Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,1950
EURO
34,9664
IMKB
10.940,000
ALTIN
2.513,200
 
Hava Durumu ANKARA
14 / 25 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Cimbom, Penaltılarla 3 Puanı Kaptı, 3-1
Cimbom, Penaltılarla 3 Puanı Kaptı, 3-1
 
Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının açılış maçına çıkan Galatasaray evinde eski futbolcusu Okan Buruk'un çalıştırdığı Sivasspor'u Selçuk İnan (pen.), Sinan Gümüş ve Burak Yılmaz'ın (pen.) golleriyle 3-1 mağlup etti. Sivasspor'un tek sayısı ise Uruguaylı David Texeira'dan geldi.
 
16.1.2016 - 21:05

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Sivasspor'u 3-1 yendi.
Mücadeleye Galatasaray hızlı başladı. 14’te Selçuk İnan maçtaki gol perdesini açan isim oldu. Kazanılan penaltı vuruşunda topun başına geçen kaptanın çektiği şut kaleci Ernestas Setkus’un solundan ağlarla buluştu: 1-0
Maçın istatistikleri için tıklayınız
24’te Sinan Gümüş, Cimbom’u maçta 2 farklı üstünlüğe taşıdı. Sabri Sarıoğlu’nun orta sahadan gönderdiği uzun pasla sağ kanatta topla buluşan Sinan Gümüş, ceza sahası içerisine girdikten sonra altıpas çizgisi üzerinden yerden düzgün bir vuruşla topu kaleci Ernestas Setkus’un solundan ağlara yolladı: 2-0 Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci yarının başlarında etkili olan taraf skorun da avantajıyla Galatasaray’dı. Aslan, Burak Yılmaz’la yakaladığı önemli pozisyonları değerlendiremedi. 69’da Sivasspor’da David Texeira farkı 1’e indiren sayıyı kaydetti. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunu Burhan Eşer, İbrahim Akın ile paslaşarak kullandı. İbrahim Akın’ın bekletmeden yaptığı orta ile ön direkte buluşan David Texeira’nın kafa vuruşu kaleci Fernando Muslera’nın sağından ağlara gitti: 2-1
86’da kazanılan penaltı vuruşunda topu başına geçen Burak Yılmaz skoru 3-1’e getirdi. Geri kalan dakikalarda gol sesi çıkmadı ve Galatasaray sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Galatasaray puanını 33 yaparak 3. sıradaki yerini korudu. Konuk Medicana Sivasspor ise 14 puanla ve maç fazlasıyla 15. sırada kaldı.
İLK YARIDAN POZİSYONLAR
3. dakikada Hakan Balta’nın topuk pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Burak Yılmaz’ın çektiği şut kaleci Ernestas Setkus’tan döndü.
14. dakikada Galatasaray, Selçuk İnan’ın attığı penaltı golüyle öne geçti. Bu dakikada sol çaprazda topla buluşan Sinan Gümüş, ceza sahası içerisine girer girmez İbrahim Öztürk’ün yaptığı sert müdahale ile yerde kaldı. Hakem Cüneyt Çakır, penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Selçuk İnan, kalecinin solundan topu ağlara gönderdi: 1-0
24. dakikada Galatasaray, genç futbolcu Sinan Gümüş’ün golü ile farkı ikiye çıkardı. Sabri Sarıoğlu’nun orta sahadan gönderdiği uzun pasla sağ kanatta topla buluşan Sinan Gümüş, ceza sahası içerisine girdikten sonra yerden düzgün bir vuruşla topu kaleci Ernestas Setkus’un solundan ağlarla buluşturdu: 2-0
31. dakikada Sinan Gümüş’ün pası ile ceza sahası yayı içerisinde topla buluşan Selçuk İnan’ın çektiği şut az farkla kalenin sağından dışarı çıktı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı sarı kırmızılı takımın 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
İKİNCİ YARIDAN POZİSYONLAR
55. dakikada Wesley Sneijder’in pası ile sol kanatta topla buluşan Olcan Adın’ın ortası savunmadan sekip altıpas içerisinde bulunan Burak Yılmaz’a geldi. Burak’ın kafa vuruşu kaleci Ernestas Setkus’ta kaldı.
69. dakikada Medicana Sivasspor, Torres’in golü ile farkı bire indirdi. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunu Burhan Eşer, İbrahim Akın ile paslaşarak kullandıktan sonra İbrahim bekletmeden ortasını yaptı. Ön direkte topla buluşan Torres’in kafa vuruşu kaleci Muslera’nın sağından ağlara gitti: 2-1
74. dakikada Olcan Adın’ın pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Wesley Sneijder’in çektiği sert şut kaleci Ernestas Setkus’tan döndü.
86. dakikada Galatasaray, Burak Yılmaz’ın penaltı golü ile farkı tekrardan ikiye çıkardı. Bu dakikada Sabri Sarıoğlu’nun pası ile ceza sahası içerisinde topla buluşan Wesley Sneijder, Kone’nin arkadan kayarak yaptığı sert müdahale ile yerde kaldı. Hakem Cüneyt Çakır bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Burak Yılmaz, topu ağlara gönderdi: 3-1 Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray sahadan 3-1 galip ayrıldı.
Galatasaray: 3 – Medicana Sivasspor: 1
Stat: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Denayer, Hakan Balta, Donk, Selçuk İnan, Sinan Gümüş (Dk. 85 Umut Bulut), Sneijder (Dk. 89 Bilal Kısa), Olcan Adın (Dk. 77 Yasin Öztekin), Burak Yılmaz
Medicana Sivasspor: Setkus, Çağatay Çeken (Dk. 59 Burhan Eşer), İbrahim Öztürk, Oumari, Ziya Erdal, Kone, Hussain (Dk. 89 Adem Koçak), İbrahim Akın, Chahechouhe (Dk. 46 Torres), Beykan Şimşek, Hasan Kabze
Goller: Dk. 14 Selçuk İnan (Pen), Dk. 24 Sinan Gümüş, Dk. 86 Burak Yılmaz (Pen) (Galatasaray), Dk. 69 Torres (Medicana Sivasspor)
Sarı kartlar: Dk. 36 Sinan Gümüş, Dk. 64 Selçuk İnan, Dk. 85 Burak Yılmaz, Dk. 90+2 Chedjou, Dk. 90+5 Bilal Kısa (Galatasaray), Dk. 54 Kone (Medicana Sivasspor)

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Torku Konya Galibiyetle Başladı 2-0

K.Paşa'ya G. Antep Şoku 1-2

Salih Uçan Sampdoria'da
»  FIFA'dan Galatasaray'a Darbe!
»  Acun'a Aziz Yıldırım Darbesi
»  Bursaspor, Sabri Sarıoğlu ile anlaştı
»  Lucescu 'dan Trabzonspoer'a Fırça!
»  Selçuk Şahin Gençlerbirliği'nde
»  Arda Turan 8 Ay Sonra Sahada
»  Çalhanoğlu, Sofuoğlu'nu Çok Kızdırdı
»  G.saray'dan, Trabzonspor'a Yılın Çalımı
»  Fenerbahçe'ye Emenike Bereketi
»  Dünyanın En zengin 10 Futbolcusu
»  Yıldızlar Maçında Yumruklar Konuştu
»  Ünlü Jokey Attan Düştü!
»  Fener Taraftarına Markoviç Müjdesi
»  Muslera'nın Mutlu Günü!
»  Cavcav Yeni Hocasını Buldu!
»  YılmazVural Ağır Konuştu
»  G.Saraylı Tarık Çamdal İsveç'te Evlendi
»  Ryan Donk Resmen G.Saray'da
»  "Yılmaz Vural'ı Kovmakta Haklıydım"
»  Burak Yılmaz'ın Bileti Kesildi!
»  Cavcav Yine Kovdu
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.