Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,9344
EURO
44,2717
IMKB
9.356,000
ALTIN
4.203,630
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 30 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
AKP'Lİ ÇELİK, TABURCU EDİLDİ
AKP Lİ ÇELİK, TABURCU EDİLDİ
 
Bursa’da, partisinin Nilüfer İlçe Başkanlığı kongresinin yapılacağı bina girişinde 5 Şubat’ta uğradığı silahlı saldırı sonucu bacağından yaralanan AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Çelik, tedavi gördüğü Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nden taburcu edildi.
 
20.2.2006 - 12:52
     Hastane çıkışında partililerce karşılanan Çelik, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, tedavisi süresince Bursalılardan büyük destek gördüğünü belirterek, "Aktif bir hayatın içinde olan bir insan için en zor şey hastane yatağına mahkum olmak. Yine de vatandaşlarımın desteğiyle 15 günün nasıl geçtiğini anlamadım desem yeridir. Herkese minnettarım" dedi.
      Bir gazetecinin, "Şahsi olarak davacı mısınız?" sorusu üzerine Çelik, olayın o boyutuyla hiç ilgilenmediğini, gerekli ifadelerin verildiğini, konunun yargı sürecinde olduğunu kaydetti.
      Çelik, "Zanlıyı affediyor musunuz?" sorusuna, "Allah ıslah etsin diyorum" yanıtını verdi.
      Açıklamanın ardından bir otomobile binerek evine hareket eden Çelik’e, çok sayıda araçtan oluşan konvoy eşlik etti.
      Yıldırım Caddesi’ndeki evine gelişinde kurban kesilerek karşılanan Çelik, burada toplanan vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, Bursa ve Türkiye’ye hizmet için ayrılması gereken zamanın en fazlasını verme çabasında olduğunu söyledi.
      Yaşadığı olayın, ülkeye hizmeti engelleme çabası olabileceğini ifade eden Çelik, şöyle konuştu:
      "Ama şundan emin olun, hizmetlerimizdeki kararlılığımızdan bir adım geri atmayacağız. Daha bir kararlılıkla, daha bir canla başla insanlarımızın sorunlarının hafiflemesi için çalışacağız. 40 yıl düşünsek bile aklımıza gelmeyecek şey, başımıza geldi." Faruk Çelik, daha sonra evinde istirahate çekildi.
     


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


KOMUTANLAR,'KURTLAR VADİSİ IRAK'I ÇOK SANAL' BULDU

KÖYLÜ'DE 'LAN' KORKUSU

İSRAİL'DEN HAMAS BRİFİNGİ DAVETİNE RET!
»  "BENİ AKP DAVET ETTİ"
»  KORKUT ÖZAL'DAN KÖŞK SENARYOLARI
»  YILMAZ VURAL FUTBOLCUSUNU YUMRUKLARI!
»  KURTLAR VADİSİ IRAK ALMANYA'DA YASAKLANSIN TALEBİ!!!
»  "HAMASLA NE KONUŞULDUĞU ÖNEMLİ"
»  MECLİS'TE ERBAKAN'I KURTARMA HAFTASI
»  TÜRKİYE İNTERNETİ 13 YAŞINDA...
»  BELEDİYE'DE RANT TEZGAHI
»  DEMİREL'DEN DARBE YORUMLARI
»  İTHAL DOKTORLAR GELİYOR
»  "EVLİ ASKER ARASINDA AST-ÜST İLİŞKİSİ OLMAZ"
»  "KOCAM BENİMLE DEĞİL, KEDİYLE YATIYORDU"
»  SUUDİLERDEN İÇKİYE DAVET
»  "AĞCA GİBİ ŞARLATAN DEĞİLİM"
»  KAPIKULE'DE EROİN OPERASYONU
»  OLAYLI MAÇTA TÜRK TELEKOM G.SARAY'I EZDİ 84-61
»  HAVA ALANINDA KÖŞE KAPMACA
»  SİYASİLER, NEDEN KIRMIZI KRAVAT TAKAR?
»  DÜDÜKLÜ MAHALLE BEKÇİLERİ GERİ DÖNÜYOR
»  "ERDOĞAN KÖŞK'E ÇIKARSA TÜRBAN YASAĞI KALKAR"
»  KAN TARTIŞMASI!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.