Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,5164
EURO
44,0307
IMKB
9.225,000
ALTIN
4.110,040
 
Hava Durumu ANKARA
7 / 19 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
BİZİMKİLERDEN DAHA DELİKANLI ÇIKTI AB'Yİ PROTESTO ETTİ.
BİZİMKİLERDEN DAHA DELİKANLI ÇIKTI AB Yİ PROTESTO ETTİ.
 
Hollandalı Adam Jasper Eirmers, bu kez Osmanlı kıyafetleri ile bir elinde kılıç, diğer elinde Türk bayrağı ile gezerek Alanya sokaklarında Avrupa Birliği ülkelerini protesto etti.
 
17.12.2007 - 04:10
Türkiye hayranı Hollandalı, Alanya'ya yerleşti 
 Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar beldesinde bir süre önce evinin balkonuna "Ben Hollandalı'yım, Türkleri Seviyorum Yaşasın Türkiye' yazılı afiş asan Hollandalı Adam Jasper Eirmers, bu kez Osmanlı kıyafetleri ile bir elinde kılıç, diğer elinde Türk bayrağı ile gezerek Alanya sokaklarında Avrupa Birliği ülkelerini protesto etti.
Mahmutlar beldesine bir ev alarak yerleşen 70 yaşındaki Hollandalı Adam Jasper Eirmers, bir süre önce evinin balkonuna 'Ben Hollandalıyım Türkleri Seviyorum Yaşasın Türkiye' yazılı dev afiş asmıştı. Mahmutlar beldesinde yardımseverliğiyle tanınan Eirmers, öldükten sonra da buraya gömülmek istediğini söyledi.
Türkiye'de yaşamaktan dolayı mutlu olduğunu, Avrupa Birliği ülkelerinin ise Türklere karşı tavrını düşmanca bulduğunu söyleyen Adam Jasper Eirmers, boynuna astığı Türkçe ve yabancı dilde afişle AB ülkelerini protesto etti. Osmanlı kıyafetleri giyen, bir elinde Türk bayrağı diğer elinde kılıç bulunan Eirmes, yerli ve yabancı vatandaşların ilgisini çekti.
Tatil için ilk defa 4 yıl önce Muğla'nın Bodrum ilçesine gelen Hollandalı emekli boks antrenörü Adam Jasper Eirmers, belirli aralıklarla Türkiye'deki çeşitli turizm merkezlerinde tatilini geçirdi. Arkadaşlarının tavsiyesi üzerine Eylül ayında Alanya'nın Mahmutlar beldesine tatile gelen Eirmers, burada bir ev kiraladı. Türkleri, sıcakkanlı ve misâfirperver insanlar olarak tanımlayan Eirmers, Türkiye'yi çok sevdiğini söyledi.
Adam Jasper Eirmers, boynuna astığı ilânda Avrupa Birliği ülkelerinin Türkiye'deki herhangi bir olayı büyüttüklerini, daha kötülerinin kendi ülkelerinde olmasına rağmen, bu konularda haber bile yayınlamadıklarını yazdı. Hollandalı turistin önünü kesen onlarca vatandaş, kendisini tebrik ederken, bir grup genç "Son Osmanlı" diyerek slogan attı. Gençlerin bu sözünü çok beğenen Adam Jasper Eirmers, gençlere teşekkür etti.
Türkçe öğrenmeye başladığını anlatan Eirmers, "Türkiye'de yaşamaktan dolayı çok mutluyum. Buradaki komşuluk ilişkilerinden de memnunum. Buraya yerleşeceğim, öldükten sonra da Mahmutlar'a gömülmek istiyorum" dedi.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


TAHLİYE KARARLARI VAR AMA CEZA EVLERİNDELER!

150 YTL İÇİN YAĞMUR ALTINDA SAATLERCE BEKLEDİLER

SİGARA'YA BAŞLAMA YAŞI 11'E DÜŞTÜ
»  DOĞU'DA SİBİRYA SOĞUKLARI, ARDAHAN EKSİ 19 DERECE
»  BEYAZ MÜSLÜMAN ZAİM HOCA'NIN İLGİNÇ PORTRESİ
»  HAVADA DURAN KUTSAL KILIÇLARIN ESRARI
»  TÜRKİYE'DE 350 BİN KANSER HASTASI VAR
»  JİLET YİYEN ADAM!
»  FACEBOOK VE MSN'DEN ADANA KEBAP SİPARİŞİ
»  CİNNET GEÇİREN GEÇİRENE
»  e-MUHTIRAYA GİREN DERNEK İŞ BAŞINDA!
»  MEZARLIKLARA BİLE HACİZ KOYDURDULAR.!
»  BAYRAM NAMAZ SAATLERİ AÇIKLANDI
»  ESKİ ÜNLÜ ARTİST, ŞİMDİ SOKAKTA YATIP KALKIYOR
»  TÖRE, BU KEZ UMUT'UN PEŞİNDE
»  TUNCAY ÖZKAN PARTİ KURUYOR
»  ATLASJET'TEN ÖLENLERİN YAKINLARINA 25'ER BİN DOLAR
»  KÖŞKE GÖRE FAZIL SAY, YALAN SÖYLEMİŞ
»  HAVA'DA BÜYÜK PANİK
»  AYI AYILARA ALIŞAMADI..!
»  SOSYAL GÜVENLİK REFORMU GELECEK YAZA
»  KUTUDERESİ VADİSİ'NDE BÜYÜK OPERASYON
»  ÜSTEĞMEN ASKERİ'NİN CESEDİNİ VERMEMEK İÇİN ŞEHİT OLDU
»  İMRALI ADASI'NIN ÖCALAN'A VERİLMESİ İSTENDİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.