Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,5734
EURO
34,8007
IMKB
9.693,000
ALTIN
2.505,250
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 21 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Çağla Şıkel’den Frikik Açıklaması
Çağla Şıkel’den Frikik Açıklaması
 
Eski model ve Youtuber Çağla Şıkel, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Çağla Şıkel, kısa bir mola vererek gazetecilerin sorularını yanıtladı.
 
2.10.2019 - 08:31

 

O elbiseyi nasıl taşıyacağımı çok çok iyi biliyorum. Oradan görülme ihtimali olsaydı herhalde kasığa kadar yırtmaçlı bir elbise ile çıkmazdım. Onun için elbisenin kumaşından yapılmış boxer görünümlü, kalın kenarlı dediğimiz bir mayosu vardı. O yüzden o kadar rahat ve güvenli davrandım. Böyle yorumlar yapıldı. Özellikle kadınlar yapıyor bu yorumları. İsteriklerini söyleyebilirler ama ben buradan bunu düzelteyim.” diyerek konu hakkında açıklama yaptı.

BOMBA BİRİNCİLİK İTİRAFI


Çağla Şıkel önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan Miss Turkey güzellik yarışmasında finale kalan güzellerin eleştirilmesiyle ilgili konuştu. Güzellerle ilgili yapıya kötü yorumlara çok üzüldüğünü ifade eden Şıkel, “Kadın olarak birbirimize destem olmak gerekirken illa insanların kafamızda oluşturduğumuz bu güzellik kalıplarına oturtmaya çalışıyoruz. Onlar gencecik kızlar. Ben 17-18 yaşında katılmıştım güzellik yarışmasına. ‘Nereden buluyorlar bu çirkin kızları' demek hoş değil. Onlar da anasının kızları, evlatları. Kendilerini onların yerine koysunlar ve birazcık destek olsunlar. Benim dönemimde benim yarışmamda benden çok daha güzel kızlar olmasına rağmen benim seçilme sebebim podyumda bir ışığım olması bir enerjim olması. Ölene kadar bu işi yapabilme potansiyelim olduğu için seçildim. Güzellik sadece hokka burun, kiraz dudakla olan bir şey değil. Kızları gördüm ve çok uzun zamandır bu kadar güzel kızı aynı anda görmedim. Hepsi çok güzel.” diyerek güzellere destek çıktı. Miss Turkey yarışmasındaki torpil iddialarıyla ilgili olarak ise “Beğenen beğenmiştir beğenmeyen torpilli demiştir. Güzellik göreceli bir kavramdır. Benim dönemimde de böyle dedikodular olmuştur. Bunlar klasik dedikodular.

“AŞK KAPILARINI KAPATMADIM”

Şıkel, “Podyumdaki enerjimiz bambaşka. Podyuma çıkmadan önce nasıl motive oluyorsunuz?” şeklindeki bir soruya “Bol bol dua ediyorum. O anki heyecanım o ışığı yansıtıyor. Kendimi çok mutlu, güvende ve iyi hissettiğim yer olduğu için orada bambaşka bir hal alıyorum.” diye yanıt verdi. Podyumları bırakmak gibi bir düşüncesinin olmadığını ifade eden Şıkel, “Bu iş zaten benim şu anki mesleğim değil. Mankenlik mesleği diye çok bir şey yok. Televizyondayım. Program sunuyorum. Youtube kanalım var. Ayakkabı tasarımı yapıyorum. Başka sürprizlerim de olacak. Dolayısıyla podyuma aşk yaşamak için çıkıyorum.” şeklinde konuştu. Şıkel son olarak “Aşka hayatınızı kapattınız mı?” sorusuna “O birazcık enerji meselesi. Şu an kariyer odaklı ve aile odaklı ilerlediğim için kapıyı kapatmak demeyelim. Bunu yaşamaya değer birisi karşıma çıkar o zaman tabii ki yaşanır. Kimse ile ilişki yaşamayacağım demiyorum. Doğru zamanda doğru insan gelirse ne ala gelmezse mualla” yanıtını verdi.

Geçtiğimiz günlerde Cengiz Abazoğlu'nun defilesinde podyuma çıkan Şıkel, kendisi hakkında yapılan eleştirilere yanıt verdi. Podyumda giydiği elbisenin azizliğine uğrayarak frikik verdiği için bazı kesimler tarafından eleştirilen Şıkel, “Frikik verdi diye haberler çıktı. Tabii ki podyum kazalar oluyor. 20 yıldır bu işi yapan birisi olarak herhalde o kadar yırtmacı bir elbisenin içerisinde podyuma çıkacak değilim. Onu iç çamaşırı olarak görmek isteyen arkadaşlar görmek isteyebilirler. Ancak bu bir frikik değildir.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Berrak Tüzünataç'tan Kalçaya Dövme Pozu

İmirzalıoğlu Sezonu Açıyor

Üçlü cinsel ilişki itirafı!
»  Cavadzade'den Kaş Eleştirilerine Yanıt
»  Tarkan'dan İmaoğlu'na: Yanındayız
»  Kim MilyonerOlmak İster'e Sürpriz Sunucu
»  Haluk Levent'ten Neslican Tay paylaşımı!
»  Engin Altan Düzyatan'ın Yeni Rolü
»  Hadise'den Küvet Pozu
»  Sıla Gençoğlu evleniyor mu?
»  Fatma Girik Hastaneye Yatırıldı
»  Oyuncu Burcu Kara ölümden döndü...
»  Arka Sokaklar Yeni Sezona Zirve Başladı!
»  Şebnem Ferah'ın Ejderha Dövmesi
»  Akrep Nalan Hastaneye Kaldırıldı
»  Survivor'a bomba transfer!
»  Şeyma Subaşı'nın Kitabına Soruşturma
»  Angelina Jolie de Youtube kanalı açtı
»  Şeyma Subaşı'dan Havuzda üstsüz Poz
»  Seren Serengil bebeğini kaybetti!
»  Arka Sokaklar'da Mesut Komiser şoku!
»  Avrupa Güzelleri Yıllar Sonra Bir Arada
»  Serenay Sarıkaya'dan Bikinili Poz
»  Beren Saat'e Bölüm Başına 200 Bin TL
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.