Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2329
EURO
34,9539
IMKB
10.400,000
ALTIN
2.412,060
 
Hava Durumu ANKARA
17 / 29 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
BAHÇELİ'DEN BAŞBAKAN’A “YEZİD” YANITI!
BAHÇELİ DEN BAŞBAKAN’A “YEZİD” YANITI!
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Yezid” sözüne, “Başbakan Erdoğan Şam’daki Yezid’ten önce, İmralı’daki, Kandil’deki Yezid’lere bakmalı, bunlara kafayı takmalıdır. Sayın Başbakan, bugün Yezid diye mimlediklerine geçmişte kardeşim diyordun; dün ise, ‘döktükleri kanda boğulacaklar’ dediklerinle bugün çözüm ve barış konuşuyorsun. Başbakan Erdoğan her sözüyle çürük tahtaya basmaktadır" diye tepki gösterdi.
 
5.11.2013 - 11:23

-“MUHARREM AYI’NIN RUHUNA VE MANEVİ VECİBELERİNE UYGUN BİR ŞEKİLDE NEFES ALMAYI RABBİM’DEN DİLİYORUM”-

Bahçeli partisinin grup toplantısında özetle şunları söyledi:
“Hala Yezitler, Nemrutlar, Firavunlar ve destekçileri her taraftadır.
Kutlu dinimizi terörle yana yana getiren alçak plan ve propagandalar, acılar üzerinden cepheleşmeleri yaygınlaştıran, husumetleri tırmandıran emeller tüm Müslümanları zora sokmuştur.
İslam’la kandıranlar, Cenab-ı Hakk’ın emir ve yasaklarını işlerine geldiği gibi kullanıp üzerinde oynayacak kadar gözü kararanlar, unutmayınız ki gerçekte Yezid’in peşi sıra gidenlerden, Ebu Cehil’in takipçilerinden, Ebu Süfyan’ın mirasçılarından başkası değildir.
İdrak ettiğimiz Muharrem Ayı’nın milletimize, Türk- İslam alemine dirlik, birlik ve sükûnet getirmesini temenni ediyor; tutulan oruçların, yapılan ibadetlerin Yüce Allah tarafından kabul olunmasını niyaz ediyorum.

-“BAŞBAKAN’IN MANTIK VE ANLAYIŞINA GÖRE;ESAD KÖTÜDÜR, AMA İNSAN ETİ YİYEN YAMYAMLAR MASUMDUR”-

Açıkça görülüyor ki, Türkiye hem içten hem de dıştan tazyik ve taciz altındadır.
Hükümetin Suriye politikası tamamen Esad karşıtlığına bağlanmış, Esad hasımlığıyla perçinlenmiştir.
Başbakan Erdoğan, Esad’a yüklenirken, neredeyse tüm muhalif unsurları sütten çıkmış ak kaşık gibi sunmaktadır. Başbakan’ın mantık ve anlayışına göre; Esad kötüdür, ama insan eti yiyen yamyamlar masumdur. Esad katildir, ama kafa kesen canavarlar, terör estiren vandallar mağdurdur. Başbakan Erdoğan için Suriye’de izlenecek orta yol kalmamış, iki cinayet makinesinden birisine taraf olmak kaçınılmaz olmuştur. Hükümetin Suriye politikası milli gerçeklerden, milli hedeflerden ve jeo-politik çerçeveden bütünüyle soyutlanmış ve kopmuştur.

-“BAŞBAKAN VE HÜKÜMETİ, MUHALİFLERE VE MÜLTECİLERE MİLLET KESESİNDEN BOL BOL HARCAMA YAPMAKTADIR”-

Kontrol altına alınamayan, önüne geçilemeyen, makul sınırı çoktan aşan mülteci yığılması sosyal, siyasal, ekonomik ve kültürel açmaz ve sorunlara da sebebiyet vermektedir.
İnkâr edilemez bir gerçektir ki, Suriyeli sığınmacılar sınır il, ilçe ve kasabalarımız başta olmak üzere, milletimize ilave külfetlere yol açmaktadır.
Bu çerçevede suç ve suçlu sayısı artış göstermekte, asayişsizlik vakalarında gözle görülür bir yükselme görülmektedir.
Başbakan ve hükümeti, muhaliflere ve mültecilere millet kesesinden bol bol harcama yapmaktadır.
Milyonlarca yoksulumuz ve işsizimiz varken, yardımlarla güç bela, kıt kanaat geçinenlerimiz bulunuyorken, devlet hazinesini küresel kanlı planların emrine havale etmek, önüne gelen ulufe gibi dağıtmak bir defa akılsızlık ve düşüncesizliktir.

-“BİZİ EN ÇOK RAHATSIZ EDEN ESAD MUHALİFİ TERÖR GRUPLARININ DESTEKLENİP ÖDÜLLENDİRİLMESİDİR”-

Bizi en çok rahatsız eden Esad muhalifi terör gruplarının desteklenip ödüllendirilmesidir.
El Kaide, El Nusra, PYD ve diğer muhalif unsurların sırf Esad düşmanlığından dolayı besiye çekilmesi, ihtiyaçlarının giderilmesi, gizli müzakerelerle taltif edilmesi anlaşılır, kabul edilir ve normal karşılanır gibi değildir.
Başbakan Erdoğan kendi halkını bombalayan, kendi insanını öldüren Esad’ın karşısında, sınırlarımızın hemen öbür tarafını mesken tutan insanlık müsveddesi cellatların, kiralık tetikçilerin tarafındadır.
Türkiye’yi iki ölüm kutbundan birisine mecbur bırakan, iç sosyal ve siyasi dengemizi hiç hesaba katmadan terör gruplarının ardı sıra giden Başbakan büyük bir hatanın içindedir.

-“İMRALI CANİSİYLE PAZARLIK YAPARKEN PKK’NIN YOLUNDADIR”-

Şunu da biliyoruz ki, Başbakan Erdoğan her zaman tarafını belli etmiş, bitaraf kalmamıştır.
Türk milletini 36 etnik parçaya ayırmaya teşebbüs ederken bölücülerin tarafındadır.
İmralı canisiyle pazarlık yaparken PKK’nın yolundadır.Kuzey Afrika ve Ortadoğu’da BOP’un hizasındadır.Trablus’ta NATO’nun, Roma’da Katolik kilisesinin, Madrid’de medeniyetler ittifakının yanındadır.Mısır’da Mursi’nin, Irak’ta Barzani’nin, Ermenistan’da Sarkisyan’ın, Filistin’de Hamas’ın, Ege’de Yunanistan’ın, Akdeniz’de de Rumların dibindedir.

-“YANAK YANAĞADIR”-

Başbakan tarihte isyancılarla kol kola, bugünlerde milli ve manevi değer inkârcılarıyla yanak yanağadır.
Türklüğü asimile etmek, sindirmek ve silmek isteyen ahlaksızlarla, ciğeri beş para etmez Sevr müdavimleriyle ve kalbi katrana dönmüş parçalanma elçileriyle sırt sırtadır."

-BAŞBAKAN’A “YEZİD” YANITI-

"Ne üzücüdür ki, bu zihniyet Yezid’i sadece Şam’da görmekte, burada aramaktadır" diyen Bahçeli, Oysa Yezid’in hası; kıtalar gezmekte, coğrafyalar parsellemekte, bölünme senaryolarını kabullendirmeye çalışmaktadır.
Başbakan da 21. asrın zalimleriyle emel ve hedef birlikteliği yapmaktadır.
‘Şam’daki Yezid yerden ve gökten ölüm gönderiyor’ diyen Başbakan’a bu kürsüden soruyorum:Bağdat’ta, Kerkük’te, Musul’da, Telafer’de, Kabil’de, Beyrut’ta, Mogadişu’da, Sana’da, Nairobi’de yerden ve gökten acaba yağan nedir ve bunun müsebbipleri kimlerdir?
Irak ve Afganistan’da; kadınlara, yaşlılara, gençlere, körpe yavrulara, Türk ve İslam’ın her tarafına namlu çevirip ölüm kusanlardan hiç mi malumatın olmadı? Bunlarla hiç mi karşılaşmadın? Devri iktidar yıllarında bir kere de olsa, eşbaşkanlık görevini aldığın çevrelere; durun, yapmayın diyerek önlerine geçmek, kendini feda etmek hiç mi aklının ucuna gelmedi?Bunun da ötesinde, yıllarca Kato’da, Tendürek’te, Cudi’de, Hakkâri’de, Şırnak’ta, Diyarbakır’da, Bingöl’de ve hatta Ankara’da, İstanbul’da ölüm yağdıranlar, insanımızı, çocuklarımızı, gencecik kızlarımızı, Mehmetçiklerimizi, polislerimizi şehit edenler kimlerdir?

-“BAŞBAKAN ERDOĞAN ŞAM’DAKİ YEZİD’TEN ÖNCE, İMRALI’DAKİ, KANDİL’DEKİ YEZİD’LERE BAKMALI, BUNLARA KAFAYI TAKMALIDIR”-

Başbakan Erdoğan Şam’daki Yezid’ten önce, İmralı’daki, Kandil’deki Yezid’lere bakmalı, bunlara kafayı takmalıdır.
Sayın Başbakan, bugün Yezid diye mimlediklerine geçmişte kardeşim diyordun; dün ise, ‘döktükleri kanda boğulacaklar’ dediklerinle bugün çözüm ve barış konuşuyorsun.
Bu nasıl bir iştir? Böylesi bir çelişkiyi senin zihnin ve miden nasıl kaldırabilmektedir?
Başbakan Erdoğan her sözüyle çürük tahtaya basmaktadır.
Her açıklamasında falso yapmakta, derin açıklar vermektedir.
Türk milleti Başbakan ve hükümetinin maksadını anlamış, oyunlarını fark etmiştir" dedi.

-AK PARTİ’YE KARNE VERDİ-

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 4 bin 21 gün önce yapılan 3 Kasım 2002 seçimlerinden başarıyla çıkarak iktidara ulaşmış ve 18 Kasım 2002 tarihinde 58. Cumhuriyet Hükümeti’ni kurduğunu anlatan Bahçeli, şunları kaydetti:
"AKP; 10 yıl, 11 ay, 9 gün ya da 131 ay 19 gün önce iktidara geldiğinde yeni doğan bir çocuk, bugün 11 yaşını bitirmek üzeredir.
İktidar zihniyeti Hakk’a ve halka hizmet diyerek göreve gelmiş, ancak haramzadelere, hırsızlara ve hainlere ülkemizi ikram ederek tüm güvenlik duvarlarını zedelemiştir.
AKP ile geçen 11 yıllık dönem millet ve devlet hayatı için hüsranla ve envai çeşit hezimetle doludur.
Türkiye 11 yıldır kriz, kargaşa, kaos, korku, kutuplaşma, kavga ve karanlıkla boğuşmaktadır.
AKP’li iktidar yıllarında; milli ve manevi değerler hiçe sayılmıştır. Devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü aşınmış ve ufalanmıştır. Toplumsal ahlak, sosyal barış, siyasi seviye, ekonomik refah hasar almıştır. Dışarıda teslimiyet, içeride acziyet kurumsallaşmıştır.
Devlet ve millet hayatı kuşatılmış ve saldırıya uğramıştır. Asayişsizlik egemen olmuş, imtiyazlı çevreler terfi almış, yandaşlar malı götürmüştür. Kadına yönelik şiddet, boşanma ve aile içi anlaşmazlıklar AKP döneminde fecaat boyutuna ulaşmıştır.

-“BAŞBAKAN DÜNYAYI KURTARAN ADAM OLMAYA TALİP OLMUŞ, ASLINDA HERKESİ KENDİSİNE GÜLDÜRMÜŞTÜR”-

Geçmişten bugüne 11 yıllık mizana bakıldığında karşımıza; iftiradan, dedikodudan, art niyetlilikten, kötümserlikten, karanlık oyunlardan, bölücülükten, son kullanım tarihi dolmuş kumpaslardan, şeytanın bile aklına gelmeyecek provokasyonlardan başka bir şey çıkmayacaktır.
AKP 11 yılda tel tel dökülmüş, her alanda başarısızlığa uğramıştır.
Başbakan Erdoğan milletimizin lehine, yararına ve yarınına dönük hiçbir değerli icraat yapamamış, hiçbir katkı sağlayamamıştır.
Başbakan Dünyayı kurtaran adam olmaya talip olmuş, aslında herkesi kendisine güldürmüştür.
Bol ve kabarık harcırahlı seyahatlerle fellik fellik dolaşmış, Türkiye’yi pazarlamaya soyunmuş, pazarlamada, pazarlıkçılıkta statü atlamış, kıdem almıştır.
PKK’yla pazarlıklarda ne denli beceri sahibi olduğunu bu sayede kanıtlamıştır.
Başbakan Erdoğan’ın çıraklık, kalfalık ve ustalık dönemleri Türkiye için yıkım ve çözülmenin ara durakları olmuştur.
Türklüğe kin duyan, Türk milletini inkar eden, adımızı ve andımızı yok sayan birisi ne yazık ki bu ülkede Başbakanlık koltuğuna kurulmuştur.
Başbakan Erdoğan gayri milli oluşumların ustasıdır.
Bu siyaset anlayışı Davos tezgâhıyla şişirilen, ancak Mavi Marmara Gemisi’ne düzenlenen saldırıyla patlatılan koca bir balondur.

-“AKP KONJONKTÜREL, GELİP GEÇİCİ, KÖKÜ VE KİMLİĞİ OLMAYAN, DERLEME VE TOPLAMA BİR SİYASET KÜMESİDİR”-

Başbakan Erdoğan’ın sözlerinden anlaşıldığı kadarıyla, kendilerini Türkiye partisi olmak kesmemiştir.Sözüm ona AKP, sınırları aşan bir dünya partisi haline gelmiştir.Doğrudur, küresel cinayet projelerine mihmandarlık ve Eşbaşkanlık; Dünya partisi olmaktan, daha doğru bir deyimle kıtalar arası işbirlikçilikten geçmektedir.
Şu bir gerçektir ki; AKP konjonktürel, gelip geçici, kökü ve kimliği olmayan, derleme ve toplama bir siyaset kümesidir.
Bunun yanında; menfaat birlikteliği, ikbal müşterekliği, nefsi ve dünyevi arzuların merkez üssü ve nirengi noktasıdır."

-“BAŞBAKAN’I KORKU ALMIŞTIR”-

AK Parti'nin yorgun ve bitkin olduğunun altını çizen MHP Lideri Bahçeli, "Dermanı, hevesi ve heyecanı uzun süre önce bitmiştir. İktidar partisi yıpranmış, modası geçmiş, krediyi tüketmiştir" diye konuştu.
Bahçeli, şöyle konuştu:
"AKP kendisini tekrara başlamış, ezberlerden fayda ummuş, yalan ve uydurmalara saplanmıştır. Bu da ister istemez AKP içindeki sancıları, kafa karışıklıklarını ve anlaşmazlıkları gün yüzüne çıkarmaktadır. Başbakan’ın Kızılcahamam’daki konuşması aslında kendi parti içindeki kaynamaların, kaymaların ve rahatsızlıkların işaretlerini vermektedir.
Görünen odur ki, Başbakan’ı korku almıştır. Başbakan’ı endişe sarmıştır.
Kendisi ve hükümeti için geri sayım başlamış, çözülme emareleri çoğalmıştır.
11 yıllık sanal başarı hikâyesine artık kimse inanmamaktadır.
Dünya partisi olduk diyen Başbakan’ın, Kandil ve İmralı’nın temsilciliğine soyunması, yaygınlaşan meselelerin üstesinden gelemeyişi duyarlı, milli hassasiyetleri olan AKP’ye oy vermiş kardeşlerimde şikâyete ve kırgınlıklara neden olmaktadır.

-“AKP’Yİ ANLAMAK, BİLMEK VE TANIMAK İÇİN KANDİL’DEN İCAZET ALMAK GEREKLİ VE YETERLİDİR”-

Başbakan Erdoğan’ın şu sözleri çaresizliğin ve şuursuzluğun aldığı boyutu göstermesi bakımından ibretliktir: ‘Yüreğinde Ahmet Kaya’nın gurbette ölümünü hissetmeyenler, Cem Karaca’nın gurbette hüküm giymesi noktasında sızısı olmayanlar bizi anlayamazlar.’
Anlaşılan AKP’yi anlamak, bilmek ve tanımak için Kandil’den icazet almak gerekli ve yeterlidir.

-MARMARAY-

Cumhuriyetimizin 90. Yıldönümünü kutladığımız 29 Ekim günü ‘Gebze-Halkalı Demiryolu İyileştirme ve Boğaz Tüp Geçiş Projesi’ hayata geçmiş, yani Marmaray’ın açılışı yapılmıştır.
Bu projenin yapımında emeği ve katkısı bulunan herkese partim adına teşekkür ediyorum.Ancak bu projenin bugünkü noktaya gelmesinde partimizin hükümet ortağı olduğu ve siyasi sorumluluk taşıdığı 57.Cumhuriyet Hükümeti’nin büyük bir payı vardır.
Bilhassa Ulaştırma Bakanlığının partimizin görev sahasında olmasından dolayı, bu projenin olgunlaşmasında bizim katkımız asla ihmal edilemeyecektir.
İktidar süremiz yetmediği için doğal olarak bu projenin açılışını yapmak bize nasip olmamıştır.
Ve bugün Boğaz’ın iki yanı demir ağlarla bir araya gelmişse, İstanbulluların trafik çilesini çözmek için güzel bir adım atılmışsa; bunda emeğimiz, dahlimiz ve gayretimiz çok fazladır.

-“ERDOĞAN DÜRÜST VE AHLAKLI KONUŞMAMAKTADIR”-

Başbakan Erdoğan’ın inkârcı, vefasız ve yok sayan zihniyeti burada da kendisini göstermiştir.
Marmaray Projesi’ni kendisine ve hükümetine mal eden Başbakan Erdoğan dürüst ve ahlaklı konuşmamaktadır.
Bizim vizyonumuzu sorgulayan Başbakan’a hatırlatmak isterim ki, şu anda iftihar ettiği hangi proje ve hangi hedef varsa altında Milliyetçi Hareket’in alın teri, çalışkanlığı ve yüksek ufku bulunmaktadır.

-“BAŞBAKAN BİZİM VİZYONUMUZUN TOZUNA BİLE YETİŞEMEYECEKTİR”-

Biliniz ki, Başbakan bizim vizyonumuzun tozuna bile yetişemeyecektir.
Başbakan ve hükümeti tarafından çalınan, siyasi kapkaççılığa kurban giden ve Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını hedefleyen 2023 vizyonunun gerçek sahibi de Milliyetçi Hareket Partisi’dir.
Başbakan Erdoğan’a tavsiyemiz, bizimle vizyon yarışına girerken kılı kırk yarması, ince eleyip sık dokumasıdır.
Aksi halde çok mahcup olacak, utanması kaldıysa kızarmış yüzle dolaşmaktan başka çaresi kalmayacaktır.

-TANDOĞAN’A DAVET ETTİ-

Türkiye’nin dokuz bölgesinde, ‘Milli Değerleri Koru ve Yaşat”’ adı altında planladığımız açık hava toplantılarımızın dokuzuncusunu önümüzdeki Cumartesi günü Ankara Tandoğan Meydanı’nda ‘Türkiye’ temasıyla gerçekleştireceğiz.Yüreğinde vatan ve millet sevgisi bulunan tüm vatandaşlarımı 9 Kasım 2013 günü ellerinde bayraklarla Tandoğan’a davet ediyor, Türkiye’ye sahip çıkmalarını bekliyorum.” (ANKA)



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


CHP'Lİ VEKİLDEN AKP'YE ÖVGÜ!

EMEKLİLİK SİSTEMİ SİL BAŞTAN DEĞİŞİYOR!

YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKAN FOTOĞRAF!
»  "KEŞKE BENİ ISIRSAYDI"!
»  GÜLEN'İN İLGİNÇ HAPİSHANE HATIRASI
»  KADIN VEKİLLERE PANTOLON YOLU AÇILIYOR
»  BEDELLİ ASKERLİKTE FLAŞ GELİŞME!
»  GAYRİ MÜSLİM'E ORGAN VERİLİR Mİ?
»  GÜL: ERDOĞAN RAKİBİM DEĞİL!
»  HALK ADAMI ECEVİT UNUTULMAYACAK!
»  TSK'DA 2 AY'DA BİN 308 İSTİFA!
»  "GERÇEKTEN ÇOK AYIPLIYORUM"
»  MECLİS BÜTÇESİNDE SAYIŞTAY KAVGASI!
»  ERBAKAN'IN YEĞENİ CHP'DE!
»  BARANSU, YANDAŞ MEDYAYI TOPA TUTTU!
»  ODTÜ YOLU ÇÖKTÜ!
»  ERDOĞAN'DAN AZİZ YILDIRIM'A ŞOK SÖZLER!
»  "DERSHANELER KAPATILACAK GERİ ADIM YOK"
»  FLAŞ..SARIGÜL 8 YIL SONRA YENİDEN CHP'DE
»  'KADINI VİTRİN OLARAK KULLANDILAR'
»  ''BABAMIZ ERDOĞAN'A DUACIYIZ''
»  YILBAŞI İKRAMİYESİ BELLİ OLDU!
»  KILIÇDAROĞLU-SARIGÜL KAHVALTIDA BULUŞTU
»  ERDOĞAN KIZILCAHAMAM'DAN BOMBALADI!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.