Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3794
EURO
34,7666
IMKB
10.093,000
ALTIN
2.410,650
 
Hava Durumu ANKARA
14 / 25 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
CESERA PRANDELLİ İMZAYI ATTI!
CESERA PRANDELLİ  İMZAYI ATTI!
 
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal ile birlikte Türk Telekom Arena'da basın mensuplarının karşısına geçti. İmzayı attı.
 
8.7.2014 - 17:37

Basın toplantısında ilk olarak sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal konuştu. Aysal, "Bugün Galatasaray, yeni bir sezonu yeni hocası ve yeni teknik ekibiyle açıyor. Dünya turu bir adımla başlar, biz de adımımızı atmak ve yeni bir sezonun yeni ufuklara açılışı, yeni ümitlerin ilk adımı olarak bu imza merasimini gerçekleştiriyoruz. Galatasaray 100 seneyi aşkın tarihi, başarıya doymayan hedefleriyle her zaman kendisini büyüten bir kulüptür. Galatasaray, Türkiye'nin batıya açılan penceresi olduğu gibi, batının da Türkiye'ye açılan penceresidir" dedi.
 
 
PRANDELLI: "G.SARAY'A VE AYSAL'A TEŞEKKÜR EDİYORUM"
 
Aysal'dan sonra konuşmaya başlayan Cesare Prandelli, "Öncelikle teşekkür ediyorum Galatasaray'a ve Ünal Aysal'a. Kendisiyle bir sinerji yakaladık. Ünal Aysal insanın gözünün içine bakan ve çok karizmatik bir bey. Başkanla konuşmayı seviyorum, çok hoşuma gidiyor. Kulübün tarihçesi çok büyük. Burada önemli olan başkanın dediği gibi önümüzdeki gelecek, önümüzdeki proje. Bahsettiğim proje öyle bir proje ki, sadece güzel futbol oynayan değil, hedefe ulaşacak bir Galatasaray kurmak istiyoruz. Tesisler gayet iyi durumda, orada işini çok iyi bilen insanlar var. Bir takım kurma fikri için taraftarı, yönetici, teknik ekibi, oyuncusuyla aynı yere odaklanması gerek. Takım liderinin de bu takım haline gelmesi lazım. Çok kuvvetli sporcularımız var ama önmeli olan ilk günden bu oyuncuları biraraya getirerek kuvvetli bir takım oyunu oynamak. Başkanla konuşurken, gözümün içine baktı ve dedi ki; 'Ben 4. yıldızı istiyorum.' Bu cümlenin böyle söylenmesi dahi adanmışlığın, isteği göstermenin önemli bir şeklidir" ifadelerini kullandı.
 
 
PRANDELLI'DEN YABANCI KURALI AÇIKLAMASI
 
 
"Mancini'den görüş aldı mı?" ve "Türkiye'deki yabancı kuralı sorun olacak mı?" sorusuna cevap veren Prandelli; "Roberto Mancini'den Galatasaray ile ilgili duyduğum ilk şey, İstanbul'un ne kadar güzel bir şehir olduğu ve aşık olduğu, Galatasaray'ın da ne kadar başarılı ve kapasiteli çalışanlarının olduğunu belirtti. Kurallarla ilgili bir sıkıntımız olmaz. Bir kural varsa ona uyulur" açıklamasını yaptı.
 
 
"MANCINI, 8. ALDIĞI TAKIMI, 2. YAPTI"
 
 
"Mancini, kadrodan ve hazırlık süresinin kısa olduğuna dair bir yakınma olmuştu. Sizin şanslı bir insan olduğunuzu söyledi, yaz hazırlık kampı olduğu için. Sizin bu konudaki düşünceniz, hedefiniz nedir?" sorusuna Prandelli; "Takımla sezon başından çalışmaya başlamak olursak, oyuncuları geliştirmek için daha fazla şans ve zaman yakalarsın. Roberto, İstanbul'a geldiği zaman vakti kısaydı. 8. aldığı takımı, 2. yaptı. Asıl bizim hedefimiz düşüncemiz, önümüzdeki dönemde kazanacak bir takım oluşturmaktır" diyerek cevap verdi.
 
 
"4 KİŞİLİK SAVUNMA, 3 KİŞİLİK ORTA SAHA..."
 
 
"Başarıya ulaşmak için Galatasaray'da belli bir şablon belirledi mi? Başarıya ulaşmak için transfer talebi olacak mı?" sorusuna Prandelli; "En başında sistemle ilgili konuşacak olursak, 4 kişilik savunma ve 3 kişilik orta saha düşünüyorum. İleri hat değişebilir. Bununla ilgili analizlerimizi yapıyoruz. Biz bu konuda karar verdiğimizde sonucu sahada göreceksiniz" sözleriyle yanıt verdi.
 
 
"BİR KARAR VERİRSEK TAKIM OLARAK VERİRİZ"
 
 
"Prandelli'nin farkı nedir?" sorusuna İtalyan teknik adam; "Başkanla konuştuğumuz zaman, bir takımın kurallar bütünü olmadığı zaman kazanamayacağıdır. Biz bir karar verirsek takım olarak veririz. Bir karar verdiğimiz zaman bu bütün takıma uygulanmalı. Sporcusundan antrenörüne kadar herkes bir kurala tabii olacak. Bizim farkımız bu" şeklinde cevap verdi.
 
 
SNEIJDER HAKKINDA AÇIKLAMA!
 
 
"Sneijder'in Dünya Kupası'nda iyi bir performansı var. Sneijder'le konuştu mu?" sorusularını ise Prandelli; "Wesley'nin oynadığı tüm maçları ilgiyle izledik. Wesley karşısına çıkan tüm sorunlara yanıt veren bir oyuncu. Hem Galatasaray'ın hem Hollanda'nın en önemli oyuncularından biri" sözleriyle yanıtladı.
 
"4. YILDIZI VE DEVLER LİGİ'NDE BAŞARI İSTİYORUZ"
 
 
"Hem Şampiyonlar Ligi, hem dördüncü yıldız için takım yeterli mi?" sorusu üzerine deneyimli teknik adam; "Burada aslında oluşturulması gereken bir zihniyet lazım. Biz dördüncü yıldızı ve Şampiyonlar Ligi'nde başarıyı istiyoruz. Bu nedenle hemen çalışmalı ve vizyonu oturtmalıyız" açıklamasını yaptı.
 
 
"PIRLO GİBİ SESSİZ AMA..."
 
 
"İtalya Milli Takımı'nda Pirlo'dan üst düzey verim aldı. Mancini döneminde beklenen performansın altında kalan Selçuk'tan da benzer verimi alabilecek mi?" sorusunu da yanıtlayan Prandelli "Teknik kalitesi, kişiliği, liderlik vasıfları olan oyuncuları seviyorum. Pirlo gibi sessiz ama kazanma isteği olan oyunculardır bunlar. Bu oyunculardan ben verim alırım" dedi.
 
 
"KAMPA 25-27 OYUNCU GÖTÜRECEĞİZ"
 
 
"Taffarel veya Ujfalusi'den rapor aldı mı? Sezon başı kampına kaç oyuncu götürmeyi planlıyor?" sorusuna Prandelli; "Geçtiğimiz üç günde yaptığımız analizlerde fikirlerimiz netleşti. 25 ila 27 oyuncu arasında götürmeyi planlıyoruz. Uzun vadede bizim başarımıza katkı sağlayacak oyuncuları alacağız" diyerek yanıt verdi.
 
 
"FENERBAHÇE MAÇINI DÜŞÜNÜYORUM"
 
 
"Şampiyonlar Ligi'nde başarıya aç bir hoca Galatasaray'a ne derece faydalı olabilir?" sorusuna Prandelli; "Öncelikli olarak Şampiyonlar Ligi'ni değil, Fenerbahçe ile oynayacağımız Süper Kupa maçına bakıyorum" diyerek yanıt verdi.
 
 
AYSAL: "BAŞARIYA AÇ OLAN G.SARAY'DIR"
 
 
Prandelli'nin ardından tekrar söz olan Aysal, "Başarıya aç olan sadece hocamız değil. Esas aç olan Galatasaray Kulübü'dür. Yabancı kuralında Mancini'nin sorunu, Türkiye değildi. Türkiye'de hepimiz aynı şartlarda mücadele ediyoruz. Galatasaray'ın itiraz etmesinin sebebi, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden ve başarılı olmak isteyen bir takıma yabancı kuralı engelliyordu. Bu itirazımız devam ediyor. Bu itirazımızhem hukuki hem idari devam ediyor. Avrupa'da yarışan her kulübümüz daha başarılı olacaktır" diye konuştu.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


CÜNEYT ÇAKIR'A DEV MAÇ!

SALIH, ROMA'YA UÇTU!

SON YARI FİNALİST HOLLANDA
»  BREZİLYA'YI ŞOK EDEN SAKATLIK
»  OLCAN ADIN ARTIK G.SARAY'LI
»  OĞUZ ÇETİN KORKUTTU
»  BARCELONA'DAN SUAREZ BOMBASI
»  GİTTİ MANCİNİ, GELDİ PRANDELLİ!
»  AYM'DEN AZİZ YILDIRIM'A RET
»  SON ÇEYREK FİNALİST BELKÇİKA
»  ARJANTİN, SON NEFESTE, 1-0
»  SUAREZ ÖZÜR DİLEDİ
»  VE OLCAN ADIN G.SARAY'DA
»  FRANSA, NİJERYA'YA ŞANS TANIMADI 2-0
»  ''BİZ BU KUPADA HERKESE KAFA TUTARDIK''
»  URUGUAY'DAN FİFA'YA AĞIR İTHAM!
»  F.BAHÇE'DE BEKLENMEYEN AYRILIK
»  KOSTARİKA MUCİZESİ SÜRÜYOR
»  HOLLANDA'DAN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ
»  2 ÇEYREK FİNALİST DAHA BELLİ OLUYOR!
»  BREZİLYA DİREKTEN DÖNDÜ!
»  KOLOMBİYA MUSLERA'YI ÜZDÜ 2-0
»  MAÇ YAYINLARI İLYE İLGİLİ FLAŞ GELİŞME
»  BJK TV'NİN ACI GÜNÜ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.