Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2033
EURO
35,0198
IMKB
10.769,000
ALTIN
2.502,170
 
Hava Durumu ANKARA
16 / 25 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ALTINDAĞ'DA SURİYELİ İSYANI!
ALTINDAĞ DA SURİYELİ İSYANI!
 
Bir anne oğulu yol keserek döven ve kollarının çıkmasının ardından bugün yaşanan yol kesme olayı ile mahalle sakinleri Suriyelilere lanet yağdırdı. "Geldikleri gibi gidecekler" "mahallemizde istemiyoruz" diyen mahalle sakinleri suriyeli mültecilerin bulunduğu evi önce taş yağmuruna tuttu ardından ateşe verdiler.
 
8.5.2014 - 11:46

 Ankara'nın Altındağ ilçesinde, Suriyeliler ile mahalle sakinleri arasında gerginlik yaşandı. Suriyeli mültecilerin kaldığı bina, bir grup tarafından önce taşlandı sonra ateşe verildi olay yerine gelen çok sayıda çevik kuvvet polisi taşlardan yaranarak hastaneye kaldırıldı.

Mahalleliyi döven Suriyeli mülteciler

Olay Hacılar Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, Suriyelilerin kaldığı binanın önünden geçen 15 yaşlarındaki bir genç, yol kapatan Suriyelilerden geçmek için izin istedi  tartışmaya dönen olayda genç dayak yemek üzerine kolu çıktı olaya müdahil olan gencin ailesi oğlunu almak isterken onunda suriyeliller tarafından dövülmesi üzerine mahalle ayaklandı. Bir haftadır Mahalle'de huzur kalmadığını ifade eden Mahalle sakinleri binada oturan Suriyeli erkeklerin mahallenin genç kızlarını sokaklara çıkamayacak derecede taciz ettiklerini ifade ederek mahallede gasp olaylarının da bu gençler tarafından yapıldığını iddia ettiler.

 "MAHALLELLİ TAŞ ,SURİYELİ KREMİT ATTI"

Olaylar esnasında Mahalleli evi taş yağmuruna tutarken Suriyeliler de çıktıkları çatıdan kiremitleri kırarak mahalleliye doğru atmaya başladı.  Saatler süren karşılıklı taşlaşmalar akşam saatlerinde olay yerine çok sayıda Asayiş ekipleri yunus ekipleri ve çevik kuvvet ekiplerinin araya girmesi ile yatıştırılmaya çalışıldı.

Polis ekipleri, mahalleliyi binanın bulunduğu yerden uzaklaştırdı. Bu sırada, binada bulunan Suriyelilerden bazıları dışarı doğru bağırmaya başlayınca, mahalleli tekrar harekete geçti Caddenin her iki tarafında bulunan mahalleli yeniden binayı taşlamaya başladı. Binanın çatısına çıkan Suriyeliler ise tekrar kiremitleri kırarak aşağıya atmaya başladı. uzun süren taşlamanın ardından polis mahalle sakinlerini yatıştırmak için biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. bir grubun evi ateşe vermesi üzerine İtfaiye ekipleri müdahale etmek istemesine mahalleli itfaiye ekiplerinin önünü  keserek yangını söndürülmesine izin vermedi.

"BİNAYI ATEŞE VERDİLER, ÇOK SAYIDA POLİS YARANDI"

polisin yine araya girmesi ile itfaiye ekipleri zor şartlarda yangına müdahale ederken Ankara il emniyet müdür yardımcıları olay yerinde o mahalleliyi sakinleştirmek için mücadele etti.polis anonsları ve tomalı müdahalenin ardından binada kalan Suriyeliler kamplara görülmek üzere yabancı şube müdürlüğüne götürüldü. binada saklanan 4 Suriyeli saklandığı olayda itfaiye ekiplerinin bulması ile linç edilmeden son anda ekiplere taşındı. Mahalleli başbakana bunların temizlenmesi için çağrıda bulunurken mahallede kaldıkları sürece olayların büyüyeceğinin ve huzurlarının kalmadığının altını çizidiler.

KAYNAK :http://www.angaragazetesi.net/haber/-guncel/altindag-suriyeden-beter-oldu/2691.html 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


KONYA'DA CİNNET VE AİLE FACİASI!

EGE'DE GÖÇMEN FACİSAI, 22 ÖLÜ!

ANKARA'DA KAÇAK OTO OPERASYONU
»  GİZEM'İN KATİLİNE AVUKAT ÖFKESİ
»  ATATÜRK HEYKELİNE ÇİRKİN SALDIRI
»  ANKARA TRAFİĞİNDE OLAY YARATTI!
»  ANKARA'DA ŞÜPHELİ ÖLÜM
»  ANKARA'DA FECİ KAZA!
»  GÖKHAN TÖRE'YE SİLAHLI SALDIRI
»  ANKARA'DA JAPON TURİSTE TECAVÜZ!
»  İSTANBUL'DA DEV OPERASYON, 300 GÖZALTI!
»  ANTALYA'DA FECİ KAZA
»  AYDIN'DA KAN DONDURAN OLAY!
»  EMNİYETİ YIKAN OLAY!
»  FLAŞ...MERT'İN KATİLİ YAKALANDI
»  FLAŞ.. ADANA'DA 6 POLİS TUTUKLANDI
»  TÜRKİYE GÜNE FACİA İLE UYANDI!
»  KAZANAN BAŞKANI SİLAHLI SALDIRI
»  OY KULLANIP, İNTİHAR ETTİ!
»  AFYON'DA HARAKİRİ DEHŞETİ!
»  KURTLAR VADİSİ OYUNCUSU PUSUDA ÖLDÜRÜLDÜ
»  ARABAYI DURDURUP YAKTILAR!
»  SİRKECİ FACİASINDA BİR ÖLÜM DAHA!
»  ADANA'DA VAHŞİ CİNAYET
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.