Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3684
EURO
34,7499
IMKB
10.048,000
ALTIN
2.434,670
 
Hava Durumu ANKARA
14 / 22 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
BELEDİYE BAŞKANINA SİLAHLI SALDIRI
BELEDİYE BAŞKANINA SİLAHLI SALDIRI
 
Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, belediyedeki işine son verilen bir işçi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Poyraz'ın hayati tehlikesinin bulunmadığını belirterek, "Olayın herhangi bir siyasi boyutu yok dedi.
 
21.8.2012 - 00:12

Alınan bilgilere göre, olay saat 21.00 sıralarında Yusuflar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, burada bulunan teyzesine bayram ziyaretine gelen Poyraz'ın yanına yaklaşan bir kişi, otomatik tüfekle ateş etmeye başladı. Ayağından vurulan Poyraz yaralanarak yere düşerken, şahıs havaya ateş ederek olay yerinden uzaklaştı.

Silah seslerlini duyan çevre sakinleri Poyraz'ın yardımına koşarak, olayı 112'ye ve polise bildirdi. Olay yerinde vatandaşlar tarafından ilk müdahalesi yapılan Poyraz, Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın ardından Poyraz'ın yardımına koşan bir görgü tanığı, "Biz kum taşıyorduk. Beş altı el ateş edildi. Önce korktuk bize de ateş edilir diye. Başkanımız yerde yatıyordu bacağından vurulmuştu. kemerle ayağını bağladım. Teyzesinin elini öpmeye gelmiş. Vuran kişi de bunu fırsat bilmiş diye konuştu.

Öte yandan; olayın ardından Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, ve AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, hastaneye gelerek Poyraz'ın sağlık durumu hakkında bilgiler aldılar.

Vali Şükrü Kocatepe, konuya ilişkin yaptığı açıklamada Poyraz'ın sağlık durumunun iyi olduğunu ifade ederek, olayın herhangi bir siyasi boyutunun bulunmadığını söyledi. Olayı gerçekleştiren şahsın kısa süre içerisinde yakalanacağını kaydeden Kocatepe, şöyle konuştu:

"Bu gün akşam 21.00 sıralarında Belediye Başkanımız Mustafa Poyraz bayram ziyareti amacıyla Yusuflar Mahallesine gittiğinde orada daha önce belediyede çalışan ancak bazı problemleri nedeniyle işine son verilen bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ayağından yara almış. Kendisini gördük. Hayati tehlikesi söz konusu değil. Hayati tehlikesi yok tedavi çalışmaları sürüyor. Olayın herhangi bir siyasi boyutu yok. Tamamen şahsın belediyede çalışırken işten çıkarılması nedeniyle güttüğü bir husumetten dolayı yaptığı kişisel bir saldırı. Failini de hemen hemen yakalamak üzereyiz. Şu anda arkadaşlarımız takip ediyorlar. Şehir içerisinde kaldığı yeri tespit ettiler sabaha kalmaz yakalanacaktır.

ZANLI BELEDİYEDEN ÇIKARTILAN BİR İŞÇİ

Bu arada; saldırıyı gerçekleştiren şahsın Kahramanmaraş Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü'nde çalışan ve bir süre önce işten çıkartılan B.K. olduğu belirlendi. Şahsın, maddi durumu iyi olmayan ailelere dağıtılan yardım paketlerin çaldığı gerekçesiyle işten çıkartıldığı iddia edildi. B.K.'nın izini süren polisin kısa süre içerisinde zanlıyı yakalayacağı bildirildi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


KONYA'DE FECİ KAZA, 3 KİŞİ ÖLDÜ

PENDİK'TE YASAK AŞK CİNAYETİ!

AK PARTİLİ VEKİLİN KARDEŞİ ÖLDÜRÜLDÜ
»  ÇAY BARDAĞI KAVGASI!
»  CAMİDE SİLAHLI DEHŞET
»  ALEVLER, UYKUDA YAKALADI!
»  BU SEFER DOKTOR HASTA DÖVDÜ
»  MİLLETVEKİLİ AKRABASI EROİNLE YAKALANDI
»  BAHÇELİEVLER'DE POLİSE SALDIRI
»  ÖNCE ÖLDÜRÜP, SONRA YAKTILAR!
»  KOCAYA AĞIR TAHRİK İNDİRİMİ!
»  AKSARAY'DA KOCA CİNNETİ!
»  CENAZE ARACINDA ESRAR SEVKİYATI!
»  SİNOP'TA KATLİAM GİBİ KAZA!
»  AÇIKTA BIRAKILAN KABLO 2 CAN ALDI
»  FRENİ BOZULAN KAMYON DEHŞET SAÇTI!
»  NORVEÇLİ TURİSTİN KABUS GECESİ!
»  İSTANBUL EMNİYETİ UCUZ KURTULDU!
»  KAÇAK BANKACI HİLTON'DA YAKALANDI!
»  BANKA MÜDÜRÜ 7 MİLYON TL İLE KAYBOLDU
»  HOLLANDALI TURİSTE TECAVÜZ!
»  ANKARA'DA VİNÇ KAZASI, 2 ÖLÜ,1 YARALI
»  CİNSEL TACİZ CİNNETİ!
»  MİNİBÜSTE KANLI İNFAZ!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.