Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
IMKB
10.277,000
ALTIN
2.393,270
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 17 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
AYŞENUR YAZICI BELKİ İŞ BULABİLİRİM DİYE ESTETİK OLDU
AYŞENUR YAZICI BELKİ İŞ BULABİLİRİM DİYE ESTETİK OLDU
 
23 yıllık TV'ci Ayşenur Yazıcı : ''5 aydır işsizim! Seda Sayan ayda 110 bin Dolar kazanıyorsa, estetik ameliyat olsam ayda 15 bin Dolar veren çıkar diye estetik ameliyatı oldum''
 
26.9.2005 - 00:03
Bir özel televizyon kanalında kadınlara yönelik olarak hazırlayıp sunduğu programı 5 ay önce yayından kaldırılan Ayşenur Yazıcı, kitaplarını imzalamak üzere geldiği Malatya'da katıldığı bir sohbet toplantısında ilginç iddialarda bulundu. Ayşenur Yazıcı ayrıca 5 aydır işsiz olduğunu söyleyerek, iş bulabilmek için estetik ameliyat da geçirdiğini belirtti.
Malatya'nın Battalgazi ilçesinde düzenlenen "1. Uluslararası Katılımlı Melita'dan Battalgazi'ye Tarih-Arkeoloji-Kültür-Sanat Günleri" kapsamında kitaplarını imzalamak üzere Malatya'ya gelen Ayşenur Yazıcı, Malatya Rotary Kulübü'nün "Dostlarla Sohbet Günleri" toplantısına katıldı.
Altın Kayısı Oteli'nde gerçekleştirilen "Dostlarla Sohbet Günleri" toplantısında, kendisinin hayat hikayesinin anlatılmasından sonra kürsüye gelen Yazıcı, "Türkiye Cumhuriyeti'nde 5 aydan beri işsiz olanlardan birisiyim. Sonuçta işim yok, tek başıma hayatımı sürdürüyorum" dedi.
Ayşenur Yazıcı, "Bundan 1 ay önce 48 bin kilometre bakımımı yaptırdım. Bundan 1 ay önce 47'yi bitirip, 48'e girdiğim için gidip gözaltı torbaları taktırmıştım. Dedim herkes bir tarafını yaptırıyor, benim de bir tarafımı yaptırmam lazım. Ankara'da çok tatlı bir doktor bey var Numune Hastanesi'nde. 'Aşkım illa bir yerlerini yaptırmak istiyorsan, gel gözaltı torbalarını alalım' dedi. Çünkü adam baktı, 'Piyasada beni gör, bana bak, beni sev' diyen 70 milyon insan dolaşıyor Türkiye'de. Bunun içindir ki, reklam sektöründe sizin maddi gücünüzü aşan şeyler olsa da, ilgi alanınızın dışında şeyler olsa da hepinizin aklında bir kere 'Ah bunu da alsam' diye geçer. Tıpkı benim gördüğüm gibi. Seda Sayan ayda 110 bin dolar kazanıyorsa, ben de 'Belki 48 bin kilometre bakımımı yaptırırsam, hiç olmazsa, ayda 15 bin dolar veren biri çıkabilir' diye düşünerek, gittim göz altlarımdan başladım" ifadelerini kaydetti.
Türkiye'de toplumu televizyonun eğittiğini ifade eden Ayşenur Yazıcı, "Türkiye de Amerika'dan sonra televizyon önünde çok vakit geçiren toplum olduğu için hepimizi televizyon eğitiyor. Hepimizin içinde hem şeytan, hem de melek var. Melek daha fazla enteresan şeyler söyleyemiyor size. Çünkü iyilik zaten doğanızda olan bir şey. O zaten bir süre gelmeli. Ama herkesin içinde üstüne meleğin oturması istediği o zavallı şeytan, daha enteresan, daha kurcalanası, daha böyle ilginizi çekecek gizli şeyleri dürttüğü için ister istemez hepimiz bir parça daha meyil duyuyoruz. İşte o zaman haber bültenlerini açıyoruz. O zaman dizileri açıyoruz. Onlar bizim içimizdeki şeytanı dürtüyor. Ben şuna çok eminim ki, 23 senelik televizyonculuk hayatımda, eğer televizyon kanalında adamın karısını sokağın ortasına yatırıp, 53 yerine her 10 saniyede bir bıçağı sokup çıkarmasını göstermeselerdi, bugün belki 10 kadın daha az bıçaklanacaktı kocası tarafından. Televizyon öğretici olduğu kadar, akıl verici olarak da bir şeyler iletiyor. Bunun kontrol mekanizması tabiî ki, o kanalların genel müdürlerinde, haberi hazırlayan, bültenin içeriğine karar verenlerde. Onlar da içlerindeki şeytanın sürekli fısıldadığı reytingin üzerinde çalışıyor. İçinizdeki şeytanı dürten her şey de sizi oraya püf tuttuğu için sürekli şeytanı çalıştırarak, reyting alıyoruz" şeklinde konuştu.
Ayşenur Yazıcı, "Kasım'da bir şeyler ayıklanacak içimizden. Üzüntüyle bir ayıklanma olacak toplum içerisinde. Ama nedir bilmiyorum. Bazı taşlar ayıklanacak. Mart ayında ise çok güzel bir yenilenme sürecini göreceğiz" dedi.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


KANAL D KAMERAMANI AĞIR YARALI

STAR TV YARIN SATIŞA ÇIKARILACAK

HABER, ARTIK İNTERNET'TEN OKUNUYOR
»  İLETİŞİM ZİRVESİ'NDE YEREL MEDYA DESTEK İSTEDİ
»  CENGİZ CANDAR'A YUMURTA ATILDI
»  TGS'DEN YASA DIŞI İŞTEN ÇIKARMAYA İSYAN
»  TGS'DEN YASA DIŞI İŞTEN ÇIKARMAYA İSYAN
»  CANLI YAYINDA SEX!
»  STAR GRUBU RADYOLARINI ALAN KANADALI'NIN 40 TV'Sİ 20 GAZETESİ VAR!
»  TGRT'NİN SATIŞI TBMM GÜNDEMİNDE
»  ALTAYLI,. ATV'DE TEKE TEK'E ERDOĞAN İLE BAŞLIYOR
»  METRO FM'İ, PASİFİK TV VE RADYO YAYINCILIK ALDI
»  STAR'DA YOLLAR, OFER'E Mİ ÇIKIYOR?
»  STAR'DA YOLLAR, OFER'E Mİ ÇIKIYOR?
»  ESKİ DOSTLAR DÜŞMAN OLDU! EMİN ŞİRİN-NAZLI ILICAK BİRBİRİNE GİRDİASI
»  ESKİ KARISI NAZLI ILICAK'I YERDEN YERE VURDU
»  SÜPER FM İHALESİ'NDE NELER YAŞANDI... STAR TV GE GAZETE'Yİ DE AYNI GRUP MU ALACAK?
»  SON DAKİKA... SÜPER FM'İ KANADALILAR SATIN ALDI
»  AKŞAM'DA OPERASYON!
»  SHOW TV EKİBİ,KAZA GEÇİRDİ
»  ATA'NIN ÖLÜSÜNÜ BİLE SONUNA KADAR REYTİNG İÇİN KULLANDILAR
»  FOTO MUHABİRLERİ DERNEĞİ BİR İLKE İMZA ATTI
»  IRAK'TA NEWYORK TİMES MUHABİRİ ÖLDÜRÜLDÜ
»  STAR TV'YE 5 TALİP...
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.