Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,1704
EURO
47,0711
IMKB
10.358,000
ALTIN
4.315,870
 
Hava Durumu ANKARA
21 / 36 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ANKARAGÜCÜ'NDE AHMET GÖKÇEK DEVRİ
ANKARAGÜCÜ NDE AHMET GÖKÇEK DEVRİ
 
Ankaragücü-Ankaraspor birleşmesinde büyük gelişme... MKE Ankaragücü Spor Kulübü'nün olağanüstü genel kurulunda, Ahmet Gökçek başkanlığa seçildi
 
30.8.2009 - 14:21

MKE Ankaragücü Spor Kulübü'nün olağanüstü genel kurulunda, Ahmet Gökçek başkanlığa seçildi. Ahmet Gökçek kısa bir süre öncesine kadar Ankaraspor kulübünün de başkanlık görevini yürütüyordu.

AHMET GÖKÇEK: YENİ BİR YÖNETİMLE ANKARA'YA ŞAMPİYON KAZANDIRMAK İÇİN ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ YAPACAĞIZ

Ankaragücü Kulübü Başkanı Cengiz Topel Yıldırım, Divan Başkanlığına Kemal Ünsal'ın seçildiği kongrede yaptığı konuşmada, Mart ayında yönetim kurulu ile göreve geldiklerini hatırlattı. O dönemde özellikle futbol takımının, daha ligin bitimine 9 hafta olmasına rağmen Banka Asya 1. Lig'e düşmüş gibi gösterildiğini savunan Yıldırım, o tarihten bu yana Ankaragücü için yapılacak her şeyi yaptıklarını ve birlik, beraberlikle zorlukların üstesinden geldiklerini söyledi.

Ankaragücü'nü kuruluşunun 100. yılında mücadele edecek hale getirdiklerini ifade eden Yıldırım, ''Ben ve arkadaşlarım Ankaragücünü iyi, layık olacağı yerlere taşıyacak her türlü projeye katkı ve destek vereceğiz'' dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de 1991'den bu yana Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığını belirterek, o tarihten bu yana Türkiye liglerinde artık bir Ankara takımının şampiyon olması gerektiğini ifade ettiğini hatırlattı. Dünyada şampiyon çıkarmayan Ankara dışında başka bir başkent olmadığını savunan Gökçek, ''Ankaragücü'nün muhteşem bir taraftarı var. Sizlere söz veriyorum. Yeni bir yönetimle Ankara'ya şampiyon kazandırmak için elimizden gelen desteği yapacağız'' diye konuştu.

Esenboğa Hava Limanı yolu üzerinde büyük bir futbol okulu yaptıklarını anlatan Gökçek, şöyle konuştu:

''Mübalasız burası dünyanın en büyük futbol okulu. Yok yok olan bir yer. İnşallah oraya Ankaragücü Koleji yapacağız. Kendi oyuncularımızı buradan yetiştireceğiz. Hatta bütün dünyaya futbolcu yetiştireceğiz. Ankara'nın bir stada ihtiyacı var. Bir başka projemiz ise 3 yıl içinde Ankara'ya 40 bin kişilik bir stat kazandırmak.

Muhalifler, 'Melih Gökçek kendini harcadı' diyor. Sporla ilgilenen bir başka başkan, bir başka Melih Gökçek yok. Bu bir hastalık, sevgi. Ankaragücü'nü köklü geliri olan bir takım haline getirmek lazım.''



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ROONEY'E CEVABI İBRAHİM ÜZÜLMEZ VERDİ

AZİZ YILDIRIM'I ÇILDIRTAN OLAY

TURKCELL SÜPER LİG'DE GOL YAĞMURU
»  ESKİŞEHİR, YOULA İLE YOLA DEVAM ETTİ 2-1
»  CANER ERKİN GALATASARAY'DA
»  DİYARBAKIRSPOR"LU BASSEM ABBAS'I YIKAN HABER
»  DARISI SEYRANTEPE'NİN BAŞINA!
»  SÜPER KUPA BARCELONA'NIN
»  KARTAL'IN TADI TUZU YOK
»  KARTAL EVİNDE KAYIP, BJK-0 - G. ANTEP-0
»  İŞTE FENERBAHÇE'NİN AVRUPA KUPASI MAÇ TARİHLERİ
»  DAUM, KAZIM'IN KULAĞINI ÇEKTİ
»  DAUM, KAFALARI KARIŞTIRDI
»  BEŞİKTAŞ'LILARI KÜPLERE BİNDİREN TRANSFER
»  MİLLİLERE DUDAK UÇUKLATACAK PRİM
»  TRABZON'DAN BURUK VEDA
»  GÜLLECİ TÜRK SPORCULAR FOS ÇIKTI
»  DEVLER LİGİNDE BEŞİKTAŞ'A ZORLU RAKİPLER
»  FENERBAHÇE'NİN TUR BİLETİ SANTOS'TAN
»  GALATASARAY, GÜLE OYNAYA AVRUPA LİGİNDE 1-1
»  DİYARBAKIRSPOR'UN CEZASI BELLİ OLDU
»   MAÇA İFTAR MOLASI
»  ANKARASPOR'DA ŞOK GELİŞME
»  STAT'LARDA İDEOLOJİK VE IRKÇI PANKARTA YASAK
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.