Onlar her reformda 'Hayır' dediler. Biz her seferinde 'Evet' dedik. Yolumuza devam ettik. 2007 yılında 'Hayır siz Cumhurbaşkanı seçemezsiniz' dediler. Biz 'Seçeriz' dedik. Millete gittik, milletimiz ne dedi? 'Evet' dedi. Ve Cumhurbaşkanımızı seçtik. 'Millet Cumhurbaşkanı seçemez' dediler. Biz 'Seçeriz' dedik, milletimiz 'Evet' dedi. Cumhurbaşkanını bizzat millet kendi 'Evet' oylarıyla seçti.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Melih Gökçek'ten Çok Çarpıcı Açıklamalar

Hac Kura Çekimi Sonuçları Açıklandı

Genelkurmay'dan 7 Eleştiriye 7 Yanıt
»  Makam Aracı İle en Çok Yol Yapan 10Vekiİ
»  Adalet Bakanlığı'ndan Af Açıklaması
»  Erbakan'ı Anmada Kılıçdaroğlu Sürprizi
»  Tüm Araçlar Kara Kutulu olacak
»  Erdoğan: Bir Referanfdum Daha Olabilir
»  El Bab Yakınlarında Bombalı Saldırı
»  Gökçek: FETÖ'cüler Hazırlanıyor!
»  Erdoğan'dan Sürpriz Yemek!
»  Kandil'e Operasyon,27 PKK'lı Öldürüldü
»  Plakalarda yeni dönem başladı!
»  "Kanada'da Çiftlikler Alıyorlar"
»  Bekir Bozdağ'dan 'Kundakçı' Yorumu
»  Osmanlı Ankara'da Dağıldı 3-0
»  4 Eski Meclis Başkanından ‘Hayır’Çağrısı
»  Önce Serbest Bırakıldı, Ardından...
»  Gülen'in Kod Adı Ortaya Çıktı
»  Hapishaneler Boşalıyor!
»  Hürriyet’te Yeni Bir Sansür Vakası!
»  Suriyeliler Oy Kullanacak mı?
»  CHP Lideri: Böyle Devam Etmeliyiz
»  İlk İfadesinde Olayı İtiraf Etti
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.