Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
41,0254
EURO
48,0902
IMKB
11.369,000
ALTIN
4.510,730
 
Hava Durumu ANKARA
15 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
AYKUT KOCAMAN TAKIMDAN GÖNDERECEĞİ 3 İSMİ BELİRLEDİ!
AYKUT KOCAMAN TAKIMDAN GÖNDERECEĞİ 3 İSMİ BELİRLEDİ!
 
Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın, Belçika kampında fazla ön plana çıkamayan Deivid de Souza ile Önder Turacı'yı kadroda düşünmediği, sakatlığını bahane ederek çalışmalara katılmayan Daniel Güiza'nın da satılması için rapor verdiği öğrenildi
 
24.7.2010 - 09:20

Ayrılık vakti!
Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın, Belçika kampında fazla ön plana çıkamayan Deivid de Souza ile Önder Turacı'yı kadroda düşünmediği, sakatlığını bahane ederek çalışmalara katılmayan Daniel Güiza'nın da satılması için rapor verdiği öğrenildi
01:07 | 24 Temmuz 2010

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın, Belçika kampı sonrası yeni sezon kadrosu kafasında yavaş yavaş şekillendi.
Hazırlık maçlarında ve antrenmanlarda oyuncularının performanslarını test etme fırsatı bulan sarı-lacivertli ekibin yeni patronu, takımdan gitmesi gereken isimleri belirledi.
Kocaman'ın, sakatlığını öne sürerek antrenmanlara katılmayan ve taraftarla yıldızı bir türlü barışmayan Daniel Güiza'yı kesinlikle takımda istemediği ve bir an önce satılması yönünde rapor verdiği öğrenildi. İspanyol oyuncuya gelen teklifleri değerlendiren yönetim sezon başlamadan Güiza'yı satmayı planlıyor.

Şansını iyi kullanamadı
Özellikle Zico döneminde büyük bir çıkış gösteren ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kadar yükselmesinde önemli rol oynayan Deivid de Souza'nın da Kocaman'ın gözden çıkardığı bir diğer isim olduğu belirlendi. Geçtiğimiz sezon başı geçirdiği ağır sakatlık sonrası bir türlü toparlanamayan Brezilyalı oyuncunun, hem hazırlık maçlarında fazla bir varlık göstermemesi, hem de sağ kanattaki alternatiflerin çoğalması gönderilecekler listesine girmesinde önemli rol oynadı.
Dia, Kazım ve Mehmet Topuz gibi isimlerin arasında forma bulma şansı bir hayli azalan Deivid'ten kendisine bir an önce kulüp bulmasının isteneceği bildirildi.
Yine özel yaşantısındaki problemler nedeniyle geçtiğimiz devre arası kadro dışı bırakılan ancak daha sonra affedilen Önder Turacı'nın da Aykut Kocaman'ın kendisine sunduğu şansı değerlendiremediği ve bu oyuncuyla lig başlamadan yolların ayrılacağı öğrenildi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


FENER, YEŞİLLENDİ!

FENERBAHÇE'LİLERİ HEYECANLANDIRAN HABER

ERMAN TOROĞLU, EKRANLARA DÖNÜYOR!
»  FENERBAHÇE'NİN YENİ TNASFERİ DİA, MERAK EDİLENLERİ YANITLADI
»  BEŞİKTAŞ ÜÇÜNCÜ ÖN ELEME TURUNDA
»  ARDA HAKKINDA ŞOK İDDİA!
»  İNTERNET'TE FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİSİ GEYİKLERİ!
»  GÜİZA'YI ALANA 12 DÖNÜM ARSA VERECEK!
»  RIDVAN DİLMEN DERBİYİ BÖYLE YORUMLADI:''REZİL OLDUK''
»  'ÇOK ÇALIŞMAMIZ LAZIM ÇOK'
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.