Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2835
EURO
34,7646
IMKB
10.248,000
ALTIN
2.396,440
 
Hava Durumu ANKARA
13 / 22 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
CHP lideri Özel'den İddialı Sözler
CHP lideri Özel den İddialı Sözler
 
Yerel seçimler için artık son viraja girilirken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel; İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Balıkesir ve Hatay'daki seçim yarışıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul il başkanlığı binasının satışına ilişkin para sayma görüntülerinin yayımlanmasını 'kumpas' olarak nitelendiren Özel, "Duyunca inanamadım. En yakın arkadaşlarıma 'Seçimi kazandık anlaşılan' dedim." yorumunda bulundu.
 
17.3.2024 - 09:26

Özel, yerel seçim sonuçlarıyla ilgili iddialı ifadeler kullandı.CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Sözcü TV'den İsmail Saymaz'ın sorularını yanıtlayan CHP lideri Özel, İstanbul il başkanlığı binasının satışına ilişkin para sayma görüntülerinin yayımlanmasını 'kumpas' olarak nitelendirdi. Dört yıl önce çekilmiş görüntülerin yerel seçim öncesinde servis edildiğine dikkat çeken Özel, "AK Parti en iyi bildiği işi yapıyor. Yine kumpasla karşı karşıyayız. Video ile kurulmuş bir kumpas var. Dört buçuk yıl önce çekilmiş, hukuka aykırı olarak kaydedilmiş, şantaj amacıyla kullanılmış görüntüler siyasi kumpasa alet ediliyor." diye konuştu.

"ERDOĞAN'I DUYDUĞUMDA İNANAMADIM"

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı duyduğumda inanamadım. Dedim ki 'Bu filmi daha önce görmüştük." diye konuşan Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İşin içinde deste deste paraların girmesiyle bu oyun iyice kirlendi." ifadeleriyle ilgili "En yakın arkadaşlarıma 'Seçimi kazandık anlaşılan' dedim." yorumunda bulundu.

"İSTANBUL'DA 20'İN ÜZERİNDE İLÇEYİ KAZANACAĞI"

İstanbul'daki 2019'da kazandıkları 14 ilçeden kayoıp beklemediklerinin altını çizen Özel, "14+14 diye umudumuz var" diye konuştu. İstanbul'da kazanacakları ilçe sayısının 20'nin üzerinde olacağını düşündüğünü söyleyen CHP lideri, "AK Parti-MHP birlikteliğine karşı seçmen CHP’li adayların arkasına geçiyor. Sandık ittifakı kuruluyor ve bu, seçmen vicdanında kuruluyor." dedi.

"MAL VARLIĞINA BAKINCA ANLADIK"

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'un açıkladığı mal varlığıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Özel, "Niye söylemiyor acaba demiştik. Turgut Bey’in mal varlığına bakınca anladık" diye konuştu.

İzmir, Antalya, Hatay, Bursa ve Balıkesir'deki seçimn yarışıyla ilgili açıklamalarda bulunan Özel, şu ifadeleri kullandı;

"ANTALYA GARANTİ DEĞİL"

- Antalya’nın riski, tarihsel sürecinden geliyor. Antalya, 1980’den sonra bir gelmiş, bir gitmiş. İki kez üst üste başararak, tarihi kısırdöngüyü kıracağız. Öndeyiz ama garanti yerde değiliz.

"HATAY'DAN İYİ HABERLER GELİYOR"

- Hatay’da en iyi alternatif Lütfü Savaş’tı. Hatay’dan iyi haberler geliyor. Başa baş bir yarış içindeyiz. TİP’in adayı seçim kaybettirme potansiyeline sahip. Hatay’da görev muhalif seçmenlere düşüyor. AKP mi, CHP mi; karar verecekler?

"İZMİR'DE 5-5, PUANLIK FARK VAR"

- Önceki seçim aldığımız oydan İyi Parti ve DEM’i düştüğünüzde, AK Parti ve MHP’yi topladığınızda seçim kafa kafaya gibi geliyor. Şu an beş-beş buçuk puanlık fark var. İzmir’de riskimiz yok.

"BURSA'YI SÜRPRİZ GÖRMEM"

- Bursa’da AK Parti, seçmeniyle inatlaştı. Siyasette ağır maliyeti olur. Alinur Aktaş’tan çok ciddi rahatsızlık var. Ben Aktaş’ın devam ettiğini görünce çok şaşırdım. O yüzden Bursa’yı sürpriz görmem.

"BALIKESİR'DE BORÇLU DEĞİL ALACAKLIYIZ"

- Balıkesir’de borçlu değiliz. Mağduruz ve Balıkesirliler alacaklı. Halen bir şey istemek yerine onlar İYİ Parti jest yapsaydı, karşı jestler yapmaya hazırdık.

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Yasa Dışı Bahis Örgüt Lideri Yakalandı

Seçim Sonrası Zam Yağmuru Endişesi

MHP'de Kurulyay Heyecanı
»  Turgut Altınok Mal Varlığını Açıkladı
»  Kura Müdahale İddialarına Yalanlama
»  AK Parti'de YRP Sıkıntısı
»  Kaçak Eylem Tok ve Oğlunun Keyfi Yerinde
»  Erdoğan'dan Sürpriz Akbelen Kararı
»  İmamoğlu: Her Seçim Öncesi Bir Kumpas...
»  İnce'den 'Para Sayma'Görüntülerine Tepki
»  AYM'NİN Yeni Başkanı Kim Olacak?
»  "Cumhur İttifakı Oy Kaybında"
»  ABD'li Dergiden Skandal Analiz
»  ''Erdoağan 3. Kez Aday Olur mu'' ?
»  Kuyumcularda Altın Kalmadı!
»  AK Parti'den Yeniden Refah Açıklaması
»  CHP'ye Sarsacak Olayda Yeni Gelişme
»  Erdoğan'dan Şehit Ailelerine İftar
»  İktidara Yakın BETİMAR, 'İmamoğlu Önde'
»  Sekizinci Yargı Paketi Resmi Gazetede
»  Kılıçdaroğlu Siyasete Geri mi Dönüyor?
»  "Ben Siyaset Yapmam,Hizmet Yaparım"
»  Erdoğan'a Yeniden Adaylık Yolu Planı
»  K.Maraş ve Adana'da Peş Peşe Depremler
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.