Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
IMKB
10.644,000
ALTIN
2.498,740
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 25 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ANADOLU AJANSI'NDA ŞOK AYRILIK
ANADOLU AJANSI NDA ŞOK AYRILIK
 
Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürü Dr. Hilmi Bengi, bugün itibariyle AA Yönetim Kurulu üyeliği ve başkanlığından ayrıldığını, yarın itibariyle de AA Genel Müdürlüğünden emekliliğini talep ettiğini, talebinin Yönetim Kurulu'nca kabul edildiğini söyledi.
 
2.8.2011 - 17:07

 

AA Konferans Salonunda kurum çalışanlarıyla bir araya gelen Bengi burada yaptığı konuşmada, 8 yıl gibi uzun bir süre genel müdürlük görevini yürüttüğünü, bu süre içerisinde kurumun daha üretken, çalışmaların daha verimli olması için çaba harcadıklarını ifade etti.
 Bengi, sözlerine şöyle devam etti:
 ''Anadolu Ajansı'nın 90'ıncı yılını hep beraber kutlama şerefine eriştik. 91'inci yılında da bendenizin 8 yıllık, ki bir genel müdürlük makamı için hakikaten uzun bir süre, görev süresinin de bir yerde noktalanması gerekiyordu. Bugün itibariyle Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve üyeliğinden ayrılmış bulunuyorum. Yarın itibariyle de Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğünden emekliliğimi talep ettim. Yönetim Kurulumuz uygun buldular. Ben hepinize bana verdiğiniz destek, duyduğunuz güven, gösterdiğiniz arkadaşlık ve benimle paylaştığınız iş ilişkisi dolayısıyla şükranlarımı sunuyorum. Hakkınızı helal edin.''

Bengi, konuşmasının ardından konferans salonunda bulunan çalışanlarla tek tek tokalaşarak vedalaştı. AA Yönetim Kurulunun bugünkü toplantısında, Genel Müdür Hilmi Bengi'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ve üyeliğinden istifası kabul edildi.

Toplantıda, Hilmi Bengi, Yönetim Kurulu üyelerine kendisine verdiği destek için teşekkür ederken, üyeler de kendisine 8 yıldır yürüttüğü çalışmalardan dolayı şükranlarını ifade etti.

KEMAL ÖZTÜRK ATANDI

Daha sonra, Başkan Vekili Tahsin Aktı'nın başkanlığında toplanan Yönetim Kurulu, Bengi'nin Genel Müdürlük görevinden emekli olmasına ilişkin dilekçesini görüşerek, yarından geçerli olmak üzere kabul etti.

Yönetim Kurulu, ardından Bengi'den boşalan Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Kemal Öztürk'ün atanmasını kararlaştırdı.

KEMAL ÖZTÜRK KİMDİR?

Kemal Öztürk, 1969 yılında Ağrı'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Sakarya'da tamamlayan Öztürk, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdi.

Öztürk, 1990 yılında değişik dergilerde yayımlanan makalelerle yazı hayatına başladı. 1995 yılında profesyonel gazeteciliğe başlayan Kemal Öztürk, televizyon haberciliği ve belgesel yönetmenliği yaptı. Yerli ve yabancı televizyon kanallarında çok sayıda belgeseli yayınlanan Öztürk, bir süre yurt dışında dil eğitimi aldı, belgesel alanında araştırmalar yaptı.

Kemal Öztürk, 2003 yılında TBMM Başkanı İletişim Danışmanı oldu, 2005 yılında TBMM Başkanı Başdanışmanlığına getirildi. Son olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Basın Danışmanlığını yapan Kemal Öztürk, 2011 yılı Şubat ayında bu görevinden ayrıldı.

Siyasal iletişim, yakın tarih, şehir iletişimi, politik tarih ve iletişim alanlarında çok sayıda makale ve kitapları bulunan Kemal Öztürk evli ve iki çocuk babası



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


NTV'DEN BOŞLUK DOLDURMA ÇABASI

UĞUR ASLAN'A DENİZ FENERİ GÖZALTISI

BBC ÇALIŞANLARI GREVDE!
»  GAZETECİ SAPIĞINI GÖZALTINA ALINDI
»   “GAZETECİYE MESLEKTEN MEN”E TEPKİ
»  ADALET İSTİYORUM!
»  ŞOK, ÖNKİBAR, YENİÇAĞ'DAN AYRILDI
»  CAN DÜNDAR, NTV EKRANLARINA VEDA ETTİ!
»  MESLEKTEN MEN EDİLEN GAZETECİYE DESTEK
»  BAŞIMA BİR ŞEY GELİRSE SORUMLUSU DEVLET
»  FERAİ TINÇ HÜRRİYET İLE YOLLARINI AYIRDI
»  FEHMİ KORU, ZAMAN İLE YOLLARINI AYIRDI
»  GAZETECİYE 375 GÜN MESLEKTEN MEN CEZASI
»  HABERE GİDEN GAZETECİLER HABER OLDU!
»  SPİKERİ ÇILDIRTAN İZLEYİCİ MAİLİ!
»  FEHMİ KORU FENER'LİLERİ ÇOK KIZDIRACAK
»  BASIN BAYRAMINDA HAPİSTEN GAZETE!
»  CÜBBELİ YİNE KIRDI GEÇİRDİ
»  NAMIK EKİN'DEN DÜNYA REKORU
»  7 TİP'LİNİN ÖLDÜRÜLMESİNDE ŞOK İDDİA!
»  ŞAMİL TAYYAR, NEDEN İSTİFA ETTİ?
»  NTV'DE RUŞEN ÇAKIR'A ŞOK!
»  MECLİS TV'YE 'SUS' EMRİ AKP'DEN!
»  'TÜRKİYE'DE DUDAKLAR FERMUARLI'
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.