Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5237
EURO
34,8078
IMKB
9.916,000
ALTIN
2.444,990
 
Hava Durumu ANKARA
15 / 22 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Bahçeli'den Flaş Seçim Çıkışı
Bahçeli den Flaş Seçim Çıkışı
 
Bahçeli: Uzlaşarak Türkiye'yi birlikte seçime taşıyalım, mayıs ayı içinde bu işi bitirelim!
 
17.1.2023 - 11:12

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Uzlaşarak Türkiye'yi birlikte seçime taşıyalım, mayıs ayı içinde bu işi bitirelim!" dedi.

Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin konuşmasından başlıklar şöyle:

Pazar gününden itibaren seçim sürecine girdiğimiz seçim hazırlıklarını daha da yoğunlaştırmaya karar verdiğimiz herkesçe malumdur.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinin ne zaman yapılacağına ilişkin tartışmaların bir an evvel son bulması beklentimizdir.

Seçim kararının alınması için ihtiyaç duyulan çoğunluk bulunamazsa Cumhurbaşkanımız seçimlerin yenilenmesine karar verebilecektir.

Cumhurbaşkanımız seçimlerin yenilenmesine karar verdiği anda Cumhurbaşkanı seçim kanununun üçüncü maddesinin 4. Fıkrasında belirtilen 60 günlük süre işlemeye başlayacaktır.

Uzlaşarak Türkiye'yi birlikte seçime taşıyalım, mayıs ayı içinde bu işi bitirelim.

Sandıktan korkmanın millet iradesinden kaçmanın hiçkimseye bir yararı dokunmamaktadır. Seçimlerin şölen havasında yapılması hepimizin görevidir. Sandık er meydanıdır. Milli iradenin tecelli beyanıdır. Muhalefet partilerinin çekinecek bir durumları yoksa buyursunlar.

Dümeni kırık bir geminin güvenli limana yaklaşması mümkün değildir. Bizim rotamız bellidir. Her şeyin mühim noktası iyi bir başlangıçtır. Yarı yarıya başarı demektir. Her başarının ardında çalışmanın fazileti vardır.

Ads by Kiosked
Seçimlere bütün imkân ve inancımızla hazırlık yapıyoruz. Karşımızda utanç duvarı gibi duruş gösterenleri bozmak için çalışıyoruz. Bugüne kadar ne yaptık? Milletimizin gönül kapısını nasıl açıldık?

Vatanımızın her köşesine ziyaretler düzenledik. Siz değerli vekillerimizin katkılarıyla milletimizin sesi olmak için çalıştık. Emeklilerimizle, işçilerimizle, şehit ve gazi yakınlarıyla buluşup özlem giderdik.

966 ilçemizi kucakladık. Sahaya indik siyasetin nabzını ölçtük. Her beklentiye kula verdik, notumuzu aldık.

Köyüm benim sohbet toplantılarında, yurdumuzun her sathını köy köy dolaşarak milletimizin derdini dinledik. Komşularımızla yüz yüze teması esas alan faaliyetimizi planlayıp yansıttık.

Esnaflarımızı dinlemeye, onların yanında olduğumuzu göstermeye samimiyetle başladık. Durmayacağız bundan sonra çok daha fazlasını yapacağız. 2023 seçimlerini riske atmayacağız.

MHP mensuplarının seçim dönemi boyunca bütün tahrik ve tehditlere, iftira ve fitnelere karşı dikkatli ve uyanık olması öncelikle temennim ve beklentimdir.

Onların nifak madeni varsa bizim de hamdolsun çelik gibi irademiz vardır. MHP ve Cumhur İttifakı, her siyasal hamlesini sonuç odaklı planlayıp uygulamaktadır. Ancak bizim için daha da önemli olan yalnızca aziz milletimizden aldığımız güç ve ilham ile hareket etmek.

Kılıçdaroğlu’nun TSK’nın şerefli komutanlarına saldırıp karalama yarışına girmesi bir siyaset tercihinden öte terörle mücadeleden ötü patlayan mandacı siyasetçinin ağzından saçılan kötülük ve nefrettir"

Kılıçdaroğlu bir tarafta terörist Demirtaş’ı sahiplenip serbest kalmasını isterken diğer taraftan Türk askerini rencide etmektedir. Sorosçu Kavala’ya hürmet gösterirken diğer yandan Türk askerine hakaret seansları düzenlemektedir. Kılıçdaroğlu HDP-PKK’yı ararken terörle mücadelede destan yazan TSK’yı terbiyesizce hedef almaktadır.

Cumhurbaşkanı adayını bir türlü bulamayan, masada birbirlerine atar gider yapan, demokrasi, özgürlüğü özümsemekten aciz düşen zillet ittifakı Türkiye’nin önündeki düşman bariyeridir.

Kılıçdaroğlu askere düşmanlık yaparken HDP’yi zeytin dalı uzatıp dostluk mesajları verecek kadar küçülmüş ve ufalmıştır. Geçen haftaki grup konuşmasında demiş ki ‘Demokrasilerde siyasi partiler kapatılamaz, hazine yardımının kesilmesi demokrasi dışıdır’. Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP, HDP’nin yedek kulübesinde siyaset amigoluğunda tam olarak dönüşmüştür.

HDP kapatılmasın da Kandil’e milletimizin vergileri mi aktarılsın, daha çok mermi almaları mı sağlansın? HDP’nin kapatılması bir adalet ve demokrasi onurudur. Bu onur yere düşemez, düşürülemez. Kılıçdaroğlu, CHP’yi HDP’nin eline rehin bırakmış, PKK’nın güdümüne girmiştir."



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Yargıtay YSK'ya Üye Seçemedi

Sözleşmeliye Kadroda İlk Aşama Tamam

EYT Seçşm Sonrasına Kalacak mı?
»  Benzine Bu Gece Zam Geliyor
»  İddia: Mehmet Şimşek, 'Dönmem Çünkü...''
»  Emekliler Daha da Yoksullaşacak!
»  KıIıçdaroğlu'na 'Adaylık' Brifingi
»  "Ülke Nasıl Yönetilir Haberleri Yok"
»  Gazeteci Hilmi Şahin Hayatını Kaybetti
»  Bahçeli'den Altılı Masa'ya Sürpriz Çağrı
»  Altılı Masanın Adayını Kim Açıklayacak?
»  Ahmet Hakan: Nebatinin Keyfi Yerinde
»  Kılıçdaroğlu'ndan SADAT Reklamına Tepki
»  Erdoğan'dan Yunanistan'a Uslu Dur Mesajı
»  HDP Deva Partisi İşbirliği
»  Kılıçdaroğlu'ndan Çok Konuşulacak Sözler
»  Akşener’in Kampanyasında İmamoğlu Detayı
»  Aydınlık: Perinçek'in Oyu Yüzde 8,5
»  Kalın'dan Suriye'de Operasyon Mesajı
»  Erdoğan Kılıçdaroğluna Sert Çıktı
»  Umreye Giden İmamoğlu İhrama Girdi!
»  Sözcü Yazarından İmamoğlu İddiası?
»  İYİ Parti Niye Karıştı?
»  Ankara'dan Uluslararası Hamle.
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.