Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3768
EURO
35,0120
IMKB
9,080
ALTIN
2.324,140
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 20 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Bahçeli Yeniden Kürsüde
Bahçeli Yeniden Kürsüde
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçirdiği kalp ameliyatı sonrasında ilk kez partisinin haftalık grup toplantısında konuştu. MHP Lideri konuşmasını ilk kez kürsüde ayakta değil, oturarak yaptı
 
9.2.2016 - 10:54

 MHP Lideri Devlet Bahçeli geçirdiği kalp ameliyatı sonrası ilk kez partililere sesleniyor. Geçtiğimiz hafta Bahçeli yerine Oktay Vural partililere seslenmişti. Bahçeli'nin ameliyat sonrası grup toplantısında partililere oturarak seslenmesi dikkatlerden kaçmadı

.İşte Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları: 

3 haftalık bir süreden sonra bu millet eseri altısında bulunmaktan kıvanç duyuyorum. Zorunlu ayrılık sona erdi. 15 Ocak 2016 tarihinde sağlığımla ilgili önceden planlanmış başarılı bir ameliyat geçirdim. Siz dava arkadaşlarımla kavuşacağım anı sabırsızlıkla bekledim. 

"BU YOLDA ŞEHADET VARDIR"

Ömrü veren de tekrar alacakta şüphesiz Allah'dır. Sağlık herşeyin başıdır. Bugünkü toplantımız MHP'nin 47. yıl dönümüne denk gelmiştir. Dile kolay 47 yıl. Bundan 47 yıl önce milliyetçilik bir kıvılcımla ortaya çıkmış ve ivme kazanmıştır. Bu eser dilden dile okunmakta, Türklüğün olduğu yerlerde ümitle okunmaktadır. Merhum Başbuğumuzun da dediği gibi Büyük Türkiye'yi inşa edeceğiz. 47 yıldır olan  sonra da olacak olan budur. Ülkümüzü göklerde parlayan bir yıldız gibi gördük. Yol doğru, yolcu inanmış, yolculuk ise mübarektir. Bu yolculukta şehadet vardır. Bu kavramlara ters düşenler bizi anlayamazlar. Yıldığımızı, yorulduğumuzu zannedenler bizi kendileriyle karşılaştırıyorlar. Biz her zaman ilk günkü heyecanla bu davamızı sürdürüyoruz.

"İTİRAF EDİLMEMİŞ BİR YÖNETİM BOŞLUĞU VAR"

MHP Türkiye'nindir. MHP, devletin devamlılığı ve milletin varlığını her zaman sürdürecektir. Siyaset son zamanlarda alabora olmuştur. Doğru yapılan hiçbir şey yoktur. Türkiye'de itiraf edilmemiş bir yönetim boşluğu vardır. AnalArımız her gün ağlamaktadır. Terör ögütü Güneydoğu'ya silah depolamış ve kadrolarını doldurmuştur. Yaralıların olduğu söylenerekPKK'nın yöneticileri kaçırılmak istenmiş ve HDP, halkın gözünün içine bakarak kin kusuyor. Bunlar olurken Hükümet ve Cumhurbaşkanı neredeydi. Cumhurbaşkanı, milleti kutuplaştırıp birbirine düşürmek için hesaplar yapıyordu. PKK, kan dökerken Erdoğan, Güney Amerika'ya gidiyor ve zırhlı makam aracını okyanus üzerinde uçuruyor.  

"TÜRK MİLLETİ BİR KEZ DAHA ALDATILDI"

Düne kadar PKK'ya gösterilen ilginin bugün bedelini ödüyoruz. Bugün bu Güneydoğu'da savaş çıkmışsa arkasında Oslo görüşmesi vardır. Erdoğan, Dolmabahçe'deki görüşmeden haberim yok diyor ama Bülent Arınç'ın bu görüşmeden haberi olduğunu söyledi. Türk milleti bir kez daha aldatılmıştır. Milletimiz bu aldatmaya hiçbir şey demiyor. Milletimiz bu şekilde düşünüyorsa bizim diyecek bir şeymiz yok. Cefayı da sefayı da çekecek milletimizdir.

"ALMANYA TÜRKİYE'Yİ KALKAN YAPMAK İSTİYOR"

Takvim geriye sarmaya başladı. Radikal gruplar, çeteler, terör örgütleri emperyalizme tetikçilik yapmaktadır. Rusya bombardımanı ile desteklenen Esad güçleri, Halep'i abluka altına alındı. Türkmenler yerinden edilmiş ve sınırımıza göçmenLer akın ediyor. Almanya Başbakan'ı, Türkiye'ye gelerek Türkiye'yi göç akımına karşı kalkan yapmak istiyor.

"TERÖRLE MÜCADELE DEĞİL, MÜTAKERE SÖZ KONUSU"

Söz konusu eylem planının 10 hususa dayandığını söylemiştir. Bu eylem planı terör örgütüne elindeki silahları bırakıp, bayrak sallamaktan başka bir şeye çare olmayacaktır. Burada terörle mücadele değil, mütakere söz konusu. Davutoğlu, Mardin'de PKK'ya zeytindalı uzatmıştır.

"ARABİSTANLI LAWRENCE ANCA SENİN GİBİ KONUŞURDU"

AKP gelesiye kadar Türk tarihinde etnik ayrışma yapmak kimsenin aklına gelmiyordu. Arabistanlı Lawrence mezarından kalkıp gelse anca senin gibi konuşur. Davutoğlu, emperyalizme karşı çıkıyor ama bunada taş çıkartıyor. İnsan odaklı devlet anlayışını yerleştireceğiz diyorsunuz, 14 yıldır aklınız neredeydi. Teröristle, halk ayrılaşcakmış, bunun aksini düşünen var mı?



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Bahçeli, Devletin Parasına Kıyamadı

Cizre'de Cenaze Belirsizliği!

Cizre'de Aslında Ne Oldu?
»  ABD'den Flaş YPG Açıklaması
»  Fuat Avni'den Yeni İddialar!
»  "600 Bin Yeni Mülteci Gelmesi Muhtemel"
»  Bahçeli'ye Karanfilli Karşılama!
»  Hakkari'de Hain Tuzak,1Polis Şehit
»  Bu Kez Çelik Yazdı, Arınç Retweetledi!
»  Kooperatiflere Baskı Meclis Gündeminde
»  Komutanlara İadei İtibar!
»  Piyasa Hareketlendi, Dolar Ve Altın Uçtu
»  "Balbay Partiden Atılabilir"
»  Ege'de Facia, 33 Ölü
»  Ve Mahmut Efendi Külliyesi Yıkıldı!
»  Cizre'deki Operasyonda Flaş Gelişme
»  CHP Gençlik Kurultayında Olay!
»  AK Parti'den Kilis için Nobel Başvurusu
»  Nazlıaka’nın Kastettiği İsim Kim Çıktı?
»  CHP'den Flaş Aylin Nazlıaka Kararı
»  ''Suriye'de Tüm İhtimallere Hazırız"
»  Halep'ten Büyük Kaçış!
»  Kuzey Kore Dünyayı Ayağa kaldırdı!
»  Sayısal Loto Çekildi
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.