Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
48,4656
EURO
56,3849
IMKB
14.151,590
ALTIN
6.895,439
 
Hava Durumu ANKARA
11 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Teknoloji   Magazin   Polis Adliye 
 
Beyaz Saray'da Sarışın Krizi
Beyaz Saray da Sarışın Krizi
 
ABD Başkanı Donald Trump'ın yanından ayırmadığı özel asistanı Natalie Harp, First Lady Melania Trump'ı kıskançlık krizine soktu. Melania Trump'ın, Harp'ı Beyaz Saray'dan uzaklaştırmak için harekete geçtiği öne sürüldü.
 
8.9.2026 - 08:34

ABD Başkanı Donald Trump’ın (80) geçen yıl başlayan ikinci iktidar döneminde ekibinin en çok dikkat çeken isimlerinden biri özel asistanı Natalie Harp oldu.

 35 yaşındaki Harp, Başkan’ı adım adım takip ediyor. Telefon trafiğini organize ediyor, öğrenmesi gereken yeni bilgileri Başkan’a iletiyor.

Trump’ın sosyal medya hesaplarını da Harp yönetiyor. İkili deyim yerindeyse uyku saatleri dışında hiç ayrılmıyor.

Beyaz Saray'da sarışın skandalı. Trump'ın eşi yasak yerde yakaladı çıldırdı - Resim : 3Hatta Trump temmuz ayında Ankara’daki NATO zirvesinden dönerken, İran’ın olası bir saldırısı riskine karşı gizlice güvenli bir uçağa geçerken ona eşlik eden az sayıdaki isimden biri de Harp oldu.

Ancak bu yakın işbirliği, Beyaz Saray’da krize yol açtı. İtalyan Oggi dergisine göre, Trump’ın eşi Melania (56), Harp’ın varlığından uzun süredir rahatsız.

Hatta First Lady birkaç hafta önce Trump ve Harp’ı gece geç bir saatte Beyaz Saray’da görevlilerin girmesinin yasak olduğu, aileye ait özel alanda birlikte evraklar üzerinde çalışırken yakalayınca bu kıskançlık krizi açık bir savaşa dönüştü.

Melania’nın yakın çevresine “Artık ondan bıktım” dediği, yayınlanan fotoğraflarda kadraja aldırmadığı ve Harp’ı Beyaz Saray’dan uzaklaştırmak için harekete geçtiği öne sürüldü.

Beyaz Saray'da sarışın skandalı. Trump'ın eşi yasak yerde yakaladı çıldırdı - Resim : 102026’nın başından beri sadece 8 etkinliğe katılan Melania’nın geçen aydan bu yana sık sık eşiyle boy göstermesi de “Trump’ı yalnız bırakmama çabası” olarak yorumlanıyor.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


İran'da Akaryakıt Krizi

Lavrov: Almanlar Yine Savaş İstiyor

Netanyahu'dan İran'a Yeni Tehdit
»  Avrupa Altınlarını Geri Çekiyor!
»  Trump: İran Bizim İçin Önemsiz Mesele
»  ABD'den İran Savaşı İçin Kritik Karar
»  Almanya İle Rusya Arasında Drone Krizi
»  İran:Washington'a Ağır Bedel Ödeyecek
»  Flaş..ABD'den İran'a Şiddetli Saldırı
»  Suriye'de Mazlum Abdi'ye Yeni Görev
»  Suriye'de Kürtçe Eğiti Kararı
»  Nepal'de Sel Felaketi,Yüzlerce Ölü
»  ABD'den Dünyayı Sarsan İddia
»  Singapur'da 55 Bin Dolar Çocuk Teşviği
»  İsrail’den Lübnan'a Geniş Çaplı Saldırı!
»  Umman'a 'Yerle Bir Ederiz' Tehdidi
»  İran'dan Tüm Dünyaya Petrol Resti!
»  İran'dan Bölge Ülkelerine Uyarı
»  Almanya'da Doğalgaz Alarmı
»  Trump'tan İran'a Ekonomik Savaş İlanı
»  Trump'tan Hürmüz Boğazı Haritası Şovu
»  Endonezya'da 7.7 Büyüklüğünde Deprem!
»  İran'dan Trump'a Hürmüz Yanıtı!
»  Trump'tan Skandal 'Hürmüz' Sözleri
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETECI ACI SOYLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.