Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,7007
EURO
34,9095
IMKB
9.525,000
ALTIN
2.505,300
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Bahçeli'den Çok Sert Aday Olamaz Tepkisi
Bahçeli den Çok Sert Aday Olamaz Tepkisi
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın tekrar aday olamayacağı iddia edenler hukuk cahili, dış tazyikli ayak takımıdır" dedi.
 
24.1.2023 - 11:53


Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin konuşmasından başlıklar şöyle:

Ads by Kiosked
"Çevresine sürekli kötümserlik aşılayanlar maalesef her dönem olmuş, bundan sonra da olması beklenmelidir.

1918’den 1923’e varana kadar yaşanan her zorluk, dayatma, katlanılan her çile herkesi aynı kahramanlık etrafında yekvücut haline getirmiştir.

Adım adım 2023’e yürüyor, geçmişin muhterem anılarından ilham ve feyz alıyoruz.

Hamdolsun mandacılar her zaman kaybetmişlerdir. İş birlikçiler, itibarsızlar, teslimiyetçi ilkeller her defasında hüsrana uğramışlardır. 16 Nisan halk oylaması Türk milletinin kendi kaderine, geleceğine, egemenliğine aracısız sahip çıkma başarısını belgelemiştir.

Yönetim sistemindeki reform; iç ve dış işgal cephesini ürkütmekle kalmamış, doğrudan ve doğal olarak yeni arayışlara gitmiştir. Bu çerçevede CHP, emperyalizmin gedikli lejyonu, İP gizli terimcisi, HDP tetikçi, diğerleri de siyasi garnitürü olacak kadar alçalmışlar, Türk milletinden ahlaken ve manen ayrılmışlardır.

Zillet ittifakı sırtını zalimlere, sırtlanlara, akbabalara dayamıştır; Cumhur İttifakı ise varını yoğunu Türk milletine adamıştır.

PKK zillet ittifakına destek veriyor mu, hem de açık şekilde arkasında duruyor, terör baronları gizlemeye ihtiyaç duymadan destek mesajlarını ardı arkasına paylaşıyor. PKK, YPG, FETÖ, DHKP-C, DEAŞ, Rum ve Ermeni diasporası AK Parti ile MHP’nin zaafını kolluyorlar.

Ads by Kiosked
Anayasa Mahkemesi’nin HDP’nin talebi ile kapatılma davasının seçim sonrasına bırakılmasını görüşecek olması adalet ilkelerine tamamen aykırıdır.

Bu neyin görüşmesi. AYM, şehitlerimizin dökülen kanlarını da seçim sonrasına bırakmayı görüşecek midir?

HDP kapatılmalıdır, hem de vakit kaybetmeksizin, bu bölücü ve terör yatağı kurutulmalı, hukuken defteri dürülmeli, kapısına kilit asılmalıdır.

HDP’nin isteği ile AYM’nin davayı sulandırması doğru değildir. Dağda beli kırılan bölücü terör örgütünün mahkeme kapılarında tedavi edilme arayışından vazgeçilmelidir.

AYM’nin zamana oynama teşebbüsü terörün değirmenine su taşımaktır.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılması gündemde olan seçimlerin tescilli Türk düşmanlarının bir numaralı gündem konusu haline gelmesi elbette demokratik bir merak ve takip hassasiyetinden kaynaklanmamaktadır. Aksini düşünmek gafillikle izah edilecektir.

Ortak gayenin on etabı vardır ve şunlardır: “İlk etabında 15 Temmuz’un rövanşını alarak FETÖ’cülere, terörist Demirtaş, Soroşçu Kavala olmak üzere terör suçlularına ve casuslara af çıkarmak. İkinci etabında eser ve hizmet siyasetini baltama, bugüne kadar ne yapıldıysa talan etmek, ekonomide dışa bağımlılığın ve sömürünü çarkının önünü ardına kadar açma. Üçüncü etabında milli savunma ve silah sanayisindeki kalkınmayı sekteye uğratmak, TSK’nın mukavetini kırma. Dördüncü etabında Cumnhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni rafa kaldırma, vesayet ve darbe dönemlerinin kapısını aralama. Devlet ve toplum hayatını istikrarsızlığa sürüklemek. Beşinci etabında terörle mücadeleyi durdurmak, silahların susması bahanesiyle her tavizi verip müzakere sayfası açmak.

Altıncı etabında özerklik ve federasyon tartışmalarını körükleyerek güney sınırlarımız boyunca terör devletinin kuruluşuna mihmandarlık yapmak. Yedinci etabında diplomaside yaşanan muhteşem başarıları kundaklayarak bölgemizde barış, huzur ve istikrar tesisini köstelemek. Sekinci etabında Başkent Ankara vizyonuyla Türkiye Yüzyılı’nı sabote etmek. Dokuzuncu etabında boyun eğen teslim bayrağı çeken onun bunun ağzına bakan bir Türkiye’yi zillete mahkum etmek. Onuncu ve son etabında birbirine girmiş, iç kargaşa ve çatışma ortamına sürüklenmiş, özgüvenini kaybetmiş, öz değerleri erimiş bir ülke tablosunu oluşturmak vardır.

Zillet ittifakı küresel husumetin içimizdeki refakatçisidir. Türk'ün ekmeğini yiyip gavurun kılıcı savuran kokuşmuşları Türk milleti asla affetmeyecektir. Bu kez de devreye İngiliz The Economist dergisi girmiştir. Bunlar aleyhimize kurgular yapan küresel aklın, karanlık odakların husumet odaklarıdır. Cumhurbaşkanlığı seçimleri ufukta belirdiği andan itibaren zehirli yılanlar dışarı çıkmaya başlamıştır.

Cumhurbaşkanımıza bedel ödetmeye kalkışan, 85 milyon vatandaşımızı karşısında bulacaktır. İşte meydan, işte millet, kendine güvenen durmadan gelsin beri.

Madem demokrasi yoksa, ülkemizde nasıl gezebiliyor, nasıl siyaset yapabiliyorsunuz? Zillet ittifakının ağzı zalimlerin ağzıdır. Bizim üslubumuz Türk'tür, usulümüz Türk'tür, dünümüz Türk'tür, bugünümüz Türk'tür. Türk milleti, İslam'ın burcu, mazlumların umududur. Türk demek İslam demektir. Türk milleti gözü kara şekilde müdafaa edecek kahramanlıktadır. İsveç hükümetine hatırlarım ki Allah tektir, ordusu Türk'tür. İsveç'te bir sapık, bir manyak yüce kitabımızı yakmıştır. Bu nefret saçan eylemi düşünce özgürlüğü olarak görenler de suç ortağıdır. İskandinav ülkeleri ABD'nin dublör ülkeleridir. Kukla yakmış, kuklacılar da planlamışlardır. Bu saldırganlığı kınamak gerçekten yetersizdir. Biz siyasi hedefleri görmek ve göstermek durumundayız. Türkiye'nin büyükelçiliği önünde Kur'an'ın yakılmasına izin veren bizzat İsveç Hükümeti'dir.

İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği terörizme verdikleri desteğin kesilmesine bağlanmıştır. Rusya ile Ukrayna arasında süregelen çatışmalardan sonra endişeye kapılan İsveç'in, NATO üyeliğinin olumsuz sonuçlanmasını sağlamak ihtimal dahilindedir. İki ihtimal de faşist, ırkçıdır. Hedef sadece Türkiye değil tüm İslam alemidir. Bu saatten sonra İsveç'in NATO üyeliği suya yazılmış yazı gibidir. Viking uzantıları ardına efendilerini alsa da İslam'ın sancağını zedelemeye gücünü yettiremeyecektir. NATO ile doğmadık, NATO'suz da şükür ölmeyiz. Kur'an-ı Kerim bir kağıttan ibaret değildir. İlahi takdir ve hüküm bellidir. Yanacak olan günahkarlardır. Zalimlere destekçilerine seslenerek şu hükmü hatırlatıyorum; Allah'tan başka galip yoktur.

Seçimler Allah nasip ederse 14 Temmuz 2023 Pazar Günü yapılacaktır. MHP ve Cumhur İttifakı canla başla çalışmaktadır. Fakat zillet ittifakı henüz Cumhurbaşkanı adayını henüz bulup çıkaramamıştır. 26 Ocak 2023’te altılı masa toplantısı İP’in ev sahipliğinde yapılacaktır.

Milletimizin gündemi zillet değil vatandır, 14 Mayıs demokrasi zaferidir. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın tekrar aday olamayacağı iddia edenler hukuk cahili, dış tazyikli ayak takımıdır. 

14 Mayıs tarihi dikkate alındığında 31 Mart 2022 tarihinde kabul edilip 6 Nisan 2022 tarihinde Resmî Gazete’de yayımlanan seçim kanununda yapılan değişikliklerin seçimlerde geçerli olamayacağını açıklayanlar demokrasi kaçkını, hukuk tanımaz kifayetsizlerdir. Bunların hepsi boşuna çırpınmaktadır.

Adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Seçim kanunlarında geçen yıl yaptığımız değişiklikler 14 Mayıs 2023 tarihinde hukuken geçerlidir.

Gördüğümüz kadarıyla zillet ittifakı çok tehlikeli sularda kulaç atmaya devam etmektedir. İP Başkanı’nın partisinin Diyarbakır kongresinde yaptığı konuşma hiçbir vatan evladının kabul edemeyeceği bir çirkinliktedir.

İstisnaları ayrı tutuyorum. Bir vesile ile siyasi ayrılık yaşadığımız İP’te görev yapan bazı isimler bu sözleri nasıl hazmedecektir, nasıl oy verecektir? Silahlara veda ne demektir. Teröre boyun mu eğelim?



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


İstanbul Merkezli 3 İlde FETÖ Operasyonu

Ruslardan 'Orurma İzni' İddiası

Benzinde Zam Beklentisi
»  ABD Eleştirdi Ama Kınamadı!
»  "6’lı Masa İki Liste İle Seçime Girecek"
»  Kaftancoğlu'ndan O Sözlere Açıklama
»  Erdoğan'dan İsveç'e NATO Resti
»  Flaş... Erdoğan Seçim Tarihini Açıkladı
»  25 Dönem Vekillerin EYT Kulisi
»  Akşener:Diyarbakır'dan Vekil Çıkaracağız
»  ''10 Mart'ta Yetkimizi Kullanacağız''
»  Kılıçdaroğlu En Kuvvetli Adaylardan Biri
»  Altılı Masada Hedef 400 Milletvekili
»  ''Asla Kemal Beyin Önüne Geçmem''
»  "Kılıçdaroğlu'ndan İddialı Sözler
»  AK Parti'den Küstah İsveçliye Tepki
»  İsveç'te Skandallar Bitmiyor
»  "Mayıs Ayında'Hadi Güle Güle’ Diyeceğiz"
»  İYİ Parti’den İsveç’e Sert Tepki
»  Bakan Akar'dan İsveç Kararı
»  Vergi Ve Para Cezalarına Af Geliyor
»  Romanlara Özel Konut Projesi!
»  Kılıçdaroğlu'na Tehdit
»  Türkiye'den Bolton'a Çok Sert Tepki!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.