Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,3866
EURO
34,7862
IMKB
10.000,000
ALTIN
2.435,930
 
Hava Durumu ANKARA
14 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
CHP'li Başkan'ın Müfettiş İsyanı
CHP li Başkan ın Müfettiş İsyanı
 
AYDIN Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu, bir yılda 140 müfettişin belediyeye gelerek denetleme yaptığını belirterek, "Ayıptır. Ne yapıyorsunuz? Müfettişleri kim gönderiyorsa onlara mobbing davası açmayı düşünüyoruz, yeter artık" dedi.
 
28.4.2015 - 13:45

Atatürk Kent Meydanı’nda fidan dağıtımı etkinliği sonrası gazetecilerle bir araya gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, açıklamalarıyla dikkati çekti. Birilerinin talimatıyla müfettişlerin belediyeyi sürekli denetlemeye geldiğini söyleyen Başkan Çerçioğlu, şöyle konuştu:

"Belediyemize bir yılda 140 müfettiş geldi. Ayıptır. Ne yapıyorsunuz? Son gelen müfettişler Büyükşehir Belediyesi ile Valilik arasında iki saatte bir mekik dokumuşlar. Ey müfettişler sizin çalışma alanınız belediyedir, valilik değil. Nereden, emir ve talimat alıyorsunuz bilmiyorum. Kimsenin de günahını almıyorum. Ama lütfen Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ayak bağı olmayın. ’Seçimlerden önce bir çamur atarız da bir şeyler olur mu’ beklentisine girmeyin. Daha önce bunlara çok girildi, bunlar eksi yazar. Kamyonların arkasında ’Kıskanma çalış senin de olur’ yazıyor. Siz de çalışın sizin de olsun. Aynı konuda 5-6 kere müfettiş gönderiyorsunuz. Müfettişleri kim gönderiyorsa onlara mobbing davası açmayı düşünüyoruz, yeter artık."

’MOBBİNG DAVASI AÇARIM’
Aydın halkının bunlardan zarar gördüğünü söyleyen Başkan Çerçioğlu, şöyle devam etti:
"Nedense her şey Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne geçince akıllarına geliyor. Sorun çözüldü. Artık bundan sonra geriye dönüp bakmayalım. Bu tip şeylerle siyasi rant sağlamak isteyen insanlar lütfen bu heveslerinden vazgeçsinler. Bunlar Aydın halkına Aydın’a zarar veren şeyler. Otursunlar işlerine güçlerine baksınlar. ’Aydın halkına nasıl hizmet ederiz’ bunları düşünsünler. Müfettişleri ayağına çağırıp talimat vermesinler. Bu konuda tüm yasal haklarımızı kullanacağız. Mobbingse, mobbing davası açarım. Bakın çok ciddi söylüyorum. Yeter ya aynı konudan 5-6 kez müfettiş gönderiyorsunuz. Mobbing davasını gerekirse açarım bu bir. İki; bunu çok değerli basın mensuplarıyla paylaşırım. Bu konuda çok değerli Genel Başkan Yardımcımız konuya vakıf zaten. Aynı konudan 4-5 kere bilgi belge istiyorlar. Birincisinde yok bir şey. İkincisinde yok, üçüncüsünde yok. Bizim çalışmalarımızı engellemek için yaptıkları bir takım şık olmayan davranışlar içindeler."

’YÜRÜYEN MERDİVENLER TAMAMLANACAK’
Üst geçitlerde yaşanan merdiven sıkıntısına da değinen Başkan Çerçioğlu, "Üst geçitlerdeki asansör ve yürüyen merdivenlerde yaşanan sıkıntıyı biliyoruz. Bunlar ömrünü tamamladı. Bu nedenle yeniden ihaleye çıktık ve sonuçlanmak üzere. Mayıs ayının ilk haftası yepyeni yürüyen merdivenlerimiz ve asansörümüz olacak" dedi.
DENİZCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI KURULDU
Büyükşehir olarak deniz ulaşımının da önemli olduğunu söyleyen Çerçioğlu, "Kuşadası’nda Denizcilik Daire Başkanlığı’nı kurduk. Daire Başkanı olarak da daha önce Kuşadası Liman Başkanı olan Barış Tarım atandı. Kısa zamanda deniz ulaşımını da hayata geçireceğiz. Ayrıca Kuşadası ve Nazilli’de oluşturulan ofislerde haftanın iki gününü geçireceğim. Büyükşehir olarak vatandaşın ayağına gitmeyi, yerinde hizmet vermeyi önemsiyorum" diye konuştu. kaynak:Hürrriyet



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Twitter'den AKP'li Vekile Şok!

Mozoleye Rus Çelengi Acı Veriyormuş!

Muhalefeti Niye Çanakkale'ye Çağırmadı?
»  ‘Erdoğan Merkez Bankası Başkanı olsun’
»  'Hep yavru mu kalalım?'
»  Hakan Şükür'den Deniz Gezmiş Twitt'i
»  Gökçek'ten Demirtaş'a şantaj kaseti dava
»  Başbakan'a Yeni Başmüşavir!
»   Flaş O Hakimler Açığa Alındı
»  ODTÜ'yü Karıştıran İptal!
»  Demirtaştan Şok Gökçek İddiası!
»  Flaş.. Tahliye Kavgası Sürüyor
»  Çalışma Hayatında Yeni Dönem!
»  HSYK'dan o hakimler için jet toplantı
»  Cemaat,Parti Kurmaktan Niye Vazgeçti!
»  Bunlar Seçim Sonuçlarını Tanımazlar
»  Bahçeli,Almanya'da gurbetçilere seslendi
»  Ünlü İş Adamı Ölümden Döndü!
»  KKTC'nin Yeni Lideri Mustafa Akıncı
»  Sen Ayda 15 BinTL Alırken...
»  Nepal'de Ölü Sayısı Bin 900'ü aştı!
»  Her Şeyi Gözler Önüne Seren Anket
»  4 Parti 25 Vekili Adayını Değiştirdi!
»  ''Kimse Tahliyeyi Engeleyemez''
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.