Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5698
EURO
34,9596
IMKB
9.722,000
ALTIN
2.425,430
 
Hava Durumu ANKARA
20 / 26 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Bahçeli'den Flaş Cumhur İttifakı Mesajı
Bahçeli den Flaş Cumhur İttifakı Mesajı
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. "HDP’nin kapatılmasıyla ilgili görüşümüz berraktır ve öncelikle bir hukuk meselesidir. İnanıyorum ki, hukuk kendi mecrasında en makul ve milli vicdana muvafık çözüm yolunu bulacak ve adalet tesis edilecektir. MHP’ye düşen bir sorumluluk olursa da gereği seve seve yapılacaktır." diyen Bahçeli, "Cumhur İttifakı hususunda fitne çıkarmak için tahkimat yapanlara da diyorum ki, rahat olun, huysuzluğu bırakın, hırçınlıktan dönün, samanlıkta olmayan iğneyi aramaktan vazgeçin. Net olarak açıklıyorum, neye mal olursa olsun Cumhur İttifakı sonuna kadar yaşayacaktır." ifadelerini kullandı.
 
14.1.2021 - 19:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Neye mal olursa olsun Cumhur İttifakı sonuna kadar yaşayacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın Cumhur İttifakı'nın zeminini genişletmek amacıyla yaptığı veya yapacağı temas ve ziyaretlerden rahatsız olmamız söz konusu değildir. Hatta bu temas ve ziyaretlerin ittifakımızın güçlenmesine hizmet edeceğinden dolayı desteğimiz tamdır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, televizyonlarda tartışma programlarında yavan, yalan, yanlış ve yozlaşmış değerlendirmeler yapıldığını belirterek, "Bazı sözde köşe yazarları var ki, Mustafa Balbay bunlardan birisidir, bizzat duymadığı, duymasının da mümkün olmadığı iki kişi arasında geçen konuşmaları saptırarak, hayal mahsulü anlatımlarla kamuoyuna servis edebiliyor. Biz okurken utanıyoruz, onlar yazarken utanmıyor" dedi.

Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın tertemiz milli hedeflere bağlı olduğunu vurgulayarak, şöyle dedi:

"Cumhur İttifakı hususunda fitne çıkarmak için tahkimat yapanlara diyorum ki; rahat olun, huysuzluğu bırakın, hırçınlıktan dönün, samanlıkta olmayan iğneyi aramaktan vazgeçin. Net olarak açıklıyorum, neye mal olursa olsun Cumhur İttifakı sonuna kadar yaşayacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın Cumhur İttifakı'nın zeminini genişletmek amacıyla yaptığı veya yapacağı temas ve ziyaretlerden rahatsız olmamız söz konusu değildir. Hatta bu temas ve ziyaretlerin ittifakımızın güçlenmesine hizmet edeceğinden dolayı desteğimiz tamdır. Herkes işine baksın, falcılık yapmasın, niyet okumasın, boşa sallayıp dolu tutmanın arayışında olmasın.

Cumhur İttifakı, Türk milletinin ruh kökünden doğmuştur. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle birlikte Türkiye'nin yegane güvencesidir. Malum yorumcular, mahut televizyon ve gazeteler bilsinler ki; bit için dam yakmam, pire için yorganı ateşe vermem. Karanlık emel sahipleri boşu boşuna çırpınmasın, boş yere hayal kurmasın. Cumhur İttifakı'nı bozmayı hiçbir şart altında aklımın köşesinden geçirmem. Biraz edep diyorum. Biraz izan diyorum. Asılsız isnat ve iftirayla varılacak yer derin bir çukurdur.

Bizim için çukur kapatılmak için vardır. Cumhur İttifakı, aziz milletimizin ve henüz doğmamış Türk çocuklarının huzur meşalesi, umut nişanesi, birlik ve kardeşlik kaynağıdır. Sayın Cumhurbaşkanımızla ittifakımız çıkara değil tertemiz milli hedeflere bağlı ve millete hizmet aşkına dayalıdır."

HDP'nin kapatılmasıyla ilgili görüşlerinin berrak olduğunu ve bunun öncelikle bir hukuk meselesi olduğunu belirten Bahçeli, "İnanıyorum ki, hukuk kendi mecrasında en makul ve milli vicdana muvafık çözüm yolunu bulacak ve adalet tesis edilecektir. MHP'ye düşen bir sorumluluk olursa da gereği seve seve yapılacaktır" ifadelerini kullandı. 

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


7 ilde 17 Kadına FETÖ Gözaltısı

Erdoğan Corona Virüsü AşısI Oldu

Akşener'den Özdağ Yorumu: Demekki...
»  12 İlde Büyük Terör Operasyonu
»  CHP'den Yeni Sistem Önerisi
»  "Bu Sistem Türkiye’yi Taşıyamaz"
»  Aşı Olmayana Vize Yok
»  Dünyanın' Gözü Abd'de
»  Trump'tan Yandaşlarına Flaş Çağrı
»  Bahçeli: Ruh Sağlığı Kanunu Çıkarılmalı
»  CİMER'e 2020 Yılında 6 Milyon Başvuru
»  Erdoğan: Baskılara Boyun Eğmeyeceğiz
»  Özdağ'ın İhrac Kararı İptal Edildi
»  İlk Aşı Bakan Koca'ya
»  İzmir'de Sel Kabusu
»  Torpilin Yeni Yolu Özel Kalem Müdürlüğü
»  Trump'tan İstifa Sorusuna Şaşırtan Tepki
»  ABD'ye Girişte Corona Testi Zorunluluğu
»  Erdoğan, BiP ve Telegram'a Katıldı
»  Erdoğan:Türkiye Akdeniz'de Barıştan Yana
»  Çin Aşısı Ne Kadar Koruyucu?
»  Akşener: Bu İğrenç Dili Erdoğan Başlattı
»  İnce. Yeni Partiyi Bahara Kurarız
»  Kaftancıoğlu'ndan 'DHKP Militanı' Davası
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.