Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4783
EURO
34,9376
IMKB
9.717,000
ALTIN
2.436,360
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 27 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Bahçeli'den Flaş Açıklamalar
Bahçeli den Flaş Açıklamalar
 
Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, "Millet kavrulmuş, adalet kavrulmuş ama ‘Kavurmacı’lar aklanıyor, baklavacılar adaletten kaçırılıyorsa kesinlikle çözülmesi gereken bir sorun vardır. FETÖ ile mücadelede kafa karışıklığına, sırtını sağlama almış hatırlı kişilerin korunmasına gerek yoktur. Şunun yakınıydı, bunun damadıydı dememek, eğer suçu varsa gözünün yaşına bakmamak gerekir" dedi.
 
23.5.2017 - 14:53

Bahçeli’nin konuşmasının satır başları şöyle:
FETÖ ile mücadelede kafa karışıklığına, sırtını sağlama almış hatırlı kişilerin korunmasına gerek yoktur. Eğer bu olursa milli vicdanda derin yaralar açılacaktır. Şunun yakınıydı, bunun damadıydı dememek, eğer suçu varsa gözünün yaşına bakmamak gerekir.
Şu işe bakınız ki ortada hiç siyasetçi yoktur. Adeta yer yarılmış, FETÖ'nün siyasi ayağı içine girmiştir. Sayın Cumhurbaşkanı, 'ihanet içinde kim olursa gözünün yaşına bakmayacağız, isterse babamın oğlu olsun' yaklaşımı içindedir. Biz bu görüş ve tutumu umut verici, son derece de isabetli değerlendiriyoruz.
Tehdidin büyüklüğünden dolayı FETÖ ile mücadeleye herkesi çağırmasını olumlu ve doğru buluyoruz. ’İsterse babamın oğlu olsun’ sözünden sonra bahane tükenmiştir. Kripto damarın kesilip atılması, kılık değiştirmiy, üslup ve usul açısından kendisini emniyete almış FETÖ’nün siyasi ayağının darmadağın edilmesi artık milli bir seferberlik ruhuyla ele alınmalıdır.
"KAVURMACI'LAR AKLANIYOR, BAKLAVACILAR ADALETTEN KAÇIRILIYORSA..."
Millet kavrulmuş, adalet kavrulmuş ama ‘Kavurmacı’lar aklanıyor, baklavacılar adaletten kaçırılıyorsa kesinlikle çözülmesi gereken bir sorun vardır. FETÖ ile mücadelede kafa karışıklığına, sırtını sağlama almış hatırlı kişilerin korunmasına gerek yoktur. Eğer bu olursa milli vicdanda derin yaralar açılacaktır. Şunun yakınıydı, bunun damadıydı dememek, eğer suçu varsa gözünün yaşına bakmamak gerekir.
"ABD'YE VERDİĞİMİZ NOTA HUKUKİDİR"

Washington Büyükelçiliği önünde Türk düşmanlarının provokasyonlarını, şiddetli tahriklerini sümen altı edip Türkiye'yi suçlamak, bunu da son derece seviyesiz bir şekilde yapmak utanç duyulacak bir savrulma halidir. Bu kapsamda Türkiye'nin dün ABD'ye vermiş olduğu sözlü ve yazılı nota haklıdır, hukukidir, doğrudur, azı vardır ama çoğu asla yoktur.
BAHÇELİ’DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A: HAYIRLI OLSUN
MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin grup toplantısı çıkışında, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, AK Parti 3’üncü Olağanüstü Büyük Kongresi’nde yeniden genel başkan seçildiği; ancak bunun tartışmaları beraberinde getirdiği hatırlatılan MHP lideri Bahçeli, şöyle konuştu:
"Tartışmaları bitirmeyen bir anlayış Türkiye’de var olduğu müddetçe yapılacak her güzel hareket gölgelenecektir. Bunu bilmek gerekmektedir. Adalet ve Kalkınma Partisi 3. Olağanüstü Büyük Kongresini büyük bir kalabalık ve görkemle gerçekleştirmiştir ve kurucusu olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey cumhurbaşkanlığı görevinin yanında partinin genel başkanlık görevini de üstlenmiş bulunmaktadır. Hayırlı uğurlu olsun demek lazım"



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Fetöcü Kanter, Kendine Ülke Arıyor!

Gözler Kabine Değişikliğinde

Akın Öztürk'ün Darbeden Haberi Yokmuş'!
»  Gökçek Havada Mahsur Kaldı
»  Türkiye ABD'ye Nota Verdi
»  ABD'den Türkiye için Küstah Açıklama
»  "Oğlumun Katillerini Öldürün"
»  Öldürülen Deaş'lıların Korkunç Planı
»  FETÖ'nün Çatı Davası Ankara'da Başlıyor
»  Sırrı Süreyya Önder'den Flaş Karar
»  Ünlü Gece Klübü Reina Bu Sabah Yıkıldı
»  Başakşehir'e Trabzon Çelmesi 0-0
»  Ak Partide Yeniden Erdoğan Dönemi
»  AK Parti MKYK'da Kimler Liste Dışı Kaldı
»  İşte Erdoğan'ın Yeni A Takımı!
»  '998 Gün Sonra Yeniden Bir Aradayız'
»   Olağanüstü Kongre Olağanüstü Kalabalık
»  AK Parti'de Yeni Dönem Yeni Vitrin
»  AK Parti'de Yeni Dönem Kongresi!
»  Baykal,2019 Yılında Aday Olacak mı?
»  "Bir Dönem Daha Başkanlığa Niyetliyim"
»  TRT Diyanette Deprem
»  Beşiktaş Belediyesine Soruşturma
»  Abdullah Gül'den Flaş Kongre Kararı
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.