Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4662
EURO
34,8024
IMKB
9.916,000
ALTIN
2.440,740
 
Hava Durumu ANKARA
17 / 26 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
BEŞİKTAŞ'IN MENFAATİ İÇİN BABAMI TANIMAM
BEŞİKTAŞ IN MENFAATİ İÇİN BABAMI TANIMAM
 
“Söylemler ve üslup çok önemlidir. Ben diğer başkanlar gibi değilim, yalnızım. Tüm statlara, deplasmanlara gider, sokaklarda yürür, insanlarla konuşurum. Kavga ile beslenmem ama, Beşiktaş’ın menfaati için de babamı tanımam.”
 
28.7.2014 - 08:03

ERCAN SAATİÇİ/

MEHMET Arslan’dan, “Fikret Orman ile bayram röportajı yapar mısın?” önerisi gelince duraksadım… Öyle ya herkes benim Fenerbahçeliliğimi çok yakından bilir. Sonra durdum. F.Bahçe, Chelsea ve Beşiktaş’ın, Soma için yapacakları karşılaşma geldi aklıma. Taraftarlar, Saracoğlu’nda yanyana oturacaklar… İç içe, kardeşçe ve dostça… Öyleyse bunun ilk adımını ben atmalıydım…
Bir Fenerbahçeli olarak Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın karşısına oturdum… Hürriyet Spor Servisi tarafından hazırlanan soruları kendisine yönelttim.
Bunların hepsi sembolik bir giriş. Yukarıdaki yazdıklarımın hepsi doğru ama bir eksik var. O da sayın Başkan Orman’ın, arkadaşım, dostum ve kardeşim olduğu. Yıllara dayanan bir dostluk, kardeşlik hatta. Bir Beşiktaş Başkanı olarak kendisine saygım ve sevgim sonsuz. Ama, kardeşi ve arkadaşı, en önemlisi dostu olmak da büyük bir keyif.
Şimdi arkanıza yaslanın bir Fenerbahçeli’nin bir Beşiktaş Başkanı ile sohbetini okuyun. Sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bayramlar diliyorum…

Takdir topluyorsak doğru yoldayız demektir
- Stat açılış hedefiniz neden tutmadı?
- Stat çok büyük bir yatırım. 165 bin metrekare kapalı alanı olan bir yer orası. Bir de inşaat yeri itibariyle proje yerin altına gömüldüğü için maliyet arttı. İnşaat süresi ve hafriyat nedeniyle de uzama oldu. Aslında çok hızlı gittik. Ben Ağustos sonu itibariyle bitirmeyi hedefledim. Finansman boyutunu çözemedik. Bayram öncesi bütün çalışanların parasını ödedik.
- Medya ve kulüplerle polemiğe girmemek için açıklamalarınıza özen gösteriyorsunuz. Bu durum takdir toplasa da camia içinde yalnız mısınız?
- Futbol camiası bir tek başkanlar ve kulüp yöneticileri değildir. Tüm statlara gidiyorum. Deplasmanlara da gidiyorum. Sokaklarda yürüyorum. Mesela Bursa’da sokağa çıkar yürürüm, taraftarlarla resim çektiririm. Herkesle konuşurum. Kimse ile de problemim olmuyor. Takdir topluyorsak, doğru yoldayız demektir.
Nüfusumuz arttıkça taraftar sayısı düşüyor
- Bu bakış açısında başka bir başkan yok.
- Bu konuda evet yalnızım. Bunlar da zaman içinde çözülecek. Başkaları beni alakadar etmiyor. Beni, benim yaptıklarım ilgilendiriyor. Takdir alıyorsak doğru yolda ilerliyoruz demektir. Her başkanla doğru ve düzgün bir ilişkim var. Her camia ile eşit mesafedeyim. Bundan da çok memnunum.
- Başkanlar taraftar güdümlü söylemlerde bulunuyorlar. Konu, Beşiktaş olunca ve hakkınız yendiğinde de aynı uzlaşmacı tavrınızı sergiler misiniz?
- Söylemlerin ve her şeyi söylemenin üslubu vardır. Ben, Beşiktaş menfaati için babamı tanımam. Camialar içinde kavga ile beslenenler var. Kavga olsun, ona ihtiyaç duyulsun istiyorlar. Rekabet olur, kızdırma, şaka olur. Güzellik burada. Ama, kavgalar, yıkmalar, yakmalar bu işi güzelleştirmez. 75 milyonuz ama tribünlerden insanlar uzaklaşıyor. Pislik görüntüler bitmeli.

ROPÖRTAJIN TAMAMI AŞAĞIDAKİ LİNKTE

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/26900091.asp



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ŞOV MAÇI RIDVAN'A YARAMADI!

YANAL: 75 PUANLA ŞAMPİYONUZ!

RİBAS'LI FENER SAHAYA İNDİ
»  ERDOĞAN'DAN FATİH TERİM'E SÜRPRİZ!
»  BURSA'DAN AVRUPA'YA ERKEN VEDA!
»  SABRİ VE GÖKHAN'A KASIMPAŞA KANCASI
»  İŞTE G.SARAY'IN YENİ KAPTANI
»  GERRARD,İNGİLİZ MİLL TAKIMINI BIRAKTI
»  MEİRELES PREMİER LİG YOLCUSU
»  MOUSSA SOVDAN GAZZE TEPKİSİ
»  YENİ FORMA TANITIMI AZİ,Z YILDIRIM'DAN
»  SALİH, İLK MAÇINDA UÇTU!
»  BEŞİKTAŞ'A DİŞİNE GÖRE RAKİP
»  ÖNDER ÖZEN'DEN FLAŞ İDDİALAR!
»  BURSA'NIN AVRUPA MACERASI KÖTÜ BAŞLADI
»  TÜRKİYE KUPASINDA YENİ DÖNEM!
»  SÜPER LİG'DE FİKSTÜR BELLİ OLDU
»  SALİH UÇAN TARİHE GEÇTİ!
»  BEŞİKTAŞ'TA YALÇIN AYHAN SKANDALI
»  LÖW'ÜN TÜRKİYE MACERASI!
»  VE SCOLARİ İSTİFA ETTİ
»  DÜNYANIN EN BÜYÜĞÜ ALMANYA, 1-0
»  BREZİLYA, ÜÇÜNCÜ BİLE OLAMADI!
»  SABRİ SARIOĞLU KAMP KADROSUNDA YOK
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.