Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
40,8817
EURO
47,7213
IMKB
10.930,000
ALTIN
4.380,380
 
Hava Durumu ANKARA
21 / 33 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
AĞAR:"GELECEK YILIN BAŞINDA ERKEN SEÇİM OLUR"
AĞAR: GELECEK YILIN BAŞINDA ERKEN SEÇİM OLUR
 
DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, gelecek yılın başlarında Türkiye'nin bir erken seçimle karşı karşıya olduğunu söyledi.
 
23.10.2006 - 12:55
Ağar, İzzetpaşa Camii'nde bayram namazını kıldıktan sonra Elazığ Belediyesinde düzenlediği basın toplantısında hükümetin sadece fukara sayısını artırarak fakir fukara fonundan yaptığı yardımların fazlalığıyla övündüğünü belirterek, hükümetin ortaya koyduğu tablonun, fukara sayısının ikiye, üçe katlanması olduğunu bildirdi.
Milletin hükümetten iş beklediğini, meselelere çözüm getirmesini istediğini ve demokrasinin en temel gücü olan seçimin önünü açmasını beklediğini ifade eden Ağar, şöyle dedi:
“Milletin en mübarek aracı olan seçim artık Türkiye'de kaçınılmaz hale gelmiştir. Bayram sonrasında gelecek yılın başlarında Türkiye bir erken seçimle karşı karşıyadır.
Türkiye bu erken seçimi yapmak zorundadır. Ülkenin önünün açılması, iç politikada, dış politikada, sanayide istihdamda ve her konuda Türkiye'nin, yeni, aşınmamış bir iradeye ve milletinden destek almış bir siyasi yapıya ihtiyacı vardır. Türkiye artık dış dayatmalarla değil kendi iç dinamikleriyle demokrasisini güçlendirecek, demokratikleşecek, halkı da zenginleşerek büyüyecek ve bütün bu ortaya koyduğu zenginliği de adaletli bir şekilde paylaşacaktır. Seçimin dışında bunun başka bir yolu yoktur. Hükümet buradan kaçamaz. İktidar partisinin 4 yılı aşkın zamandır ne yapacağı ve yapmayacağı belli olmuştur. Millette kanaat ortadır.”

-FARKLI DÜŞÜNCELER, BAKIŞ AÇILARI OLABİLİR-

Türkiye'de, huzur, kardeşlik, birlik ve bütünlüğün hakim olması gerektiğini belirten Ağar, 70 milyon insanın aynı kaderi paylaştığını söyledi.
Bu kaderin daha iyi yazılabilmesi için ellerinden gelen gayretin hep birlikte gösterilmesi gerektiğini ifade eden Ağar, şöyle devam etti:
“İnsanlar farklı düşüncelerde farklı bakış açılarında olabilirler ama hepsi demokrasi içinde en ufak bir şiddet olayı olmaksızın demokrasinin kendi kuralları içinde yer bulacaktır. Türkiye'nin birliği, bütünlüğü ve bölünmezliği en temel meselemizdir. Türkiye bu büyüklüğünü muhafaza ettikçe dünya üstündeki gücü de artarak devam edecektir. Bunun hepimiz şuurundayız. Bize emanet edilen Cumhuriyetin bizden sonraki kuşaklara daha güçlü bir şekilde devredilebilmesinin gayreti içerisindeyiz. Bu gayreti milletimizin, Türkiye'mizin her tarafında gördüğümüz büyük desteği ile inanarak savunuyoruz.”
Ağar, Türkiye'nin, geleceğinin bugünden daha iyi, daha zengin, demokrasisinin daha güçlü, daha adaletli, daha fazla üretimi, yatırımı olan ve işsizliği ortadan kalkacağı bir Türkiye'ye doğru doludizgin koşacağını belirterek, Türkiye'de bütün bunların önünü açacak gücün milletin kendisi olduğunu sözlerine ekledi.
Ağar, daha sonra belediyede vatandaşlarla bayramlaştı.





Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


AĞAR YİNE MANŞETLERDE

BAHÇELİ:" KÖKLÜ DEĞİŞİMLER ZORUNLU"

"BALYOZCU VEKİL ŞOV YAPTI"
»  BAYKAL'DAN RAMAZAN BAYRAMI VAADİ
»  ''TÜRKİYE'DE SİLAH, SADECE ASKER VE POLİSİN ELİNDE OLACAK''
»  ÜMİT ÖZDAĞ MHP GENEL BAŞKANLI'NDA İDDİALI
»  AĞAR BAYDEMİR'E,"PATLAYAN LAĞIMLARA BAK" DEDİ
»  BAŞBAKAN'A GİZLİ ANKET MEKTUBU
»  AĞAR: "BEN BUZUN ÜZERİNE YAZI YAZARAK GELMİYORUM''
»  ÜMİT ÖZDAĞ, BAHÇELİ'YE MEYDAN OKUDU
»  BAYKAL'DAN İÇ SAVAŞ UYARISI
»  AKP'DE BAŞBAKAN'IN YETKİLERİNE TIRPAN
»  MHP'DE KAVGA KIZIŞIYOR
»  "İSTANBUL'DA BİRİNCİYİZ"
»  AĞAR, BAYRAMI ELAZIĞ'DA GEÇİRECEK
»  SEÇİM DÖNEMİ 20 TEMMUZ'DA BAŞLIYOR
»  SEZER SEÇİM YASASINI ONAYLADI
»  MUMCU'DAN BAYDEMİR'E BÜYÜK TEPKİ
»  MECLİS'TE CHP PERSONELİNİN MAAŞI KAVGASI
»  BAHÇELİ'DEN OZAN ARİF'E SUÇ DUYURUSU
»  LİDERLER, BAYRAM'DA NEREDE?
»  ÖYMEN: "YA AKP GİDECEK, YA DA KIBRIS ELDEN GİDECEK"
»  AKP'DE İKİNCİ ADAM NETLEŞTİ
»  MUMCU'DAN AĞAR'A:" ADAM GİBİ ADAMSAN ÖZÜR DİLE"
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.