Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
IMKB
9.693,000
ALTIN
2.496,860
 
Hava Durumu ANKARA
8 / 22 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Beşiktaş'ın İkincilik İnadı 4-1
Beşiktaş ın İkincilik İnadı 4-1
 
Kasımpaşa’yı yenen Beşiktaş ikincilik şansını devam ettirdi.Deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşan Beşiktaş, rakibini mağlup ederek ligdeki yenilmezlik serisini ve ikincilik şansını sürdürdü. Geçtiğimiz hafta Adana Demirspor'a bu sezon evindeki ilk yenilgisini tattıran Beşiktaş, Kasımpaşa'nın üç maçlık galibiyet serisine de son verdi.
 
3.6.2023 - 21:13


Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Beşiktaş 4-2 kazandı.

Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri Gedson Fernandes, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar ve Tayfur Bingöl kaydetti. Kasımpaşa’nın golleri Aytaç Kara ve Ryan Donk’tan geldi. Cenk Tosun’un bir şutunda ise direk gole izin vermedi.

Ligde üst üste 7. galibiyetini alan Beşiktaş, yenilmezlik serisini de 14 maça çıkardı. Geçtiğimiz hafta Adana Demirspor’a bu sezon evinde ilk mağlubiyetini tattıran Beşiktaş, bu hafta da Kasımpaşa’nın üç maçlık galibiyet serisine son vermiş oldu.Kasımpaşa’yı yenen Beşiktaş ikincilik şansını devam ettirdi

İKİNCİLİK ŞANSINI DEVAM ETTİRDİ
Bu galibiyetle puanını 77 yapan Beşiktaş, maç fazlasıyla Fenerbahçe ile puanını eşitledi.

İkili averajda Fenerbahçe’nin önünde bulunan Beşiktaş, sarı-lacivertli ekibin Galatasaray karşısında mağlup olmasını beklemeye başladı. Ligin son haftasında Gaziantep FK maçında hükmen galip sayılacak olan Fenerbahçe, Galatasaray’a yenilirse, Beşiktaş da son hafta evinde oynayacağı maçta arabam.com Konyaspor’u mağlup ederse, siyah-beyazlılar ligi ikinci sırada tamamlayacak.

Üç maçlık galibiyet serisi sona eren Kasımpaşa ise haftayı 43 puanla tamamladı.


ABOUBAKAR DÜŞTÜ, GEDSON ATTI
Beşiktaş, karşılaşmada 20. dakika oynanırken Gedson Fernandes’in golüyle öne geçti. Cenk Tosun’un ara pasında Vincent Aboubakar kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleci Erdem Canpolat’tan sıyrılan Vincent Aboubakar topu boş kaleye göndermek isterken dengesini kaybedip düştü. Boşta kalan topu iyi takip eden Gedson Fernandes yerden bir vuruş ile topu ağlara gönderdi.

Bu golden 10 dakika sonra Beşiktaş Cenk Tosun ile farkı ikiye çıkardı. Welinton’un savunmadan gönderdiği uzun pasta Vincent Aboubakar tek dokunuş ile gönderdiği ara pasında topla buluşan Cenk Tosun bire bir pozisyonda ceza sahasına girer girmez uzak direğe yaptığı yerden vuruşta topu ağlara gönderdi.


İKİNCİ YARI GOLLE BAŞLADI
Karşılaşmada 49. dakika oynanırken Arthur Masuaku’nun sol kanattan ceza sahasına gönderdiği ara pasında Gedson Fernandes’in dokunuşu sonrası Cenk Tosun topla buluşur buluşmaz topuk pasıyla Vincent Aboubakar’a aktardı. Ceza sahası sağ çaprazda topu önünde bulan Vincent Aboubakar gelişine yaptığı plase vuruşunda topu ağlara gönderdi.

Kasımpaşa, 62. dakikada Aytaç Kara’nın golüyle farkı ikiye indirdi. Uzak direğe yapılan ortada boş durumda kafa vuruşunu yapan Aytaç Kara, topu ağlara gönderdi.


OYUNA GİRDİ, GOLÜNÜ ATTI
Maçın 77. dakikasında sol çaprazda topla buluşan Cenk Tosun Vincent Aboubakar ile girdiği duvar pası sonrası gelişine yaptığı plase vuruşu yan direğe çarpıp dışarı çıktı.

Bu pozisyondan iki dakika sonra Tayfur Bingöl ağları havalandırdı. 68. dakikada Arthur Masuaku’nun yerine oyuna dahil olan Tayfur Bingöl, 79. dakikada farkı yeniden üçe çıkardı. Gedson Fernandes’in gönderdiği ara pasında Tayfur Bingöl kaleci ile karşı karşıya kaldı ve ceza sahasında yaptığı plase vuruşta sol köşeden topu ağlarla buluşturdu. Tayfur Bingöl, Beşiktaş kariyerindeki ilk golünü kaydetmiş oldu.


DONK’TAN MUHTEŞEM GOL
Gol düellosunda ağları havalandıran son isim Ryan Donk oldu. 86. dakikada Ryan Donk’un ceza sahası dışından kaleye gönderdiği sert şutunda Mert Günok’un müdahalesine rağmen üst direğe çarpan top ağlarla buluştu.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 4-2 Beşiktaş’ın üstünlüğü ile sona erdi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Erol Bulut İngiltere Yolcusu

UEFA Avrupa Ligi’nde Zafer Sevilla'nın

Arda Güler'den şampiyonluk itirafı
»  Okan Buruk'un Büyük Sevinci
»  Kadıköy'de Aziz Yıldırım Tezahüratı
»  Süper Lig’de Şampiyonu Galatasaray
»  KupadaFinalin Adı Başakşehir-Fenerbahçe
»  Fenerbahçe Ziraat Kupasında Finalde
»  Dimitris Pelkas Trabzonspor yolunda!
»  Stefan Kuntz ile Yollar Ayrılıyor
»  Juventus'a 10 Puan Silme Cezası Verildi!
»  Ümraniyespor Küme Düştü!
»  G.Saray Şampiyonluk Kapısını Araladı 2-0
»  Christoph Daum Yoğun Bakımda
»  Arda Güler'den Jorge Jesus'a Olay Tepki!
»  Fenerbahçe, Trabzonspor’u Rahat Geçti!
»  Kadıköy'de Hizbullah Tepkisi
»  Inter, Şampiyonlar Ligi'nde Finalde
»  G.saray İstanbulspor'u İcardi İle Geçti
»  Arda Ve Ferdi'ye İngiliz Kancası
»  "Emre Belözoğlu Oyuncusundan Dayak Yedi"
»  Lionel Messi'nin Yeni Adresi Belli Oldu
»  Galatasaray'dan Kritik 3 Puan
»  Trabzon Haftalar Sonra Kazandı 2-0
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.