Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2341
EURO
35,0576
IMKB
10.644,000
ALTIN
2.517,050
 
Hava Durumu ANKARA
16 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ANKARA METROSUNDA YENİ SKANDAL!
ANKARA METROSUNDA YENİ SKANDAL!
 
Geçtiğimiz Mayıs ayında öpüşen çiftler için; "Lütfen ahlâk kurallarına uygun hareket ediniz" anonsunun yapıldığı Ankara metrosunda bu sefer de gitar çalıp şarkı söyleyen gençler hedef oldu!
 
5.9.2013 - 14:01

Geçtiğimiz Mayıs ayında öpüşen çiftler için; "Lütfen ahlâk kurallarına uygun hareket ediniz" anonsunun yapıldığı Ankara metrosunda bu sefer de gitar çalıp şarkı söyleyen gençler hedef oldu! Cumhuriyet'ten Alican Uludağ'ın haberine göre, dün akşam saatlerinde yolculardan izin alan üç gencin gitar eşliğinde şarkı söylemesi üzerine metroyu kullanan görevli, uyarmasına karşın gençlerin müziğe devam etmesi üzerine treni durdurdu.

'ARKADAŞIM GİTAR YASAK'
Kabinden inerek “Arkadaşım gitar çalmak yasak” diyen ve güvenliği çağıran görevli, bu sırada vagonda bulunan yolcular gençleri destekleyince geri adım atmak durumunda kaldı. Müziğe geri dönen gençler, son istasyona kadar alkışlar eşliğinde mini bir konser sundu.

Olay dün akşam saatlerinde yaşandı. Kızılay’dan Batıkent hattına gitmekte olan Ankara Metrosu’na 19:30 sıralarında binen üç genç, “gitar çalabilir miyiz” diyerek önce yurttaşlardan izin istedi. Yurttaşlar da akşam müziğine “hayır” demedi. Bunun üzerine üç genç, gitar eşliğinde çeşitli şarkılar seslendirmeye başladı. Bir süre sonra metroyu kullanan görevli, “lütfen trende yüksek sesle konuşmayım, sessiz olalım” diyerek anons geçti. Gençler ise müziğe devam etti. Bir durakta kapıyı aralayarak gençlere bakan görevli, treni hareket ettirdikten sonra ikinci bir uyarı anonsu geçti.

YOLCULAR ALKIŞLARLA EŞLİK ETTİ
Gençlerin şarkı söylemeye devam etmesi üzerine görevli, metroyu Macunköy İstasyonu’nda 19:50 sıralarında durdurdu ve güvenlik görevlisini telsizle çağırdı. Metroyu kullandığı bölümden çıkan görevli, “Arkadaşım gitar çalmak yasak” diyerek gençlere sözlü uyarıda bulundu. Üç genç, kimsenin şikayetçi olmadığını belirtirken, yurttaşlar da görevliye “bizim için sıkıntı yok” karşılığını verdi. Görevli, “şikayet” olduğunu söyledi. Yurttaşlar ise kimsenin şikayetçi olmadığını belirtip “Ne güzel çalıyorlar, karışmayın” diyerek gençlere sahip çıktı. Gençlerin bulunduğu bölüme gelen güvenlik görevlisi ile gençler arasında da bir süre tartışma yaşandı. Halkın gençlere destek çıkması üzerine iki görevli geri adım atarak, yerlerine döndü. Müziklerine geri dönen gençlerin çaldığı parçalara, yurttaşlar da alkışlarla eşlik etti. Tren son istasyon olan Batıkent’te durduğunda gençlerden biri, metroyu kullanan görevlinin yanına gelerek kimin şikayetçi olduğunu sordu. Görevli ise “benlik bi şey yok. Merkezden anons geldi” diyerek gitti



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ODTÜ'DE YOL İÇİN 3 BİN AĞAÇ KESİLECEK!

BU KOLTUĞA OTURAN ÖLÜYOR!

POLİSLERE İNTERNET'TE YENİ YASAKLAR
»  GÖRME ENGELLİ YOLU SKANDALI
»  VE ALKOL YASAKLARI BAŞLIYOR!
»  BALIK AV SEZONU AÇILDI
»  100 BİN ERKEKLE YATIP, KİTAP YAZACAK!
»  SIÇAN TESTİSİ ÇALIŞMASI KOŞULU!
»  TWİTTER'İN TACİZ GÜNCELLEMESİ!
»  EHLİYETLER PEMBELEŞTİ!
»  TSK'DN 'SUBAY ANNE' DEVRİMİ!
»  KORKUDAN ÖLDÜREN ŞAKA!
»  FACEBOOK'TAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA
»  BÖYLE SAPIK GÖRÜLMEDİ!
»  ODTÜ REKTÖRÜ SONUNDA PATLADI!
»  TÜRKİYE'Yİ ATEŞ BASTI!
»  KARNE İLE DOĞALGAZ SATIŞINA TEPKİ
»  FABRİKA'DA GÜN BOYU DİNİ TELKİN!
»  3 ÇOCUK YAP, 1 YIL PART TİME ÇALIŞ!
»  RUS GELİN OUT, SURİYELİ GELİN İN!
»  BIÇAK PARASI ARTIK YASAL!
»  KATHERİNE YENGE TOKAT'TAN EV ALDI!
»  KADINLARIN YENİ KORKUSU!
»  FINDIK EFSANESİ YAŞAMINI YİTİRDİ!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.