Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,1840
EURO
34,9687
IMKB
10.895,000
ALTIN
2.505,690
 
Hava Durumu ANKARA
14 / 26 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
CEM YILMAZ, KENDİNİ VE AŞKLARINI ANLATTI...
CEM YILMAZ, KENDİNİ VE AŞKLARINI ANLATTI...
 
Cem Yılmaz biten ilişkisini anlattı: Lal beni yeterince sevmedi, onun hayatında önemli biri olmak isterdim.
 
10.1.2005 - 07:05

Sosyal biri değilim. Partiler vereyim, etrafımda insanlar olsun, bana göre değil. Ama Lal öyle değildi. Hem tutkulu aşk yaşayıp, hem arkadaşlarla vakit geçirmeyi beceremiyorum."
"Çok insan tanıyorum ama sadece iki üç arkadaşım var. Sabahın dördünde kim ayaktaysa onunla görüşürüm. Geceleri yaşıyorum."
Aşkta başarılıyım ilişkilerde kötüyüm
Kalbini ve evini ilk kez Sabah'a açtı dedik. Dün gazetenin birinci sayfasından böyle anonsladık Cem Yılmaz röportajını. Cem Yılmaz ise bu cümleden nefret etmiştir. Biliyorum, atıvermiştir kenara gazeteyi. Şimdi telefon etsem "Gazetecilik yapıyorum, ilgi çeken başlığı bulmak zorundayım. Evinizi ilk defa görüntüledik. Hiç beklemediğim halde aşk hayatınızı konuşabildik. Söyleyin bakalım nasıl verseydim anonsu" desem nasıl bir cevap alırdım biliyor musunuz? "Eyvallah" derdi Cem Yılmaz. "Eyvallah". Sıkça kullandığı bir kelime. Alışkın değilim duymaya ama onun ağzına yakışıyor. Kendine has üslubuna ayrı bir hava katıyor. Yeni yılın ilk röportajı diye sözleşmiştik. Olmadı. Çok hastalandım ben. Ardından Sabah'ın Akdeniz Projesi için Antalya'ya gitmem gerekti. Bekledi beni. Böylesine sadık konuk bulmak kolay değildir. "Siz dönün" dedi "Öyle yaparız. Benim mutlaka röportajım çıksın diye bir kaygım yok ki..." Yok tabii kaygısı. Filmini 4 milyon kişi izlemiş. Hem de bütün negatif yazılara rağmen. Televizyondaki son reklamı herkesin dilinde, evinin kapısının önünde her daim gazeteciler. Abartmıyorum, kapısının önünde bekliyorlar. Neden kaygısı olsun ki? Ama benim kaygım var. Sınırlarımı zorlamışım zaten, uçaktan iner inmez soluğu evinde aldım.
MÜSTAKİL BİR VİLLA
Modern çizgili müstakil bir evi var Cem Yılmaz'ın. Ev mimar Dara Kırmızıtoprak imzasını taşıyor. Hemen her duvarda İsmail Acar resimleri. Kıpkırmızı bir mutfak. (Pek yemek pişmiyor ama...) En alt katta ise minik bir müzik stüdyosu var, salonun hemen arkasında. Cem Yılmaz beste yapıyor biliyor muydunuz? Hatta yakında bir albüm çıkaracak. Konu Cem Yılmaz olunca "Hadi canım oradan, bu da şakadır" diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Röportaj boyunca tabiiki eğlendik, güldük. Ama bütüne bakarsak daha çok da ciddi konuşmuşuz. G.O.R.A.'nın başarısını, reklamları, bundan sonraki projeleri konuştuk. Bir ara "Yalnızım" deyiverdi. Uzun zamandır beraber olduğu Lal Feray'dan ayrılmış. Aşk konuştuk, ilişkileri konuştuk. Öyle bir cümle sarf etti ki, biraz acımasız, kalakaldım. Sustum.
Dedi ki "İki kişi de kalabalıktır, inanın." Öylesine içten anlattı ki ilişkisini, o yüzden bugün, önce röportajın "Aşk" bölümü var.
Ne güzel bir eviniz var.
-Teşekkür ederim. Ama biliyor musunuz ben bu evde kimseyi ağırlamadım.
Niye, arkadaşlarınız yok mu?
-Valla çok fazla yok.
Kaç kişi?
-İki ya da üç diyebilirim.
Hiç fena değil bu sayı.
-Eyvallah. (Gülüyor.) Yani yanlış anlamayın çok insan tanıyorum ben ama çok sık görüştüğüm insan sayısı az. Yetişemiyorum galiba. İyi bir arkadaş değilim. İştirak edemiyorum arkadaşların davetlerine. Burada da o yüzden yemek vermedim. Beceremiyorum o işleri. Bana göre değil.
Niye? "Alo" diyeceksiniz herkes gelecek.
-Gerçekten de utanç verici değil mi. Onu bile diyemiyorum. Sosyal hayatım nasıldır biliyor musunuz? Sabahın dördünde kim ayaktaysa onunla görüşürüm.
O yüzden mi sık sık çorbacıda yakalıyor sizi magazinciler?
-Valla şu sıralar çorbacı da yok. Yalnızım ben. Normal bir hayatım var.
LAL İLE BERABER OLMAK ZOR
Yalnız mısınız? Sevgilinize ne oldu? Lal Feray bitti mi?
-Kaba oldu bu soru. Öyle yazmayalım. Lal devam ediyor sadece bizim ilişkimiz bitti.
Üzüldüm. Hoş bir çifttiniz.
-Ben de üzüldüm tabii. En çok sevdiğim insandır.... Ayrıldık.
Niye ayrıldınız?
-......
Zor tabii sizinle beraber olmak.
-Tabii ama Lal ile de beraberolmak zor. Medyatiklik açısından diyorsanız, Lal birçok şeye göğüs germiştir. O çok hassastır bu konularda. Ben yine neticede sağda solda görünen bir adamım ama o hiç sevmez bu işleri. Yine de iyi idare etti. Bir seneyi geçkin bir süredir işler iyi yürüdü ama birbirimizin hayatına fazla rahatsızlık vermeyelim diye ayrıldık.
SEVGİLİMİ ALDATMAM BEN
G.O.R.A.'da aşkı uğruna adam ölümü göze alıyor. Ama bu hikayede sanki aşkla biraz dalga geçiyorsunuz. Aşkı ciddiye almıyor musunuz?
-Doğru valla. Bende o tarz bir aşk duygusu eksikliği var. Onu gözlemliyorum.
Hiç aşık oldunuz mu?
-Tabii canım. Yetişkin olduktan sonraki tek aşkım Lal oldu zaten. Yetişkin bir ilişkimiz vardı bizim. Ben iyiyimdir aşkta, sinematografik bir aşığımdır.
Yani? Ölümü göze alacak kadar aşık olur musunuz? Ya da abartmayayım ödün verecek kadar tutulur musunuz?
-Olurum. Ona da oldum zaten. Ama gelgelelim ben aşkta başarılıyım ama sosyal ilişkiler konusunda çok kötüyüm.
Aşkta başarılıyım ne demek?
-Yani ne desem arabesk kalacak.
Hayat biraz arabesk değil mi zaten?
-Tabii ki öyle. (Şarkı söylüyor) Sevdim mi tam severim, sildim mi tam silerim. Ben gerçekten de sevdim mi çok severim. Yani sevgimden şüphe edilecek bir şey yapmam. Kandırmam, yalan söylemem. Asla aldatmam karşımdakini. Ama gerçekten ayrılınca da ayrılırım, o ayrı.
İKİ KİŞİ DE KALABALIKTIR
Tamamen bitti mi yani, aşk kuvvetliyse geri dönüşler mutlaka olur.
-Oldu zaten. Bir iki kere oldu. Ama o geri dönüşler aşkın gereği, yani gerçekten dönmek istediğiniz için değil. Aşk öyle bir duruma geldi ki sosyalgerçeklere kurban oldu. Ben demin de söyledim ya sosyal bir insan değilim, partiler vereyim, etrafımda insanlar olsun. Ama Lal öyle değildi. O bütün sosyal ilişkileri çok iyi becerir. Asosyal olmak benim de hoşuma gitmiyor aslında ama bir taraftan bu sorunumu çözeyim bir taraftan da aşk yaşayayım diye bir durumum yok benim. "Yani hem arkadaşlarımızla hoşça vakit geçirelim hem de ihtiraslı bir çift olalım" diye yola çıkarsanız olmuyor işte. Bizde de olmadı.
Kalabalıkları sevmiyorsunuz siz, beraber olduğunuz sadece size ait olsun istiyorsunuz.
-İki kişi de kalabalıktır. Yani yeterince kalabalıktır, başka bir şeye ihtiyaç olmaz.
BENİ YETERİNCE SEVMEDİ
Lal Feray sizden yaşça büyüktü değil mi?
-Evet. Beş yaş büyüktü, fazla değil. Yani bir iki aptalın yazıp çizdiği gibi "Toy boy" durumumuz yoktu yani.
Onu kastetmedim. Ayrıca olsa ne olur, kime ne?
-Biliyorum. Ama öyle düşünenler de var. Neyse zaten uzun zaman oldu biteli bu ilişki.
Ne zaman bitti?
-İki ay önce.
Nasıl uzun zaman oldu? Hâlâ ayrılık acısı çekiyorsunuzdur.
-Acısını falan çekmiyorum. Ben bir problem olduğu için ayrılmadım ki ayrılmam gerektiği için ayrıldım. Biz çocuk değiliz ki koskoca adamlarız. Lal benim için görüşmeyecek kadar kıymetli bir şey olduğu için görüşmüyorum artık. Ayrıca ben onun hayatında çok önemli birisi olmak isterdim. Öyle değildi. Yani beni yeterince sevdiğini düşünmüyorum. Çok sevilmek isterim ben.
Zor bir adamsınız siz.
-Valla bunu bazen çekicilikle karıştırıyorlar ama değil. Ben başkaları röportajlarda Zor adamım" dediğinde gülüyorum... Ama doğrusunu söylemek gerekirse ben aslında zorum, çok zorum.
G.O.R.A. filmi için yaş sınırı olabilirdi
İlişkileri beceremiyorum, yalnızım diyorsunuz. Sürekli en seksi en çekici, en karizmatik seçilmenize rağmen neden yalnızsınız?
-Yok canım, yok öyle bir şey. Öyle seçeceklerine gelsinler burada gerçekten seçsinler (gülüyor). Ya böyle kuru kuru bilgisayarın başına geçiyorlar ve "Seksi" seçiyorlar. Gelip burada karar versinler kim erotik kim değil. Kimmiş bakayım en seksi?
Hadi peki bırakalım seksiliği, kadınları güldürüyorsunuz. Bu, ilişkilerde çok önemli bir yetenek. Bunun da mı artısını görmediniz?
-Valla çok kadınlar içinde bulunmuyorum ki ben bunu test edebileyim.
Niye cep telefonunuzdan arayan hayran, manken vesaire yok mu yani?
-Hayır kesinlikle yok. Onlar çok geçmişte kaldı. Aslında bu tip şeyler benim hayatımda çok fazla olmadı. Yedi sekiz senedir hiçbir eğlence mekânına, gündüz oturma mekanına falan gitmiyorum, ya da çok az gitmişimdir. Örneğin Cihangir'de olup bitenden haberim yok. Beyoğlu'nda ne oluyor gerçekten bilmiyorum. Önceleri biraz daha fazla geziyordum ama şimdi hiç gezmiyorum.
ÇOCUĞUM OLSUN İSTERİM
Niye kapadınız bu kadar kendinizi evinize? Tamam ev güzel de...
-Eyvallah (gülüyor). Sosyal bir mekâna girdiğim zaman kadınlar açısından başıma neler gelebileceğini tahmin edebiliyorum ama inanın ben artık öyle bir hayat geçirmek istemiyorum. Öyle mankenler falan... Öyle bir hayatım olsun istemiyorum. Özenmiyorum, merak da etmiyorum ama tabii bu yalnızlık getiriyor, orası doğru.
Evlilikten korkuyorsunuz. Peki ya çocuk?
-Valla çocuğum olsun isterim ama bunu bazı gay şarkıcılar gibi istemiyorum. "Vallaaa çocuğuuum olsuuun istiyoruuum" diyorlar ya televizyonda. O tonda değil yani. Gerçekten de çocuğum olsun isterim. Ara sıra evlilik ve çocuk konusunda gözümün karardığı oluyor ama sonra kendime geliyorum (gülüyor).
G.O.R.A. filminde fazla küfürlü sahneler olduğu için eleştirilmiştiniz. Hatta çocuklar için sakıncalı olduğu bile söylendi. Ne düşünüyorsunuz?
-Ben şöyle diyorum bu filmle ilgili "Çok küfür var bu filmin a... koyayım." Ben küfürlü konuşurum, ailem de küfürlü konuşur ama nerede nasıl konuşacağımızı biliriz. Yani numara yapmayız. Terbiyeliyizdir bunda sorun yok yani, bu bir dil meselesi. Herkes kendince küfür kullanıyor zaten.
Ya çocuklar?
-Bu konuda bir hassasiyet olmasını anlarım ama bazı kurumlar var bu memlekette. Onların çalışması lazım. Mesela filme bir yaş sınırı koyulabilirdi. Ama bunu da ben düşünmek zorunda değilim ki. İngiltere'de bizim filme 12 yaş sınırı koydular örneğin. Bundan sonra yapacağım filme zaten 45 yaş sınırı koyduracağım (gülüyor).
BAŞKA MEZİYETLERİM VAR
Biz de seyredemeyeceğiz yani...
-Yok ben siz o yaşa gelene kadar yapmayı düşünmüyorum bu filmi, beklerim ben (gülüyor). Mesela ilk gösterimde 46 sınırı koymuştum, yani deli (Bir süre gülüyor).
Nebil Özgentürk sizinle ilgili programında küçüklüğünüzden beri küfürle iç içe olduğunuzu anlatıyordunuz.
-Kendisi ölmeden önce benimle program yapmak istedi (gülüyor)... Evet öyle, doğru. Çocuklara kötü örnek olma konusunda ince bir çizgi var filmde bunu kabul ediyorum ama çocuk da sözlüye kalktığında öğretmeniyle o şekilde konuşulmayacağını biliyor zaten. Yani nerede küfür edeceğinin farkında.
Nasıl bilsin ki? Bir tarafta örnek aldığı, bayıldığı Cem Yılmaz küfrediyor.
-Benim başka meziyetlerim de var ama... Resim yapsınlar, karikatür çizsinler. Ayrıca benim ustalarım da küfür kullanıyorlardı. Sadece sinema perdesinde görmeye alışkın değildi millet o kadar. Ben sinemaya taşıdım.
Hayatı çekilmez hale getirebilirim
Kimseye evlenme teklif ettiniz mi? Yani gerçekten evet cevabı vermesini isteyerek diyorum.
-Hayır etmedim. Ciddi olarak etmedim. Açıkçası yemedi. Korktum mu? Belki. Bu konuda becerikli değilim ben. Belki ben bu projeye layık değilim. Evliliği üst düzey bir şey gibi görmek sağlıklı mı bilmiyorum ama.... Korkuyorum galiba. Evlilikte korkulacak kadar büyük bir ciddiyet var. Birinin hayatını zindan etmek için yeterli malzemeye sahip olduğumu zannediyorum. Birinin hayatını çekilmez hale getirebilirim, inanın.


SABAH



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


TARKAN SEVGİLİSİYLE HASRET GİDERDİ!!

BRİTNEY, EŞİNİ YŞILDIZ YAPMAK İÇİN 1 MİLYON DOLAR HARCADI!!

ABD'Lİ BOB DYLON TRABZONLU ÇIKTI!!
»  KOURNİKOVA PAPARAZZİLERE FENA YAKALANDI...
»  BRED PİTT, JENNİFER ANİSTON AYRILMAYA KARAR VERDİ...
»  ÜLNÜ TENİSCİ ANNA KOURNİKOVA FENA YAKALANDI!!
»  BAĞIŞ İÇİN POZ VERECEK...
»  MEHMET ALİ ERBİL KUMARDA SERVET KAYBETTİ
»  BEATRİCE DALLE MAHKUM'LE MAHKUM'LA EVLENDİ...
»  AHU TUĞBA GÖZALTINA ALINDI!!!
»  HEREDOT CEVDET, BARON'UN KIZINI KAPTI !!
»  HEIDI KLUM, ÜNLÜ ŞARKICI SEAL İLE NİŞANLANDI!
»  CEM DAVRAN KADIN KILIĞINDA POZ VERDİ!!
»  KURTLAR VADİSİ'NİN POLAT'I DAYAK YEDİ!!!
»  KİRSTEN DUNST DENİZİN AZİZLİĞİNE UĞRADI!!!
»  İBADETLERİYLE ALAY EDİLMESİNE DAYANAMADI!!!
»  FAZIL BİENİM SEVGİLİM DEĞİL, OLAMAZ!!
»  EVLENİRSE TAZMİNAT ÖDEYECEK!!
»  ÜNLÜ YILDIZ'DAN DEPREMZELERE MİLYONLUK BAĞIŞ...
»  SİBEL CAN AŞIRI KİLOLAR YÜZÜNDEN EVE KAPANDI!!
»  MİNE ÇAYIROĞLU 2005'TEN ÜMİTLİ...
»  İNTERNETTE EN ÇOK 'JANET'İN GÖĞSÜ' TIKLANDI...
»  SUNUCUNUN GÜZELLİK SIRRI!!
»  ANGELİNE JOLİE MİLYARDER İTALYAN SEVGİLİ BULDU...
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.