Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5329
EURO
34,9198
IMKB
9.717,000
ALTIN
2.437,800
 
Hava Durumu ANKARA
15 / 27 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
AKP'li Metiner: Hiç Üzüntülü Değiliz
AKP li Metiner: Hiç Üzüntülü Değiliz
 
AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, AK Parti’nin kendi içinde bir nöbet değişimi gerçekleştirdiğini, erken seçim için hiçbir neden olmadığını söyledi.
 
6.5.2016 - 00:39

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun olağanüstü kongre kararını açıklamasından sonra Mecliste gazetecilerin Başbakan Davutoğlu’nun gündeme ilişkin açıklamalarını, “Hiçbir üzüntülü değiliz” ifadeleri ile açıklayan Mehmet Metiner, Davutoğlu’nun seçildiğinde de sevinçli olduklarını kaydederek, ortada bir sorun olmadığını, partinin içinde birbirinden değerli insanların olduğunu söyledi.

Bunun bir nöbet değişimi olduğunu, bir kriz olmadığını, parti içinde gruplaşmaların söz konusu olmadığını belirten Metiner, “AK Parti olarak liderimizin gösterdiği istikamette, onun arkasında inançla ve kararlılıkla duruyoruz. Liderliğimize yönelik her türlü komployu, kumpası bu güne kadar boşa çıkarttık, bundan sonra da çıkartmaya devam edeceğiz. Hareketimizin bir tek lideri vardır, o da Recep Tayyip Erdoğan’dır. Biz başımızdan ayrılsın diye onu Beştepe’ye göndermedik, millet olarak ta AK Parti olarak ta hem başımızda kalsın hem de Türkiye’yi yönetsin diye gönderdik. Bizde vefa kadar sadakat da çok önemlidir. Nitekim genel başkan seçildikten sonra Sayın Davutoğlu buna dikkat çekmiştir, ‘liderimize sadakat mezara kadardır’ demiştir. Bugünde yaptığı açıklamalarla hem liderine duyduğu vefayı hem de sadakati göstermiştir. Bundan sonra AK Parti hareketinin bir neferi olarak yoluna devam edeceğini, hiçbir fitneye sebebiyet vermeyeceğini açıklamıştır” dedi.

“Erken seçim için hiçbir neden yok” açıklamasında bulunan Metiner, 2019’da seçim yapılacağını, erken seçim iddiaları üzerinden ekonomik kırılganlık yapmak isteyenlere izin vermeyeceklerinin altını çizdi. Metiner, “Biz kendi partimizde sadece bir nöbet değişimi gerçekleştiriyoruz, erken seçim için hiçbir neden yok” diye konuştu. Metiner, “Biz kendi anayasa teklifimizi Meclise sunarız, Mecliste kabul edilirse ne ala, kabul edilmezse referanduma götüreceğimiz sayı ortaya çıkarsa Sayın Cumhurbaşkanımız referanduma götürür. Biz 2019’da seçimlerin yapılması gerektiğine inanıyoruz. Ne Sayın Cumhurbaşkanımızın ne de Başbakanımızın ağzından bir beyan çıkmadı. Erken seçim üzerinden siyasal kaosu derinleştirmeye, ekonomik kırılganlığı derinleştirmeye yönelik her hamleyi iyi niyetle açıklamayız, böyle bir düşüncemiz yok. Şartlar ileride neyi zorunlu kılar onu bilemeyiz. Ama biz erken seçim düşünmüyoruz, erken seçim iddialarının dillendirilmesinin ülkenin toplumsal barışı, ekonomisi ve içine girdiğimiz süreç itibariyle son derece yanlış olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu(HÜRRİYET)



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


CHP’de Davutoğlu Çatlağı

ABD'den Davutoğlu İçin ilk Açıklama

AKP Kongre Tarihini Resmen Duyurdu
»  Erdoğan: Uzaması Sıkıntı Yaratırdı!
»  Kilis Yine Roket Mermisiyle Vuruldu
»  “Darbenin Adı 4 Mayıs Saray Darbesi”
»  AKP'de İbre Binali Yıldırım'dan Yana
»  Davutoğlu’nun Vedasında Gözyaşları
»  ''Makamları Ben Talep Etmdim''
»  Erdoğan: "Hayırlı Olsun, Kendi Kararı"
»  Davutoğlu Neden Bıraktığını Açıkladı
»  Erken Seçim Olur mu?
»  ''Davutoğlu Terör Örgütü Geliyor"
»  AKP'li Vekiller Saraya Koştu!
»  Altın Tüm Zamanların Zirvesinde
»  Polis'te Terfi Şartları değişti
»  Arka Koltukta Oturmaya Razı Birisini...
»  Selvi: İpler 29 Nisan'da Koptu!
»  100 Dakikalık Zirvede Neler Konuşuldu?
»  Destici İsrail'de Gözaltına Alındı
»  Sosyal Medya 'Saray Azli'ni Konuşuyor
»  Erdoğan Kimi Genel Başkan Yapacak?
»  Metiner'den Şok Davutoğlu Tweet'i!
»  Flaş, ..Ak Parti Kongreye Gidiyor
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.