Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,5651
EURO
43,6520
IMKB
9.168,000
ALTIN
4.003,480
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 18 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ALİ ŞEN'DEN AZİZ YILDIRIM'A ZİYARET!
ALİ ŞEN DEN AZİZ YILDIRIM A ZİYARET!
 
“Yıldırım, bana kesinlikle aklanacağını ve kendisine haksızlık yapıldığını söyledi. Hayatımın en üzüntülü anlarından biriydi. Çok üzüldük kafamızı çevirdik. Biraz daha göz göze gelsek bu yaşta ağlayacaktık.”
 
9.10.2011 - 10:03

F.BAHÇE’NİN efsane başkanı Ali Şen, Metris’te başkan Aziz Yıldırım’la yaptığı görüşmenin detaylarını ilk kez anlattı. AHaber’e konuk olan Şen, Yıldırım ile karşı karşıya geldiklerinde hayatının en üzüntülü anlarından birini yaşadığını belirterek “Başkanla biraz daha göz göze gelsek ağlayacaktık” dedi.

3 Temmuz’da haberi duyduğunda işin ciddiyetinin anlaşılamadığını belirten Şen, şunları söyledi: “Genel Kurul’da F.Bahçe’nin UEFA’da lobicilik çalışmalarına önem göstermesi gerektiğini dile getirmiştim. Bunun üzerine beni davet ettiler. Üç saat toplantı yaptık. Ne yapmamız lazım geldiğini bugün söyledim.

AZİZ Başkan’ı ziyaret ettim, Metris’te. Benim hayatımın en üzüntülü anlarından biriydi. İkimiz de üzüldük, kafamızı çevirdik yana. Biraz daha göz göze gelsek, ağlayacaktık. Bu yaşta. İnsani taraf her zaman ağır basar. Yıldırım’ın durumu ne olur, bilmiyorum doğrusu. İddianamenin açıklanıp, mahkeme tarafından kabul edildikten sonra Savcı Bey’in açıklamasını öğreneceğiz. O zaman bir tahmin yapabiliriz, bugün yapamıyorum.

‘AYDINLAR ÇOK ÜZÜLDÜ’

YILDIRIM’A, “Benim bilmem lazım gelen bir konu oldu mu?” diye sordum. “Yok” dedi. “Okuduklarımızın dışında, bu yazılan, çizilen, şikeyle ilgili iddia edilen konularla ilgili bir şey olup olmadığını öğrenmek istiyorum” dedim.

ASLA öyle bir şey yok, kesinlikle aklanacağım dedi. Bana haksızlık yapılıyor, dedi. Gerisini bilmiyoruz. Türk emniyetinin titiz bir çalışması, savcılığın titiz çalışmasını görmezden gelemeyiz. Yönetim kurulu da ben de hepimiz, gazetede yazılanlar kadar biliyoruz, ne olduğunu, fazlasını değil.

ACIBADEM ile sponsorluğun bitirilmesi çok kötü bir karar. Aydınlar çok iyi bir insandır, çok iyi bir spor adamıdır. Ve de çok iyi bir Federasyon Başkanlığı da yapmak üzere. Aydınlar da çok üzüldü. Bu kadar zaman para saçtı bu işe, üzerine titredi.

Bu taraftar psikolojisiyle bir davranış oldu. Ama koltukta oturunca farklı davranmak lazım. Şenes Erzik ile M.Ali Aydınlar ile hepimizin dostane ilişkileri olmalı. Asla F.Bahçe, UEFA ile kavga etmemeli. Platini Başkan’la, Federasyon Başkanı ile hasım olmamalı.

Yönetim başkana odaklanmasa Şampiyonlar Ligi’ndeydik!

F.BAHÇE’NİN kenetlenerek birlikte hareket etmesi gerektiğini belirten Ali Şen’in üstünde durduğu bir diğer konu ise takımın son dakikada Şampiyonlar Ligi’nden uzaklaştırılmasıydı. Sarı-lacivertli takımın Devler Ligi’ne katılma fırsatını hatalı hamlelerle kaybettiğini belirten Şen, “F.Bahçe Şampiyonlar Ligi’nde yok. Kalabilirdik. Nasıl? Onu yönetime de anlattım. Kalabilirdik ligde. Ama neden olmadı? Yönetim, başkan Aziz Yıldırım’ı çok sevdikleri için tabii ki o tarafa odaklandılar” dedi.

‘Kanun bile engelleyemez’

“TÜRKİYE’DE şikenin olduğunu hiç kabul etmedim. Futbol öyle bir oyun ki sezon başlarsa, sezon başlangıcında yenen goller, dersin ki “bu organize gol”. Sezon sonunda olursa, ah bu şike! Sezon başı maçının kimse üzerinde durmuyor. Şimdi Sivas-F.Bahçe maçından herkes söz ediyor. Bizim kalecimiz Volkan da Sivas karşısında kötü goller yedi. Yani Volkan da mı şike yaptı? Olacak iş mi? Hatır şikesine gelince.

HATIR şikesinin önüne hiçbir kanun geçemez. Hatır şikesini parayla yaparsanız, şimdi bunu televizyonda söylemek olmaz. Şike, bilmem neyi satmaktır. Ben bunu 1980’de söyledim. O yüzden beyler, 6222 nolu kanunun değişmesine uğraşmasınlar!”

‘Trabzon kuralları iyi okusun’

“Yaşanan durumun ciddiyeti şampiyonluğun, kupanın da ötesinde. Kupayı hak ettik, biz aldık tartışmasına girmek istemiyorum. Trabzon ya da Beşiktaş Avrupa Kupası’nda mücadele ederken, atılabilirler. Onun için F.Bahçe’nin çalışmalarını dikkatle takip etmelerini, UEFA kurallarını iyi okumalarını tavsiye ediyorum. O kuralları çok



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


DEMİRÖREN'DEN ŞOK KARAR!

ŞOK! VOLKAN DEMİREL SAKATLANDI!

ALMAN BASINI MİLLİMAÇ İÇİN NE YAZDI?
»  LUGANO, URUGUAY'I UÇURDU!
»  DİLMEN CANLI YAYINI TERK ETTİ!
»  HİDDİNK: BU SONUÇ NORMAL!
»  BAKAN KILIÇ'TAN MAĞLUBİYET YORUMU!
»  MAÇ BİTTİ, VOKLAN ÇILDIRDI!
»  TT ARENA'DA MİLLİ HÜSRAN!
»  ALEKS: ''YÜZDE 50 TÜRK'ÜM''
»  KOCAMAN'DAN MİLLİ TAKIM'A EMRE JESTİ!
»  ''BEN AÇIKLAMAM,BAŞBAKAN AÇIKLASIN''
»  KLÜPLER BİRLİĞİ'NDEN MECLİS TURU!
»  FENERBAHÇE'YE 3 YIL CEZA KAPIDA
»  FENER'DEN SÜRPRİZ GOLCÜ!
»  İSPANYA BU HAREKETİ AFFETMEDİ
»  KOCAMAN'DAN TARİHİ REKOR
»  2.5 MİLYON TL'LİK KAVGA!
»  TFF, ERSUN YANAL'IN GÖREVNE SON VERDİ
»  FENER'E BAHAR GELDİ!
»  CARVALHAL, 1 PUANA SEVİNDİ!
»  BEŞİKTAŞ 0,GAZİANTEPSPOR 0
»  ARDA AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ
»  ERMENİSTAN'DAN SPORCULARIMIZA EZİYET
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.